365

Канадци ще има ли

преди 2 години

Питам за един прЕятел

364

Анонимен

преди 2 години

Не е позиция на кабинета, да, позиция е на по-голямата част от народа, хайде, президентът да инициира референдум!

363

Анонимен

преди 2 години

Само така ,бой по Русия до последния българин,украинец,поляк,чех,румънец и тн,Петков,ония нямат приятели,имат интереси

362

Анонимен

преди 2 години

Недейте да правите нашата държава мишена,и тези които са тук,да се махат или да си плащат,както навсякъде другаде по света,като нямате топки!!!!!

361

Анонимен

преди 2 години

Изключително е вреден този. Няма да изкара зимата.

360

Анонимен

преди 2 години

Това ли ти наредиха да кажеш отвъд океана ?

359

Коментатор

преди 2 години

България не е в положение да избира каква политика да води след като зависи от капитал и ресурси от чужбина. Всеки е с телефон, кола, по цял ден айляк и никой не работи, всеки иска да лапa. Няма как да стане и с всяка година България ще става по-зависима и ще изпълнява чужди поръчки, за да не се свърши като държава.

358

Танев

преди 2 години

Знаете ли приказката, където на един мост над река се срещнали глиганът и мечока. Пита се кой трябва да премине от другата страна.Зад глиганът има много прасета. При сблъсъка между глиганът и мечока всички ще полетят в пропаста. Който е досетлив, ще разбере смисълът на народната приказка. Щото ние Българите сме едно от тези прасета.

357

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен430 Кризата в Украйна не започна ли като една цветна революция направена от едни тайни служби в които имаше и невинни жертви? После не стана ли нещо подобно и в Одеса? За това се мълчи, не е удобно за някои.

356

Христо Христов

преди 2 години

До Анонимен/392"На избрите хората ясно и категорично гласуваха България да е в Евросъюза и в НАТО !" - Така е - безусловно си прав. С което също така безусловно потвърдиха думите на Борисов, че матрялът е про'ст. Но така е при демокрацията.

355

Христо Христов

преди 2 години

Киро, вместо да дава пари за енергокомпенсации трябва да купи натовски танкове! Матрялът направи своя евроизбор и трябва да носи отговорност и за последствията от тази евроинтеграция! Матрялът направи и своя атлантически избор, за което също трябва да носи отговорност за последствията.

354

Рушофилски трол

преди 2 години

"Войски на нато в България -- за нас е ненужно и безполезно........хи хи, кои сте вие..малиноФчетата

353

Анонимен

преди 2 години

"Аз ясно заявих, че ние сме и ще бъдем активен член на ЕС и НАТО" -- чакай сега малко приятелче, какво разбираш под активен член на нато -- каквото каже голям брат веднага се съгласяваме, въпреки че е в наша вреда и на нато също не съответства, но сащ искали да продават оръжие и то повече ако може и на всяка цена -- такъв тип активно членство вече сме го видяли при престъпника борисов, който още се разхожда на свобода и чакаме да си изпълниш предизборното обещание за корупционерите.

352

Анонимен

преди 2 години

Агент на цру -- ще има ли нещо против да бъде разследван за една такава версия? Войски на нато в България -- за нас е ненужно и безполезно, за нато е нужно и полезно. И хоп българският премиер се обявява за нещо полезно за нато, а за България -- направо вредно. Кризата в Украйна е резултат от намесата на сащ в украинските дела. Украйна не е член на нато. Сащ въвлича нато в ненужни и опасни действия водени само от желанието им да продават оръжие на Украйна и на членките на нато. Това е прозрачно.

351

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков звучи фалшиво, мнението на Стефан Янев е по-правилно за българския интерес, това показва големите противоречия в правителствената коалиция. Показва също, че този премиер няма да изкара дълго.

350

Анонимен

преди 2 години

Стигнал е зад Харврд. Този е от кадрите на цереу. Как мислиш таткото сам ще изнесе милионите в щатите. Ай стига приказките за Буратино в първи клас.

349

Анонимен

преди 2 години

До Вълчан Войводаами влез в сайта на университета и там лесно ще намериш архива със завършилите. А доколкото аз съм чел разни глупости, Кирето е завършил някакъв канадски колеж, нещо като да завършиш икономика в Монтана. После е карал някакъв квалификационен курс в САЩ в един от асоциираните към Харвард колежи и е бил в десетката по успех от общо 15 курсиста. Може и да не съм прав, това пишеше в една справка ...

348

Вълчан Войвода

преди 2 години

До 424: а може и въобще да не е стигал до Харвард. Там чували ли са за него? Добре е чрез Външно министерство да се направи едно запитване дали са имали такъв студент.

347

Анонимен

преди 2 години

Като гледам изказванията на г-н Петков, елементарното му поведение, липсата на обноски, неуважението и незачитането на хора от собствения му екип, мисля, че той или е пропуснал много часове в Харвард или ги е проспал или обучението там е паднало до много ниско ниво! Няма да стане политик от него!

346

Reptile

преди 2 години

Абе, а на Славуца позицията нема ли я чуем!?Тя много обича да се прави на айдутин и веета войвода. Нема ли се изока нещо на мегданя и тя!