108

ВГЗТИ

преди 2 години

Краварската *** все по-настойчиво и отчетливо доказва, че краят им е близо. Време е руски "отбранителни " ракетни комплекси да бъдат разположени във Венецуела и Мексико, в името на демокрацията и свободата на индианците....Под дъното са западналяците, джендаи, деволюти, редуценти, както и последователите им.

107

А парадът в Нарва?

преди 2 години

Много добре помня как преди години янките направиха парад с танкове по крайбрежната улица на град Нарва, Естония, а на 200 м през реката, след моста е Ивангород, Русия! И тези нахалници-хулигани смеят да правят забележки на Великата Русия къде да й маршируват войниците! Тогава Русия беше слаба, изнемощяла! Сега Путин я направи страната с най-страховитите въоръжени сили в света! Технологично РФ е недостижима! Простите кравари мислят, че само парите правят всичко! Руснаците им доказаха обратното!

106

Анонимен

преди 2 години

Трябва да пратим натовски войски в Западна Украйна. Ще съберем най-големите евроатлантици и натовци в България, начело с генерал Сюлейман Паси, и ще ги пратим да защитават братския украински народ и да освобождават Крим.

105

Диана

преди 2 години

Така ли било, значи? Русия не избива украинци в Русия, нито краде украински земи - ескалацията на напрежението идва от наглостта на украинските политици,допускащи безнаказани убийства на руснаци в Украйна,а когато руснаците там се обединят в активна съпротива,ги обявяват в терористи и ги подлагат на истински геноцид!Който иска преговори,не търси прични за да не ги проведе, а търси начини за да ги проведе! Американците в случая само шишалкавят с положението,нагнетяващи обстановката с претенции

104

Галя

преди 2 години

До Войната е факт"В Русия магазините са празни". Кому-то так хочется, чтобы были пустые. Но пока все магазины у нас переполнены. Выбор очень большой.

103

Русия с призив

преди 2 години

САЩ да спре провокациите с Украйна.

102

Обективен

преди 2 години

Говедарите ( да ме извинят феновете на Левски)се смятат за световен жандарм и се месят където и когато решат,затова всички ги мразят а сърбите,които бяха засипани с уранови бомби преди години вече нямат говедовъдство,защото свързват кравите с американците.

101

САМО ЕВРОПА

преди 2 години

РАЗМЕНЯМ КАМИОН (БЕЗ КАМИОНА) С РУБЛИ ЗА 5 РУЛА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ

100

Анонимен

преди 2 години

Да бе, САЩ не спряха да наливат масло в огъня, викат на Русия да не ескалирала... ето това е лицемерие. Забавното в цялата ситуация е че украинците се вързват на играта на САЩ и се репчат на Русия. А от цялата ситуация за момента страдат само украинците. Тъжна история са комyниcтическите творения като Украйна и РСМ - държави без корен... население с промит мозък което си мисли че всички са му длъжни и само създават конфликти...

99

В.

преди 2 години

Здравей. Украйна е псевдо държава. Съществуването на всяка нормална държава се възприема от тях като провокация

98

Анонимен

преди 2 години

Всички световни медии пишат че Русия е спряла износа на газ за Европа и всички танкери с втечнен газ които пътуват към Азия са сменили курса си към Европа. Само в България нищо не пишат

97

Анонимен

преди 2 години

"Какво значи "руска"? Елементарно Уотсън! Руски/а/о, това е състояние на душата, а не географско положение или етническа принадлежност."---------------------------------------------- Майката бурятка задава въпрос на своята дъщеря "Ти каква си по националност?", "Я русская", отговаря малката. "Как ще си русская? Аз съм бурятка, баща ти е бурят, дядо ти е бурят, брат ти е бурят", "а я русская", продължава да твърди малката бурятка.

96

Анонимен

преди 2 години

В момента България е на второ място в Европа по запас от природен газ 60% пълни хранилища

95

АМАНОТ БАНДИТИ

преди 2 години

ФБР ;/FBI да направи срочно тестове за спец наркотици вкл на JOE BIDEN...масови убиици провеждащи жестокия терор реклaмиран като COVID 19 ползват поставени на власт за трайно нелечимо поразяване на цялата популация от домашни хора.Службите за сигурност да заловят провеждащите терора с COVID 19 веднага.НАпомня се че всички телефони,лични документи,телевизори,автомобили се следят в реално време обемно ..СРАМ И ПОЗОР ЗА ВИНОВНИТЕ>

94

дедо БайГън

преди 2 години

Ами нормални са тези "призиви". В Украйна вече няма печеливш бизнес който да не е американски. Не случайно на Байдън синковеца стоя толкова време в управителния съвет на Енергото там . Дори и мемоари написа , за жените , алкохола и дрогата дето е погълнал докато е бил шефче . Еврейте притежават плодородната земя ... много американски компании правят огромни печалби които изнасят зад граница ... НОРМАЛНО Е САЩ ДА ИМАТ ИНТЕРЕС РУСИЯ ДА СТОИ ПО ДАЛЕЧЕ от златната им украинска кокошчица .

93

Анонимен

преди 2 години

В Донецк им отнемат насила украинските паспарти и им раздават руски. После ги избиват и обявяват, че Украйна избива руснаци. Това било повод да влязат с войски и да спасяват руснаците.

92

Няма такава държава

преди 2 години

Всички световни медии пишат че Русия е спряла износа на газ за Европа и всички танкери с втечнен газ които пътуват към Азия са сменили курса си към Европа. Само в България нищо не пишат

91

Знаещ

преди 2 години

До българин: Но какво значи "руска"?Елементарно Уотсън! Руски/а/о, това е състояние на душата, а не географско положение или етническа принадлежност. При това състояние, което на тебе очевидно ти е непонятно, защото ако беше, нямаше да пишеш глупости.

90

Анонимен

преди 2 години

В Турция втечнената газ е 1лв за кг

89

А

преди 2 години

В гърция 1кг втечнен газ е 1,6 лв. Зареждайте в Гърция