Грешите че наричате хляб , имитиращия продукт с вкус и вид на тестеното изделие. Преди 20 години все още имаше останали фурни и истински хлебари - онова беше хляб , сега тук-там уж някой се пише хлебар , но резултатът е много далеч от истината.
Само вълчата диета е спасението! Мръвки - свинско, пилешко, телешко, риба! БЕЗ ХЛЯБ! И с много зеленчуци и плодове - шопска салата с ракия, водка и сельодка, маслини, доматен сок, ябълки, портокали, мандарини, лимони...
Аз наричам хляб, само тоя дето е правен без мая, а с есествена закваска и без "подобрители". Майсторлък се изисва за това. Изпечен в истинска фурна. Това са яли хората навремето предимно у нас и дали с мас или със сланина пак не са били дебели. Вижте стари снимки.
Къде грешите с консумацията на хляб?