118

Анонимен

преди 2 години

Поздрав за страшния вариант Омикрон с песента "Една българска роза"

117

до 127

преди 2 години

Напротив, мамините щерки и синчета, учещи в чужбина се прибраха още предната седмица. Естествено, че са го довлачили. Но нали са ваксинирани, са широко отворени вратите навсякъде за тях, за да го разпрострастраняват на воля без ограничение!

116

Щирлиц

преди 2 години

Закъсняватеее,изпускате мангизите,другари доктори.

115

Анонимен

преди 2 години

Първи случай? Може би? Я веднага обявявайте поголовен локдаун. Много е опасна ситуацията.

114

Анонимен

преди 2 години

Доста бг. от чужбина вече си дойдоха, мола се напълни. Не са ни виновни те освен че не спазват мерките демонстративно и имат самочувсвие без покритие. Мога да ги приема чистосърдечно но ако се завръщат окончателно в родината си. Би трябвало да се огледат, леко неуважителни са. Голяма част най вече в Германия получават помощи, а в САЩ и особено в Канада направо са обеднели. Нека бъдат по скромни и по умни.

113

Анонимен

преди 2 години

Ето че дойде омикрона преди да дойдат българите от чужбина. Не са ви те виновни.

112

Анонимен

преди 2 години

Ковид е Ко-вид . съвместен вид,опит за обединие и генно смесване на видовете

111

Samo minavam

преди 2 години

За каквото и да Ви говорят, става въпрос, за пари. Еврейска поговорка

110

Обаче

преди 2 години

Витанов вчера каза да си пием спокойно питието.

109

голям праз

преди 2 години

Ако е като другата хрема не ми го хвалете. А доколкото прочетох е доста по-рехав от другите. Сьбирайте купола на цирка, че празници идат.

108

художника

преди 2 години

По последното изречение в статията си личи колко сте некадърни в манипулацията. И как разбрахте, че се казва "Омикрон".... по личната му карта, или той си призна?

107

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Стига вечеееее с тия възрастни бе, да се пазят малко и сами, някои една маска не могат да сложат, за дистанция в магазин да не говорим. Децата искат да бодат чак заради бабите.Айде стига вече, объркаха живота на поколения, бабите, та бабите

106

Котка

преди 2 години

До фермата Новавакс? Няма да купят! Производителят не си е платил, а на всичкото отгоре ваксината има нахалството да е безопасна.

105

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАко знаете колко много възрастни има неваксинирани, защото децата им са ги наплашили, че ще умрат от ваксината. А колко много чакат руската ваксина....

104

Лабораторен бос

преди 2 години

Милиони,трилиони -омникрони- опса герап -герап.Тестове ,ваксини,кислороди,маски -герап ,герап.Оп-са,

103

БИСТРО "ЗАПЪРТЪ

преди 2 години

Заповайдайте в Бистро "Запъртък"! Уникалните ястия, които предлагаме на нашите клиенти са направени винаги с най-развалените продукти и от най-неопитните готвачи. Обслужването ни е на самообслужване. Нашето заведение е позиционирано до сметище Долни Богров и е подходящо както за неприятни бизнес-срещи, така и за разводи, скандали или ако просто искате да се почувствате по-зле. Заповядайте при нас и се насладете на винаги топлата ни бира и студени кебапчета! Очакваме Ви! (с нежелание)

102

анонимен

преди 2 години

Той омикрона бил много жалостив убивал само по погрешка.

101

фермата

преди 2 години

Ами Омникрон е логичния път на всеки Сарс вирус -става по лесно разпространим ,но с по ниска леталност,вирусите мутират много бързо и затова ваксина се създава всяка година.Кога ще купят от новата ваксина Новавакс на белтъчен принцип ?

100

Анонимен

преди 2 години

Ами те да вземат да се ваксинират!

99

Анонимен

преди 2 години

Пазете възрастните и тези с компрометирана имунна система, особено неваксинираните. Не казвайте, че може всяка настинка да ги отнесе, това не е извинение. Няма лошо да поживеят повече, особено когато са ни близки, които ни обичат.