33

Demonaz

преди 2 години

СЗО са маотисти с афроафриканец вожд. Къде има фашисти,че само ви се привиждат ,бе другари.

32

Реалист

преди 2 години

Във Африка случаят е по-различен, най-малкото защото там са млади хора и малко да по-възрастните и водят друг начин на живот и рядко са в затворени помещения с други хора. Въпреки това и те трябва да се ваксинират, за да се спре разпространението на вируса по света.

31

Реалист

преди 2 години

Това са азбучни истини - пандемия се овладява само когато в целия свят се вземат адекватни мерки. В случая още в началото на 2020 в целия свят трябваше да има мерки каквито имаше в Китай и щяхме да приключим за 3-4 месеца с вируса. След като света не го направи, сега ще влачим епидемията с години, освен ако на 100% не се ваксинираме и не възникне мутация, която ваксините не я ловят.

30

Бат Сашо

преди 2 години

До АнонименКви "блага" е ***, купенни от държават с нашите данъци. Безплатни са май а?!Пък ти като си толкоз умен си набий благото, твоя си работа!Само да не ревеш след няколко години "олеле ко стана"!

29

Анонимен

преди 2 години

За тия бустери се заговори още преди да сложат първата доза и да видят как ще проработи, доста странно,както и сертификатите бяха споменати многократно още преди да сътворят ваксината даже още по-странно. Въпросът е ние какво чакаме още??

28

Анонимен

преди 2 години

Вие не разбирате ли какво казва статията - с една дума "да го духат бедните" , само Вие "богатите" имате привилегията за бустери!Типичният прозорец на овертон.

27

Анонимен

преди 2 години

"Нито една държава с ниски доходи все още не е въвела програма за бустерна ваксинация".***.И как да въведат подобна програма, при положение, че в тези държави процента на двукратно ваксинираните е едноцифрено число.

26

Анонимен

преди 2 години

Фашисти.

25

Анонимен

преди 2 години

Пак се плщят глупости, неподкрепени от докозателства и логика. Имало неравенство в достъпа до инжекции, т.е. защо не даваме ваксини на бедните тарамбуku в Африка. Абе, май нига, айде обясни сега защо Африка е континентът с най-ниско ниво на ваксинация и имат 6 милиона случаи за 2 години, а в Европа 100 милиона случаи? Аман от простотиите ви. Поне помислете малко, преди да говорите, защото така отказвате даже и ваксърите.

24

До Анонимен

преди 2 години

Естествено, че ваксиниране по време на много болни и заразени, е медицинска антилогика, обаче, когато става въпрос за много, много пари, медицината няма значение. Важното е, че основната цел някой да стане мулти милиардер, е постигната. Пък, че умрели много хора, айде няма значение.

23

Е, па...

преди 2 години

Абе, какво се случва? СЗО нещо много резки завои почнаха да правят. Прави ли ви впечатление? Не препоръчват ваксини за деца, бустерната доза уж много помагаше, сега пък - друга песен пеят. Изобщо много странно.

22

м,да

преди 2 години

Омикрон е краят на Ковида. Пускайте класически ваксини като на Новавакс и който иска да се се ваксинира!Спрете ГМО ваксините!

21

Анонимен

преди 2 години

До ЗДРАВ РАЗУМ. Те го направили бял човек и има достъп до блага, които ползват богатите страни. То си мисли, че го мамят нещо. Що е то? Българин.

20

Анонимен

преди 2 години

Многа пъти песах че ваксините карат вируса да мутира. Ако не бяха ваксините досега вируса щеше да е изчезнал защото хората щяха да се пазят а не да им казват че като сте ваксирини по леко ще изкарате вируса. Това недоразумение зарази милиони и уби милиони. Кой ще поеме отговорноста за безрасъдното ваксиниране и избиване умишлено милиони. Недосегемите от СЗО кой ще ги съди за геноцида над света. Защо сега оборнаха палачинката защото се видя че цара е гол.Но пък фармамафията спечели милиарди.

19

Анонимен

преди 2 години

Преди три месеца го писах,но тогава мрънкалото Стефа Цанев викаше:невасинираните са масови убийци,не им пука за хората.Е такива старчоци и *** са в основата на паниката и истерията.Спрете ваксинкрането ,да се стегнем и за една зима ще пречупим пандемията!Съсредоточете се върху стадния имунитет!

18

NO FAKE NEWS

преди 2 години

НЕ мога да повярвам обърнаха палачинката след като видяха че лъжата им лъсна започнаха да пеят друга песен.Тоя е за затвора колко невинни деца е убил в африка с неговите експериментиБог ще го накаже

17

Тато из Правец

преди 2 години

Четете д-р Робърт Малоун!

16

Aпел

преди 2 години

Апеллирам К .Петков да обяви резултатите от преброяването на населението на България през септември защото е много важно за процента на ваксинацията в нас . Щом е честен да каже броя на населението Тогава ще се види колко ни лъжат и колко се краде Резултата да не се манипулира

15

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден "новини"за епидемията , които си противоречат една на друга. Нашите управляващи също много се стараят в това отношение.

14

Мдааа

преди 2 години

На СЗО и е много мъчно, че не ваксинира цялата Африка и Азия с тези ваксини. Тоя началник дърпа чергата към своите си, но дали е възможно и нужно кой, кой да каже? Може би е по-добре да се ваксинират всички за да домутира до поносимост от човека този К19.