19

Христо Христов

преди 2 години

Туй че се лаят е ясно. Въпросът е дали събитията с газа преди 2 дни не са и те договорени между Путин и Байдън. Няма лошо - просто любопитно, докъде стига слабо'умието на ес.

18

Анонимен

преди 2 години

Сериозни последствия, колко сериозни? Голямата сопа е в Путин, първо ви подлага на енергиен глад, от самото начало на зимата, после на масата за преговори, януари, ако не ви харесва, анексира цяла Украйна, не някакви парченца, за един-два дена най-много ще са на западната й граница. Ама имало там някакви натовски части по пътя, от тях ще останат само молекули.

17

Анонимен

преди 2 години

Надявам се сигурносттта на сенилния да не ни излеза на носа.

16

Анонимен

преди 2 години

Америка ще пази Украйна от Русия от много хиляди километра. Те и преди опазиха Грузия. Демокрация и прайдове за всички.

15

дарагие друзя

преди 2 години

Не НАТО ще влезне в Украйна, а Украйна ще влезне в НАТО. След като руските окупатори окупираха Крим всички съседи на руската империя искат да са част от НАТО. Никой не иска да е част от руската ко чи на !!

14

Да се преговаря ...

преди 2 години

....с Краварите може и трябва само от позиция на Силата.Краварите да си гледат кравите на краварския континент.Тук в Евразия за кравари и *** место нема. Време е да се обясни на УйЕсЕй тудей да са по-толератни към мексиканците и пакистанците и пияните им полуцаи да не бият и убиват невинните тъмнокожи съграждани. В Щатско трябва да се спазват Демократичните принципи и Човешките права.Вдигнете Паметник на Джордж Флойд пред Капитолия инека 25-ти Май да стане Национален празник в УйЕсЕй.

13

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Дори на невидимите микроскопични същества им писна от руско - американски преговори,които,странно защо,никога не водят до резултат. Хей,руснаци,американци,германци,турци ВСЕ СТЕ НИ ТАЯ,РАЗБИРАТЕ ЛИ...ВСЕ СТЕ НИ ТАЯ а вашите *** комплексарски амбиции! Нормалните хора се разбират на чашка ракийка или винце,а вие огорчавате света с предварително обречени на ЖЕЛАН от вас неуспех. Вие сте kpeтеnu ! Изчезнете от Нашият Свят и преговаряйте в смъртта си,злодеи нацистки и фашистки!

12

гого

преди 2 години

Путин сложил 100 000 войска на границата с Украйна, а се оплаква, че в Украйна имало 120 американски военни съветника, които му пречели. Путин анексирал украинска територия Крим и подклажда от 2014 година гражданска война във източна Украйна, а мрънкя че някой си щял да го провокира. Руски военослужещи свалиха граждански самолет МХ17 поради некадърност и глупост, а вече 8 години не си признават и разиграват комедии, лъжливи пресконференции със лъжещи генерали и фалшиви снимки.

11

Анонимен

преди 2 години

Белият дом каза, че няма да прави компромиси с основните принципи, на които се основава сигурност. Според него всички държави имат правото да определят собственото си бъдеще и външна политика без външна намеса."А защо САЩ финансират преврати по света, и ни натресоха Кирчо пешката?

10

МАЙОРА

преди 2 години

Вече никой не се вързва на жалките заплахи на дребното плешиво КГБ педи старче! :)))))) Във Вашингтон и Брюксел се смеят на жалките му заплахи! Щял да сложи ракети! Ми като сложиш ракети, НАТО ще сложи в Украйна на 500км от бункера ти под Кремль! Докато доприпкаш с късте си крачета до долу и ще си изпържен в собственият си ботокс! :)))))

9

ИЗИСКВА

преди 2 години

Русия не очаква, Русия изисква преговори с НАТО, които за от изключителна важност за България. Киро и Христо - марш в дупката. Ние искаме да живеем.

8

Анонимен

преди 2 години

По всичко личи че ессесовците и натовците ги сърби дупката по кръста. Този сърбеж е много опасен. Той предразполага в дупката да влезне един много дебел квадратен с котешка глава.

7

руснак

преди 2 години

НАТО ако с е опита да влезе в Украйна ще сложи и край на държавата

6

гого

преди 2 години

Русия е предложила нов договор, който комбинира в едно идеи от Мюнхенското съглашение от 1939 и Договора *** - Рибентроп 1939.Накратко Руския претендира за своя Зона на вляние, където държавите са лишени от собствена воля и пеовеждат външна политика след като се допитат до старшия брат в Москва. Поставяйки абсурдни и улитмативни искания във ултимативен тон, Русия търси претекст за оправнаване на военен инцидент по границата с Украйна, чийто суверенитет фактически не признава.

5

Анонимен

преди 2 години

Въоръжените конфликти, кръвопролитие - това абсолютно не е нашият избор, не искаме такова развитие на събитията. Искаме да решаваме въпросите с политико-дипломатически средства, но поне да имаме ясни, разбираеми и подробно записани юридически гаранции. В това е смисълът на нашите предложения, изпратени в Брюксел и Вашингтон, и се надяваме да получи по тях ясен и изчерпателен отговор.-- това е казал Путин вчера.

4

Анонимен

преди 2 години

САЩ още нямат хиперзвуково оръжие, но знаем кога ще се появи.Ще го разположат в Украйна, а след това под неговото прикритие ще въоръжат и изпращат в Русия екстремисти от съседна държава, включително към отделни райони от Руската федерация, да кажем Крим, при изгодни за тях,както смятат те, обстоятелства.Какво си мислят?Че не виждаме тези заплахи? Или си мислят, че само ще наблюдаваме създаването на заплахи за Русия? Това е целият проблем - няма къде да отстъпваме повече - в това е въпросът.

3

Анонимен

преди 2 години

Правят каквото си искат. Но това, което вършат сега на територията на Украйна или се опитат да го направят, или планират да го направят, вече не е на хиляди километри от нашата граница, а на прага на нашия дом. Трябва да разберат, че няма повече накъде да отстъпваме.

2

Анонимен

преди 2 години

Под какъв предлог бомбардираха Югославия? Със санкция на Съвета за сигурност на ООН ли? Къде е Югославия, къде са САЩ? Унищожиха страната. Да, там има вътрешен конфликт, свои проблеми, но кой им даде право да бомбардират европейска столица? Никой. Просто така решили, а сателитите им подтичваха отзад и лаеха в подкрепа. Ето ви го цялото международно право.

1

Анонимен

преди 2 години

Та нали с вас знаем добре как под различни поводи, включително за осигуряване на собствената си сигурност, действат на хиляди километри от собствената си територия, на хиляди. И когато им попречи за това международното право и Уставът на ООН, обявяват всичко това за остаряло, ненужно, а когато отговаря на интересите им, веднага се позовават на нормите на международното право, Устава на ООН, хуманитарното международно право и т.н. От тези манипулации ни писна.