29

Критик

преди 2 години

Каква изненада, най вече за смешните ни режисьор чета и актьорчета на ниво селското читалище за просвета и култура!

28

Анонимен

преди 2 години

До бгПоследния път като ходих на киносалон сериозно си бях сложил тапи в ушите - така нивото на звука се получи нормално.

27

аа

преди 2 години

Много съм изненадан, !!!! Предполагам, че всичко е нагласено.....

26

бг

преди 2 години

До до бг Субуфер имам и в домашното си кино, но не го надувам така, че да ме чуват съседите през три етажа. Качествения звук е когато е на нивото на което се възприема пълноценно. Например уискито е 40 градуса а не 80 за да е приятно за консумация...

25

до бг

преди 2 години

Субуферите се използват в киноиндустрията още от миналия век, зависи от филмите, които гледаш.

24

бг

преди 2 години

Само да попитам - защо е необходимо звука в киносалоните да е с децибели като в чалготека ?!? Ето поради това, от години не съм стъпвал в киносалон. Болят ме ушите след това...!

23

Анонимен

преди 2 години

Не си спомням да съм се впечатлил от БГ филм наскоро, а вие?

22

Зрител

преди 2 години

За какъв бг филм говорите холъм , че то няма нищо за гледане сега. Каквото беше беше допреди 30тина години, онова съзвездие от режисьори, артисти, сценаристи вече го няма не ми се изреждат имена, че са много ами я някой да ми каже дали някога ще се появи такъв като Г. Парцалев най горе на върха!

21

Анонимен

преди 2 години

"Български филм" звучи като "Албански реотан". То нивото на холивуд вече стърже дъното, а за български филми да не говорим...

20

Анонимен

преди 2 години

Въобще не ме интересува има ли бг филм или няма! Кажете колко жендъри има, колко черни, жълти, зелени и бенбени има! Това са героите на деня!

19

Анонимен

преди 2 години

Е то пък оставаше да има Български филм...

18

Кран

преди 2 години

Баш Майстора е единствения бг филм заслужаващ ОскарИ!

17

Мхмм...

преди 2 години

Ама вие сериозно ли? Българското кино отдавна е ударило дъното. Лансират се едни 9-10 актьора във филми и сериали, другите кучета ги яли. Озвучение на ниво -3, операторско майсторство на ниво 0, сценарий 2.... Обаче самочувствието е на 6

16

Demonaz

преди 2 години

Пратете наркозависимия захари бахаров. Или мария бакалова... Не виждате ли,че идва омикрон.

15

Анонимен

преди 2 години

От черния бюджет ли се отделят пари за да се правят още такива все по-малко гледаните "бляскави церемонии"?

14

р

преди 2 години

Оскарите ( 0срaнитe) все тая. Тази година само за ваксинирани.

13

,

преди 2 години

Кой ги гледа тези награди, за скапани филми и ръсещи мозък вечно надрусани и пияни артисти " интелектуалци" Тази година ще защитатват пшравото на мъжа да ражда отзад и на жената да пикае права.

12

Анонимен

преди 2 години

Оскарите в последно време са една пародия при това безинтересна.

11

зрител

преди 2 години

Или имам сериозни проблеми със слуха, или българското кино има сериозни проблеми с озвучаването. Има наши филми в който не мога да разбера 50% от диалозите. Дали в НАТФИЗ така ги учат да говорят, дали им липсва техника и специалисти - звукоинженери, тонрежисьори, саундмейкъри или както там се наричат - не знам. Факт е обаче, че намирам озвучаването в родното кино за ужасно ! Някакви хора, нещо мърморят - поне субтитри да слагат !

10

истината

преди 2 години

Панаир на суетата и *** идеологията - миналата година не удариха ли дъното за всички времена по гледаемост? Тая година още по-малко.