55

Диана

преди 2 години

Странно как нечий глас ще бъде отчетен като невалиден или за някой друг и това би решило езултатът от изборите? Грешки са възможни винаги, но с машинките са възможни повече заради хакерски атаки, които наистина могат да преобърнат резултатите от изборите..И какво отношение имат тук областните управители?..Защо БСП смени всички областни управители преди изборите?!..Жалка картинка!..Защото последните избори бяха фалшифицирани на 100% с всичките им предхождащи приготовления и манипулации..БСП ВЪН

54

ОСЕРА

преди 2 години

Е ГОЛЯМ ЗА ГЕРБ-ОТ ТУК НАТАТЪК ЩЕ Е ТАКА-ВИЕ СТЕ СИ ВИНОВНИ,-НЯМА КОЙ ДА ГЛАСУВА ЗА ВАС-АЙДЕ СПОЛАЙТЕ

53

Червените тикви

преди 2 години

Доверието в политическата няма много връзка с машините и хартиите. Доверието се печели от личности и действия. Не може за 3 пъти в една и съща година да се вкарват в листите едни и същи безполезни ле#пери, които само отблъскват гласоподавателите и да ми говориш колко са ефикасни машините, нали така курме зарков. Ти погледни в твоя избирателен район колко е резултата на твоята партия преди да станеш водач на листа и след това и ще разбереш кой провали доверието в твоята партия.

52

Анонимен

преди 2 години

Машинното гласуване силно повиши доверието в избирателния процес. За какво говорят тези?

51

Няма съмнение

преди 2 години

Радев срина доверието в институциите с потъпкването на конституцията и основни закони! Трябва да има импийчмън за този кариерист и слуга на външни сили!

50

Лекар

преди 2 години

"членове на герб, с обратни наклонности", смешни сте

49

Щом

преди 2 години

Корнела е доволна от машинното, дето най-и пуснаха кръв, значи и ние сме доволни. На следващите избори БСП ще е под опашката.

48

Е как кой

преди 2 години

Всички политици последните 30 години, ЦИК, римляните

47

Фалшиви избори

преди 2 години

Доверието го сринаха фалшифицираните избори, чрез манипулирани от Радев задължителни машини !

46

Krom

преди 2 години

Къде по света викате се гласува машинно? България, Ботсвана хм, белите държави май нямат особено високо доверие на "машинното" гласуване. Защо ли?

45

Лекар

преди 2 години

Кой казва, че доверието се е стигнало, за мен последните избори са най-честни

44

Анонимен

преди 2 години

Проф. Мишо Шашмата си бе направо за Нобелова награда. Този изборен факир караше мъртвите да гласуват, а действителните бюлетини да стават недействителни. Като го махнаха от ИО ГЕРБ го закъса, а ДПС да не окапят поискаха от Ердоган 100 -120 хил. изселнически гласа,но в крайна сметка получиха само 90 хил. Бацо плати на цоцаолозите луди пари да му дадат 7- 8% преднина и да подлужат така гражданите, но и там далаверата се провали. И накрая виновни се оказаха машините! Голяма е герберската мъка.

43

Анонимен

преди 2 години

Неграмотните хора сами се изключват от изборния процес. Всички основни тв канали показаха една жена от варненското село Каменар, която стоя 50 минути пред машината, натиска какво ли не по екрана и така и не успя да гласува. Образователният ценз сработи. От машините пищят основно двете мафиотски партии ГЕРБ и ДПС, които са свикнали да си пазаруват гласовете на неграмотниците!

42

До 49

преди 2 години

Кой грамотен, кой не...не е ясно. Очевадно е, че нагло излъгаха и гласуващите. Защо контролните разписки не са преброени? Защо ли...

41

Порков

преди 2 години

Един е най-виновен за отвращението ни към избори и всякаква избирателна дейност и това е т.н. президент Радев !!! Всичките недоразумения дойдоха от него и най-вече маши нното гласуване,при което и за учениците е повече от ясно,че предварителната нагласа на машинките доведе до "пълна изборна победа " на Радев - у нас НИКОГА не е имало по-нечестни избори ОТ ТИЯ !!! Никога повече няма да гласувам и защо да гласувам,кога то "изборните резултати " се знаеха далеч преди... гласуването ?!

40

Анонимен

преди 2 години

Еми те неграмотните като не могат да гласуват се видя с герп кво стана. Дай им бюлетини да печатат, и копейкин май иска.

39

мдаааааа

преди 2 години

всичките ,с това плюене и елементарно поведение,като почнеш от Радев,тези със скъсаните дънки и тениските,Майчето ,която ходеше боса в парламента,всички тези елементарни и проооостииии хора съвсем целенасочено отвратиха хората,за да успеят машините на Мадуро!!!

38

Анонимен

преди 2 години

Доверието в избирателната система се увеличи заради изчезването на 350 хиляди недействителни бюлетини...................Това са най-честните избори за 32 години капитализъм.

37

Анонимен

преди 2 години

Ниската избирателна активност означава честни избори, липса на купен вот, корпоративен вот. Трябва да се стремим към нисък честен вот, без купуване на гласове.

36

Анонимен

преди 2 години

Новата Бяла Златка копира идиотизма и лудостта на Старата Бяла Златка. Некадърен имитатор на Старата Бяла Златка.