11

jfyi

преди 2 години

Пише се "иногурация".

10

ТоалетНите на БеБе

преди 2 години

..най-много ме фпичетлявяха, по време то на Трите му манда та, че и по-рано, когато се носеше с караСтиското кимоно, и задиряше забулени девойки под Делиорманското небе

9

Що

преди 2 години

плат е отишъл зян - можеше да облекат 12-ина голи африканценца !

8

Анонимен

преди 2 години

за бацо що нема новини....пръднал , усрал се ,искаме да знаем

7

Анонимен

преди 2 години

Днеска не чух никои да поздрави управниците българи покажете уважение това е манталитет уважение трябва да има взаимно уважение между хората и управниците едно живи и здрави не чух да казвате не всичко е пари и слава все пак сме нова година това трябва да се промени в българия хората трябва да започнат да се уважават взаимно един друг.

6

Хванах ли ти:

преди 2 години

Малката кучица???? Хванах ли я? Тя сега ще пеее .... И после ти ще пееш ...

5

Виж протокола:

преди 2 години

Виж протокола как работи. Бакалао!https://youtu.be/Q0PL_WN4BwoВиж колко е протоколно издържан и изпълнителя и оркестъра и бек вокалите и всеки си знае мястото!.

4

Анонимен

преди 2 години

Един чпвек не чух да поздрави господин борисов да е жив и здрав наи саслужилия премиер на българия дванаисет години ви дава хляб и ви храни толкова сте безкруполни и безочливикак как не ви е срам да го погледнете в очите наи тормозения човек последните няколко години неблагодарници.

3

Виждате ли?

преди 2 години

Протоколът е правило разработено за да може да е рационално, функционално, приложимо и недвусмислено при всякакви условия и да проведе нормална комуникация! Как точно едно протоколно действие стана толкова сложно!

2

По протокола

преди 2 години

На международния военен трибунал и законите на честта трябва да видим дали можете да извършите обикновен нормален бартер между човешки същества при което едната страна заявява: Това са парите отсъдени за вас, заради нарушенията на закона срещу вас, тиранията и репресиите на които сте били подложен!Отговорът на другата страна : Благодаря, че спазихте закона!

1

Законът е закон:

преди 2 години

Ако е недвусмислен и спазван от всички - иначе не е закон, а е врата в полето! Иначе е хартиена илюзия за обществен договор. Законът се налага със сила иначеее...