29

Българин в чужбина

преди 2 години

В България нито мерките се спазват , нито ваксинацията върви. Явно тук човешкият живот нищо не струва. Егоизъм, суеверия и невежество. В нормалните държави се стремят да запазят човешкият живот и се балансира, умело или не, с мерки и отваряния. Тук, който и форум да отвориш, се сблъскваш с плашеща простотия и арогантност на антиваксъри.

28

Анонимен

преди 2 години

До Sofia Centre. не са 5000 а.са 9800........!!! Без думи съм....

27

Анонимен

преди 2 години

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ - Лятото се шегувахме с израелците, че броя на заразените при тях е пропорционален на броя на ваксините, пък то излезе вярно.

26

В.

преди 2 години

Противно на заглавието, явно се поддават на Омикрона. Щото са боцнати по много пъти. Това Ния доста глупости пише.

25

Анонимен

преди 2 години

"двойно,, боцнатите" никога повече няма да могат да създадат естествена защита от Корона-вариантите!!!" - Как се казва документът, че да си преведем сами? Логика? При заразяване започва образуване на антитела срещу с каквото си заразен. Освен това и ваксинационният, и естественият имунитет срещу гриповете са нетрайни, как говорим за "никога"?

24

ТУК

преди 2 години

ТУК Е НАЙ- НИСКАТА ВАКСИНАЦИЯ, НО И НАЙ- МАЛКО ЗАРАЗЕНИ ДНЕС. ТУК ХОРАТА СЕ ПАЗЯТ ПРЕДИМНО ЧРЕЗ МАСКИТЕ, А НЕ ЧРЕЗ "ВАКСИНИ", КОИТО НЕ РАБОТЯТ! В БОЛНИЦИТЕ УМИРАТ МНОГО ПОРАДИ ДИСБАКТЕРИОЗАТА, ЗА КОЯТО НИЩО НЕ ДАВАТ НА ХОРАТА! ДОРИ ПРОПУСКАТ ПРОБИОТИЦИТЕ! СРАМ И ПОЗОР!

23

Христо Христов

преди 2 години

Абсолютна пропаганда, нямаща нищо общо с опазване на хората от вируса. Целта е хората да се превърнат в послушни роби.

22

Португалия

преди 2 години

.Е 100% ВАКСИНИРАНА!!!! А ОМИКРОНЪТ ГИ ТРЕСЕ!!! ЗАЩО ИСКАТЕ И НИЕ СА СТАНЕМ КАТО ТЯХ, ЗАЩО ДА СЕ ВАКСАМЕ С НЕЩО, КОЕТО ИМА ПОНЕ 50 НЕСЪОТВЕТСТВИЯ С БЕЛТЪКА НА ОМИКРОН!!! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ, СТИГА СТАДНО МИСЛЕНЕ!!!

21

Sofia Centre

преди 2 години

В Португалия са 88% боцканите и все пак отчитат по 5000нови на ден ,нещо много ни лъжат

20

Дъи пак

преди 2 години

Нали да вакснати бе????? Кво става ???? Не една ,ни две дози не помагат!!!! Значи е безмислена тая тъпня наречена ваксина?!!!!! Ми няма да съм като другите глупав да се боцкам на всеки шест месеца

19

Прочети това

преди 2 години

Herd immunity is only relevant if we have a transmission-blocking vaccine. Значи, ако ваксината не спира заразяването, никога няма да се изгради стаден имунитет. Бизнес майна? Ваксинаторите на са никак глупави...

18

Анонимен

преди 2 години

От всички статии не става ясно, тия големи бройки на положителни тестоев ли са, или на постъпили в болница? Интересно ако е второто, про тези симптоми дето били за омикрона с каква диагноза влизат в болница? Сополи, хрема, главобол? Само паника се създава, балона се надува, надува...

17

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ

преди 2 години

Колкото и "неук" да съм, не може да не ми прави впечатление, че КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ваксини се поставят, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ заразата се разпространява.

16

Дедо

преди 2 години

Успех на Европата )))) И тоа път , ако не стане , че зема да ва прибия...хо-хо-хо....

15

1 плаче, 2 се смее

преди 2 години

Немците си биха ваксинита, а парите влезнаха в бюджета. Угур ще строи нова фабрика за 1 милирд в Майнц с 5000 работни места. Градчето набъбна от приходи и изплати всички дългове натрупани през последните 40г.

14

Demonaz

преди 2 години

До хахахахПротохора,комунисти от всички страни ваксинирайте се!

13

Анонимен

преди 2 години

"Коронавирусът не си взима коледна почивка. Не можем и не трябва да си затваряме очите за следващата вълна, която е надвиснала над нас", каза германският канцлер Олаф Шолц.---- Нали се инжектирахте за да избегнете този сценарий?

12

Що тъй ?!

преди 2 години

Локдаун мотивиращ , между поредните дози !!! Няма да се ваксинирате ли ?!?!? Чакам новия пакет , ваксини за новородени , ваксина за кучета котки и всякакви домашни любимци , ваксини до живот ...

11

Анонимен

преди 2 години

Върнаха се към нормалното!

10

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирани се заразяват на поразия и боледуват 2-3 дена с висока температупа. При това го разпространяват. Ваксината не предпазва от заразяване.