10

до 10

преди 2 години

Ами затова винаги наложен платеж при доставка и проверка на стоката на място или в офиса на куриерската фирма пак същото. Но самата куриерска фирма е длъжна да провери какво се изпраща. Същото е и с пощите - длъжни са да проверят всичко по-голямо от писмо. И един съвет - отделна дебитна карта и някаква сума, която да е за покупките. Ще източат дедовия...

9

Анонимен

преди 2 години

Един приятел имаше 3000 лв в картата и плати онлай покупка за около 180 лв ..източиха му ги . После големи разправии и много дълга история , но май не му върнаха парите .Внимавайте и бъдете разумни .

8

Анонимен

преди 2 години

Мдам - първо поколение Magic Keyboard с епълската мишка - само тея са 400 лева. Сиг. съм, че са във всеки български дом.

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6 - Не и докато 90% от населението иска наложен платеж. Познавам няколко човдка, дето м затриха бизнесите, като просот поръчваха по 10-20 скъпи артикула, а после не си ги взимаха и онези трябваше да плащат по 15-20 лева на поръчка, само да си ги вземат. Когато си стартъп, опериращ на по супер тънка печалба. до 2-3% разходи отгорое, може да ти съсипят бизнеса. И лошото е, че нямаш НИКАКВА легална защита, ако го правят конкуренти.

6

Анонимен

преди 2 години

До 3 - Това е, като да се натровиш с храна от магазина и да каже - до тук бях с храната от магаизна.

5

Анонимен

преди 2 години

Отдавна спрях да пазарувам онлайн . За да съм честен купувам едни неща които ги няма никъде и толкова ! Спрях защото цените са доста солени , качеството съмнително, карат ме да плащам разни доставки като връщам продукт , тегава работа ... Трябва да е лесно , удобно , евтино , а се оказа точно обратното. Цените обаче са направо в космоса , правил съм си труда да сравнявам и не е в полза на онлайн .

4

Анонимен

преди 2 години

В България почти всичко е яко менте! Едни маркови дънки не можеш да си купиш като хората! Даже и тези от на Витошка не отговарят на качеството от тези купени от европейски Амазон!

3

Анонимен

преди 2 години

Да платиш за бройки, които си поръчал и които не са никак евтини, а в действителност са ти доставили по-малко ... До тук бях с онлайн пазаруването!

2

И.

преди 2 години

До препатилхахахахахахаха

1

препатил

преди 2 години

Да пазаруваш онлайн от български вериги е все едно, да играеш ръченица в минно поле.