109

Наблюдател

преди 2 години

Не страхът пречи, докторе, а недоверието. Просто не вярваме. Нито на лекарите, нито на политиците, нито на СЗО, нито на ЕС. Даже вече се съмняваме и в науката, защото за пари днес се прави ВСИЧКО.

108

Анонимен

преди 2 години

Някой да прати на доктора да прочете статията най-горе в сайта - "Проф. Ботев: Няма нужда от нова ваксина, епидемията изчезва до 2 месеца"

107

Александър

преди 2 години

Какъв страх? От какво? Хората в България се набодат на ръждив пирон и тичат да си слагат ваксина против тетанос. Тук може да говорим за притеснения и сдържаност, поради масивната атака, прекомерната загриженост и неясните субстанции в препарата.

106

Анонимен

преди 2 години

Вкарайте класическата ваксина на НОВАВАКС. Спрете ГМО ваксините!

105

Анонимен

преди 2 години

Българинът вижда през лъжите им!

104

Анонимен

преди 2 години

Цял сваят се смее на гaнчoгалоша.

103

Велик е нашия галош!

преди 2 години

Велик, велик, велик!

102

Ганчо е прос’ галош

преди 2 години

Ти му викаш недей ела, то пак ела.

101

Ясно е!

преди 2 години

Вие си приказвате тук. Добри и верни неща казвате, но ваксинацията си върви. Всеки ден нови и нови с хиляди. Все хора които не вярват във ваксите, но искат да пътуват, работят в чужбина и да имат стравнително приемлив живот. СИСТЕМАТА го е измислила безупречно със сертификатите. А щом преминат 50% васинирани в България, ще затегнат здраво обръчите, знаейки че ваксинираните и дори тези с фалшивите сертификати няма да излязат по улиците с тояги, защото не ги засяга. Не излезете ли сега ще е късно

100

Щирлиц

преди 2 години

Всеки ваксиниран-опитно зайче!

99

До Чипът

преди 2 години

Чипе, не те знам, но ето ти видео с татко ти, ветеринара от Файзър, който ни осведоми че си създаден и одобрен и реален: https://files.fm/u/4sc8hv4ch#/view/ggans8734

98

Анонимен

преди 2 години

""Страхът и дезинформацията са основните причини хората в България да не желаят да се ваксинират" --- Само дезинформацията от ваксмафията и корумпираните от нея правителства, медии и лакоми лекари загърбили Хипократовата Клетва, са причината.Вярно е че докато Истината си обуе гащите, Лъжата вече е обиколила света, но в края на краищата Истината финишира колкото и да я заглушават. Една година бе достатъчна да лъсне зад..ка на Лъжата. Дори ваксинираните разбраха, че целта не бе "борбата с ковид"

97

Чипът

преди 2 години

Споко внесохме чували за антиваксъри. Скоро ще ги напълним

96

епидемиолог

преди 2 години

Не страхът, а непрекъснатото лъжене за тия ваксини и извъртане след това, спира хората. Освен това и доказаната им вече калпавост. Да карат младежи и деца насила да се ваксинират, просто преля чашата, след като по официални данни ковид за тях е по-безопасен 'ваксините'. Обяснимо е, че в България хората надушват комунистическите приоми от далеч и знаят да четат официалните им ком-медии между редовете. Западняците нямат опит и по инерция се довериха на медиите си, които не са същите. Учат се сега

95

Хан Тервел

преди 2 години

От вчера в Швеция слагат чипове на ваксинираните(вече 6000бр.). Искат на тях да има не само здравна но и пълна информация за чипираното ***!!!!Дотук беше с конспирациите!

94

Hoho_Boho

преди 2 години

За какъв страх говори тоя? Евтанзаията е най-хуманния начин... Ваксинирайте се!

93

Мдаа

преди 2 години

Според историците 30 сребърника се равняват на около 10 000 евро. Да не обиждаме Юда, сравнявайки го с нашите продажници.

92

Анонимен

преди 2 години

Ох, тия на умрял кон, пак нож мислят да вадят. Явно от ЕС яко ги натискат, че бая пари ша изпуснат

91

Анонимен

преди 2 години

Жената не я беше страх и се набучи с 3 файзера, ама сега мене ме е страх да не ме зарази, защото не съм ваксан, а тя посоянно подсмърча и кашля. Къркам яко ракия 40% и жабурам по 30 секунди. За сега се справям, ама се опасявам да не се пропия...

90

Анонимен

преди 2 години

Те и лекарите не се ваксинират! Голям страх ще да е!!