35

Анонимен

преди 2 години

Радев. Толкова балъшки направи фалшификацията, че вече и най-загубените няма как да продължат да вярват, че изборите могат да са честни. Прави са тия, дето не гласуват. И да гласуваш, и да не гласуваш, накрая резултатът ще е какъвто нЕкои хора са решили.

34

До 12

преди 2 години

До paul61"А колкото до президента - за пръв път имаме президент който си върши работата"=/=/..Върши той, ама своята, а не народната и държавна работа.

33

анонимем

преди 2 години

До АнонименА дали всеки има компютър.

32

Анонимен

преди 2 години

Щом отпора за създаване на такава комисия е толкова силен, значи има нещо гнило в машинното гласуване. Не са съгласни тези, които знаят, че има манипулация.

31

Как

преди 2 години

кой срива доверието- тези, които крадат изборите чрез машините. Най-напред в САЩ, а сега и у нас.

30

Сатир

преди 2 години

Чудно чудо, пречудесно. Просто Кирето изведнъж блесна. Щом вярвате в чудеса, що да не повярвате и в това. Вервайте му.

29

Мангъра

преди 2 години

Зада се срине доверието, първо трябва да го е имало ...

28

..

преди 2 години

Копейкин ли е новата патерица на Бочко сега

27

Евала

преди 2 години

Какъв проблем решиха с машините не знам. Факт е, че в Турция гласуваха 10ки хиляди и вкараха още депутати в НС. Остава и съмнението за манипулация на машинния вот, защото ПП уж беше на втора, че и трета позиция предварително, а после ИЗВЕДНЪЖ гласовете за тях нараснаха лавинообразно, непропорционално. Но, в крайна сметка, нали се стремим да станем като Венецуела или Белорусия. В Русия ще ни наричат БР - Болгарская Республика, част от ОНД.

26

Анонимен

преди 2 години

Технологият помага6м българи правят се 6м NFT-а и всичко става мн лесноНяма измама става по бързо и много по евтино за държавата. Всеки ше може да гласува от телефона си от компютър

25

Бъкгарин

преди 2 години

Мене бекенда на ДБ по ме кефи от фронтенда на Възраждане.

24

Българин

преди 2 години

Виновни да 9ти септември, ДС и внуците на комунистите!

23

Анонимен

преди 2 години

Геро сринаха цялата държава , гласуването също

22

Анонимен

преди 2 години

герберугите са срещу машините, защото се задават на хоризонта местни избори ... и там ако вземат да изпуснат контролирания вот и останат в изолация за 4 години както в парламента, така и в местната власт, след това ще си изгубят лостовете за влияние

21

ПРОСТО КИРО

преди 2 години

КАК КОПЕЙКИН РОПТАЕ, КАТО В РУСИЯ ОТ 01.01 Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕТО ИЛИ УВОЛНЯВАТ? ДА ГИ ПРАТЯТ ТАМ НЕГО И ГРУПАТА МУ, ЩОМ СА НА ЗАПЛАТА ОТ МАСКВА!

20

Случаен

преди 2 години

Дайте на хората възможност да гласуват онлайн! В година на карантина ги карате да ходят 4 пъти да гласуват на безкрайно скъпи принтери! Първобитна държава ...

19

Анонимен

преди 2 години

Махнете този военен диктатор! Що за демокрация е това да избирате военен режим? Не можете ли да си изберете нормална цивилна власт, както всички останали европейски народи!

18

Хайде сега

преди 2 години

До paul61 Остава да се обосновеш, като кажеш, каква работа е свършил Радев за 5г.!

17

Анонимен

преди 2 години

Дон Чалгаре е виновен, още като влезе в парламента това му беше инициатива номер едно. Самият факт, че Бойкикиев през април гласува с бюлетина, защото по негови думи се съмнявал в софтуера, означава само едно - има нещо нередно с машините

16

Ето кой

преди 2 години

Машините са виновни.