17

Алекс

преди 2 години

Дано поляците действат твърдо и изхвърлят нашествениците от територията на ЕС.

16

Анонимен

преди 2 години

Дали на белоруска територия мигрантите са били подлагани на побои и заплахи от силите за сигурност не е ясно, но по думите на полски граничар избягал в Белорусия, полските граничари са стреляли и са убивали мигранти.

15

Христо Христов

преди 2 години

А нещо за филмите за имигранти, на които българските граничари са им взели обувките (истина или не - друг въпрос) и са ги върнали обратно?!

14

Христо Христов

преди 2 години

"По думи на служителите на беларуска територия мигранти са били подлагани на побои и заплахи от силите за сигурност, искали са им пари, за да ги снабдят с храна и вода." - a на полска територия?

13

Анонимен

преди 2 години

Бой ще ги оправи, 30 годишни деца изоставили майки и жени, тръгнали наготово в Европата. Марш

12

Анонимен

преди 2 години

Правилно са отказали на тия от ЗООНЕ. Няма какво да правят в чужди държави

11

Анонимен

преди 2 години

Целта на *** е в Европа да има граждански войни и да се разбие благоденствието на хората. Това е обяснението с пускането на милиони мюсюлмани в Германия, Франция и другите държави. Така света ще стане несигурно място и накрая ще има опустушителна война и населението ще се редуцира до няколко милиарда например два милиарда.

10

Ха-ха

преди 2 години

Айде в Беларус диктатура, ама нали в Полша нали е демокрация? Пазят си хората интереса. И ние трябва да правим така-пиле да не може да прехвръкне през границата, камо ли азиатски навлеци!

9

?????

преди 2 години

Тия от ООН не са ли чули,че има държавни граници,визи,сертификати,ваксини,африкански болести за които европейското население не е ваксинирано?Това са нарушители на държавни граници,следователно са престъпници и трябва да се третират като такива.

8

Joro

преди 2 години

Първо бяха бежанци. После станаха мигранти, защото е видно, че исакат да се движат още 2000 км където си искат, след като вече са в безопасност. Просто казваш че си мигрант и почваш да си джиткаш където искаш, без да се съобразяваш с нищо и никой. Как да го позволиш това, ако има държава на място!

7

ДДРОнег

преди 2 години

Това не са ли престъпници, нарушили незаконно гранциата ?!

6

179

преди 2 години

Те спират само кюрдите и афганистанците , африканците на юг от Египет не ги закачат и ги пускат. Проблема е само Средиземно море.

5

Анонимен

преди 2 години

да си ги водят в Брюксел емигрантите.

4

Анонимен

преди 2 години

Значи беларусите лоши, защото не ги спирали в пътя им към Германия. А холандските и други правозащитници, дето с германски кораби ги събират в Средиземно море и вместо да ги върнат в Либия ги стоварват в Италия са "добри". Мнооого съм *** Саше. Нищо не схващам!

3

Анонимен

преди 2 години

Защо отказват? Орбан и италианците от лигата какви ли не ги изкараха затова, че отказваха да приемат мигранти? Мигрантите искат в Германия, Норвегия и Англия. Дори получаха официална покана от Германия! Не искат в Полша! Политика се прави от всичко. Американците да си ги прибират. Те създадоха талибаните и Ислямска държава заедно с Англия. Те върнаха Афганистан, Иран, Ирак и големи територии от Сирия в средновековието.

2

бай Тодор

преди 2 години

В Саудитска Арабия, Катар, ОАЕ е топло!

1

мак

преди 2 години

Какво ще казват после от оон? Само това, че поляците не ги пускат, не ги хранят, не ги лекуват, нищичко не правят за тях. Ще премълчат за вандалствата на ония, за ранени войници, за това, че са дошли по собствена воля и че са закононарушители, да не кажа пре.стъ.пници.