62

Кимон Георгиев

преди 2 години

Доживяхме Тошко и Лодкаря да диктуват политиката в България.

61

Императорът

преди 2 години

Тошко Хафрикански.

60

П.К. инк.

преди 2 години

При спорни кадидатури, въпросът щял да бъде обсъден??? Това, вашата "промяна," е мижава промяна. А какво прави стария кадър на зловещата държавна сигурност в ръководството на БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ? Затова ли сте там да правите от лоши, по-лоши злодеяния? Хората казват:-Вълкът козината си мени, но нравът никога.Изхвърлете всички доносници и палачи на българщината от НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НЯМА ДА ВИ ВЯРВАМЕ ЗА НИЩО, АБСОЛЮТНО ЗА НИЩО.

59

Анонимен

преди 2 години

Тошко Квазимодото ,какво ще каже за главния сценарист и анархист-комунист РАДЕВ ,за който ЧАЛГАРИТЕ ГЛАСУВАХА ??????? Съвсем справедливо е да му искат незабавен Импийчмънт...Това е задължително ,за да се спаси България Четири милиона българи са срещу МЕТЕЖНИКА РАДЕВ......

58

Кико

преди 2 години

Тоше , а Рашкоф? Но те съветвам, не го пипай, такъв компромат ще ти завъртат,че после ще се питаш;Аз ли го направих това!

57

Анонимен

преди 2 години

Сега няма да се мръщите! ТОВА НАДРОБИХТЕ И ТРЯБВА НИЕ ДА ГО ИЗКУСАМЕ! ДА МИСЛИМ КОГАТО СА ИЗБОРИТЕ! НА БЪЛГАРИТЕ акъла идва на другия ден!

56

Анонимен

преди 2 години

НАХАЛНО ГЛУПАВИЯТ МЪРТОДИ СЕ РАЗШИФРОВА КАТО АГЕНТ НА КГБ РАБОТИЛ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ!!! ХА-ХА МЪРТОДИ ДА СИ БЕШЕ МЪЛЧАЛ. ДА-ДА АМА НЕ, КАТО ДРУЖКАТА МЕ ПЕТКО НАВЕДЕНИЯ!!!

55

ПроСоТо

преди 2 години

...абе да ви кажа,много не ме интересува тоя /"Т.Йорданов"/..Даже НИКАК !..Обаче покрай него прочетох ..може би ЕДИНСТВЕНИЯ точен израз от Тиквата,който го нарече.."Тошкоафрикански".../Та като обърнем "максимата" "И най-мъдрия си е малкопрост",ще излезне:-"И най-простия ,в случая Тиквун,МОЖЕ да бъде и малко умен"../

54

Lina

преди 2 години

A някой необяснимо забогатял може ли, угодно ли е , за " и насам - натам " ? Евтините изпълнения пред камери между ИТН и дпс не заблуждават никого. Обикновено на.глите хора, без морал подценяват околните и си мислят, че на тях им е позволено. Това е общото за събраното в итн. п.с Малките букви са нарочни.

53

типикъл булгериан

преди 2 години

Прокурорът следва да бъде раследван от раследващ прокурор,който да е раследван от раследващ такъв..

52

Сохо

преди 2 години

Тоя ми е толкова противен след комплексарските му изцепки, че не искам нито да го чувам, нито да го виждам даже и на снимка. За мен не е важно какво ще каже.

51

аа

преди 2 години

Този добре ли е - !!!! За къде сме без ДС.... Няма да изкараме зимата ... (и защо тогава сте в коалция с БСП ?? Там само такива има ... Поне предполагам, че има ...

50

Краси

преди 2 години

Бойкикев е пуснал в ход спестени 2 млрд за да се върне на власт. Няма да му стигнат, никой го не иска вече.

49

Петър

преди 2 години

То пък като ги събираха по пътищата ,та цъфнахме и вече сме на път да изчезнем като държава. Не ме интересува от къде са, а дали ще работят за България, защото идват тежки, много тежки времена.

48

Ами

преди 2 години

и неофициално пак е същото, ама Ицката ще спинка спокойно.

47

То не че няма

преди 2 години

да е съветника от ДС, ама няма да е явно, че много нахално става. Но пък и да не е е официално то пак си е същото.

46

Анонимен

преди 2 години

Развоня се на 3aпъpтъk...

45

4epa

преди 2 години

МОЖЕ САМО ЗА МИНИСТРИ- КАТО БОИКО ПРАШКОВ !!!!!!!!

44

НАПРАУ УЦЕЛИХЪ

преди 2 години

СТЯГАТ МАНОЛОВА ЗА КПКОНПИ- ПЕЕВСКИ ЗА ДАНС- КАК УЦЕЛИХЪ *** ВИДНЪШ. ГЕРБ Е ИЗЧАГЪРТАН, А ЧЕРЕПИТЕ УПРАВЛЯВАТ- АПРИЛ 100ЛВ ЗА МЕГАЧАС, ДНЕС 1000ЛВ И 40% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ХРАНИ- БРАУ, БРАУ- БГ НАРОД ОБИЧА ЧЕРЕПИТЕ!

43

Чоко

преди 2 години

Това не са назначения на тази женица. Това са назначения на Радев и приятели. Тези 27 агента от предизборния му щаб трябва да се хранят след изборите. А какво по-благо място от МВнр. Командировчици и т.н.