41

Анонимен

преди 2 години

Хич не се оплакваха като ми поискаха 1500 лв, докато се превивах от болка със счупен крак за 2 ръждиви пирона, които не струват и 50 стинки и ги прехвърлят от човек на човек. Вадят от единия, тургат на другия, може и от трупове. После ти искат и пари за престой. Все едно си тръгнал на курорт. Ама не ги вълнува имаш ли ги тия пари и дали няма да събираш от 9 кладенеца вода. А здравните осигуровки си текат като пълноводна река и наливаш, наливаш, но това не ги претоварва. Каква изненада!

40

Анонимен

преди 2 години

Ами тогава не ми претоварвайте джоба и се откажете от здравните ми осигуровки.

39

Анонимен

преди 2 години

Пурко Бернгейски да набляга на медикаментите против HIV, че времето му изтича

38

Анонимен

преди 2 години

"Санитара от Берн ще го празнува само с мажъ си" --- нямам как да стане, тъпкaча му се спомина от 3та доза , бустерна

37

Анонимен

преди 2 години

Тоя па лабораторен плъх, не давай уклон на хората къде да ходят и какво да правят.

36

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Бегай бе, "докторе"..

35

Айде наизкачаха

преди 2 години

калинките с компетентно мнение. Съселската мутра на Илиев изгря и забля с нова сила.

34

ГАЗУРКО

преди 2 години

Д-р Илиев !!! Пурко!!!! Вземи се скрий някъде и не се показвай до след новогодишните празници. Най-добре повече ..нито да се показваш..нито да се изказваш,че вече не ми е весело..като те чуя,или прочета какво си изръсил..Тц тц тц ! Бе тези ..шекели не свършиха ли бе? Много алчно момченце се извъди.. Утре ще агитираш за 4-та доза..19192

33

К

преди 2 години

Лъжеш и за децата, и за това дали се знае категорично дали Омикрон е по-лек от досегашните варианти. Не те ли е срам!?! Какви ваксини за деца? Вие нормални ли сте?

32

Demonaz

преди 2 години

Още един фарма-комунист слуга на глобалистите. Дали въобще има такова лице,че ми напомня за родна студентката,която живяла в китай по време на първата вълна. Да не се окаже и тоя кризисен актиор.

31

Генчо шпека

преди 2 години

Абе защо ни го завирате тоя. Кога я упражнява, тая негова професия, като ми мяза повече на "Хорст Фукс" от колкото на доктор! Празнодумец, говори и същевременно нищо не казва. И между другото, обърнете внимание!!!! Доста сериозно впечатление ми направи еднаквостта в изказването на тоя, с изявлението от преди 3 дни, на онзи хубостник, Фаучи! 1 към 1 и заглавието и текста. Той по NBC неговата любима "щерка - медия" а тоя нашия пък се плюнчи на всякъде. Вас ако ви "юркат" постоянно да дрънчите едно и също, от толкова много "медии" ще го правите ли с удоволствие? Няма ли да искате заплащане в кр

30

Анонимен

преди 2 години

..."хрема, с болки в гърлото, главоболие и отпадналост... след бустерна доза защитата от тежко протичане е над 80%".... Вероятността да стигнеш до болница от омикрон е по-малка от 2%! Какво говорите бе??? Значи "бустернатите" ваксинирани имат 20% шанст да влязат в болница от заболяване, което по принцип е с едва 2% риск? Въобще какво говорите???

29

Анонимен

преди 2 години

'много повече напомня на класическо грипоподобно състояние с хрема, с болки в гърлото, главоболие и отпадналост, но не толкова силна кашлица" Може ли човека плъх да обясни с каква диагноза човек с такива симптоми постъпва в болница? Още не знаели дали е по тежък от Делта. Ама в Англия вече 20 дена имат Омикрон, нищо ли не са разбрали? Баси тапите англичани!!!

28

Анонимен

преди 2 години

Храни мишките и им сменя талаша.

27

Анонимен

преди 2 години

"ръководителят на Инфекциозната лаборатория в Берн" реално не е доктор, а лаборант. Има ли реални медицински дейности, които извършва? Прегледи, лечение?

26

Анонимен

преди 2 години

Омръзна ми разни специалисти да ми дават акъл какво да правя всеки ден. Минаха почти две години и се провалиха с мерките и препаратите. След толкова лъжи нямат очи да дават каквито и да е препоръки.

25

Анонимен

преди 2 години

Абе докторе, те набутаха учениците по 27 в една малка класна стая по 6 часа на ден си дишат едно в друго, с някакво съмнително китайско тестче и то веднъж седмично, сега големи лозунги: да нямало струпвания хахах големия доктор "пунта мара".

24

Зелен Демократ

преди 2 години

Наше ДС отроче, слушайте го!

23

Анонимен

преди 2 години

Може много да се дивите, ама аз имах един познат доктор, няма да му поменавам името, че и не го помня. Беше психопат, убиха го по грешка у клиниката на Гълъбицата. Тъжно, много тъжно. А почти беше се превърнал в доцент. Луд, ама доцент, и професор после. Още малко, но живот не стигна.

22

Анонимен

преди 2 години

Как го търпят в Швейцария, там ли работи, за Бг ли работи вече не се знае? Появява се като Торбалан, аман вече от пишман специалиста.