18

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните фалираха държавата. То не бяха тестове, лечения , хоспитализации, болнични.....постковид.....пак болнични....

17

Ужас

преди 2 години

Тия играят на едро : има да се смучат пари - народа плаща за всякакви измислици - тестове за ученици , ваксини за деца - 1000 лв на пьрва линия ,2000 на втораБаце вече ми се вижда като светец пред новите и честните

16

Анонимен

преди 2 години

Пари на вятъра са тези тестове. Който се чувства зле по-добре да си почива вкъщи и да приема витамини, в болница да се влиза в днешно време е опасно за живота дори човек да не е зле. Ремдесивир предизвиква бъбречна недостатъчност.

15

Без забавяне!

преди 2 години

Без забавяне започна ограбването на държавицата ни ! Тия не чакат дори 10 дни да минат и вече минаха на явно грабене ! Скоро няма да има какво да грабят и сами ще си отидат, защото българина обича да го "оправят" отзад !

14

Тъпня !

преди 2 години

Как наричате кабинет някаква група от некадърни да си вържат обувките хорица, които нямат хал-хабер защо са там ? Такава подигравка с държавността се нарича престъпление към държавата !!! Преди време такива мърльовци са ги бесели по площадите !

13

Анонимен

преди 2 години

Тези,които пристигат от зелени и оранжеви зони,щом имат пари за билети да си плащат и тестовете.*** и Пульо получиха пари заради пандемията,само хората,работили в производства,ферми ,на полето нищо .

12

В.

преди 2 години

Очевидно че тестове, както и ваксини са ненужни. Поне със спестените пари от тях да бяха купили обикновени ваксини. Явно комисионните вече са дадени.

11

Джордже Балашевич

преди 2 години

Браво! Ново правителство, стари задачки. Подсигуряват пари за тестове, "ваксини" и всичко свързано с covid истеричната кампания. Не са нужни пари за други сектори на здравеопазването, пенсионерите са презадоволени, и те нямат нужда от помощ, хората в неравностойно положение също нямат нужда от помощ, децата на тази територия също са подсигурени и живеят охолно. Сърбите казват "исти курац"! И тези са продажни душици!

10

ПЛАНдемия

преди 2 години

Дайте ги да лекувате деца в нужда не да събираме капачки и Българската Коледа!

9

Анонимен

преди 2 години

Еххх, как не можахте за толкова години да намерите средства за здравна реформа, образование, за нищо не намерихте. А за некъв хилав омикрон богато финансиране. Всъщност за какво отделихте пари? Може ли по-конкретно да опишете какво ще получим срещу тея мангизи?

8

Анонимен

преди 2 години

Жалкия фигурант и шaйкaта му rpaбят България както и турчин не е rpa6ил

7

пазарна икономика

преди 2 години

До Чувал съм,Вече се обърна тенденцията. Днес ти трябва да дадеш 1к лв за да ти дадат 6 месеца сертификат и да не те бодат.

6

Анонимен

преди 2 години

И тия пеят същата песен като Борисов ...да подаряват милиони на милионерите

5

Леля Радка

преди 2 години

Още грешни парици за Кунчовци, Мунчовци, Витанковци, египетската Изида Тромб и мишелова от Берн.

4

Чувал съм,

преди 2 години

че дават по 1000лв на калпак ако подпишеш декларация, че си ковиднат, това още от лани тарифата, а ?!

3

Анонимен

преди 2 години

Да бяхте се ваксинирали! Източихте държавата!

2

Анонимен

преди 2 години

има хора наистина болни, чиито живот е в опасност, тези хота имат спешна нужда от пари за лечение - но.. за тях ни лев, за сметка на тва безмислените тестове за ученици ще ги платим.

1

Леша

преди 2 години

Държавите сами си плащат разходите по натрапената пландемия. Защо се закупуват фалшиви тестове и неваксини с народни пари? Някой трябва да плати масрафа на финала, с живота си, и живота на семейството му!