116

Върбан

преди 2 години

"64 починали 1883 заразени. Колко е процента на починалите от заразените? Смятай антиваксърино!" ==----- Заразените са мнооого повече, ако направим 5 милиона теста ще ги знаем по-точно. Ако ги смятаме използвайки процента положителни тестове няма да е вярно, защото има направени тестове на хора с оплаквания, но има и тестове заради сертификат. И починалите са повече, но незначително.А много са С а не ОТ ковид. Казват че смъртността е 0.3%, но мисля че е още по-малко.

115

до дарвин

преди 2 години

кой ражда такива като тебе,глоба трябва да им налагат

114

Анонимен

преди 2 години

СПОКОЙНО БЪЛГАРИ. ЯЖТЕ, ПИЙТЕ И СИ НОСЕТЕ НОВИТЕ ДРЕХИ. ПРИЯТНО КОЛЕДУВАНЕ И ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!!!

113

Анонимен

преди 2 години

Наистина в болниците те разболяват. Майка ми беше в св.Анна без ковид, но като излезе от там след няколко дни вече ковида беше наличен. След няколко дни с бърза помощ я закарахме в 1-ва градска болница и от там не излезна жива. На кого и как да се жалваш. Такава мърлявщина едва ли има на друго място, да отидеш в болница и там да те заразят, уж имали зелени коридори и дрън, дрън, но действителността е различна.

112

после се увели4авали

преди 2 години

в карловската болница и да не си болен от корона вирос,пак те настаняват в ковид отделението,така и да не си положителен пак ставаш,предполагам така е навсякаде

111

гаранция

преди 2 години

4е до 15 януари 2021 година всеки ден болните ще се увеличават

110

До Справка

преди 2 години

Няма данни никакви за това, колко са си отишли ОТ ковид. Защото никой никого не е изследвал за такова нещо. Има едни голи цифри, твърдения из нета и медиите, основно и неработеща здравна система с липсващи медици, които съвсем шизчезнаха след недомаслената заповед на оня квазиминистър за ЗС. Не можеш просто да сипредполагаш, че щом някакви тестове показвали някакъв вирус, то починалия с такъв си е отишъл баш ОТ него. Това са глупости, на които вече и кучетата се смеят.

109

До Германец

преди 2 години

"В западна европа почти 90% от влизащите в болница, починали и заразени са ваксинирани." -- Няма такова нещо :)" - - Е как да няма, бе, село? Когато 90%+ са набодени в болницата да не само останалите 10? Никой не смее да го излъже това. Освен теб. Но то бг-тр олът е най-добрият тр ол!

108

Анонимен

преди 2 години

Някой има ли идея колко хора живеят в България? Ваксинираните в България са 1,9 милиона, но колко да общо хората в България? Знае се, че милиони са в чужбина, но колко са в чужбина и колко са в България?

107

Анонимен

преди 2 години

Да ви напомня, че има три хипотези за възникването на Омикрон - от спинозен, от неваксинирани и от животни.

106

Парадокси-прокси

преди 2 години

Тока за бизнеса стана 1000 лв . на свободния пазар,ква е тая свобода вуе?Тия червеноидни мутрички с ВЕЦ овете само от дърво разбират и ги беше страх от БойкоА за Румъния го изнасят на 70 лв. ихууу чекаме инвестиции в Люксенбург -най-скъпата и богата държава в ЕС е 260 лв тока за бизнеса КОЙ нормален ще инвестира вуе?

105

анонимен

преди 2 години

Той ковида е като оная работа колкото повече го биеш по се разраства.

104

КОЙ МИ С.А В ГАЩИТЕ?

преди 2 години

НАДЕЖДАТА НИ ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ ПОНЕ 80% ОТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ НИ Е В ОМИКРАНА! УРА ДРУУГАРИ!

103

Германец

преди 2 години

"В западна европа почти 90% от влизащите в болница, починали и заразени са ваксинирани." -- Няма такова нещо :)

102

Анонимен

преди 2 години

антиваксър=лъжец, негодник, плоскоземец

101

Въпрос към спецовете

преди 2 години

Ако някой реши сега да се ваксинира - това действа ли като бустер - 80% защита - или действа като първи дози - 0-20% защита?

100

Фин

преди 2 години

79.5 % от заразените са неваксинирани.....не го спестявайте това днес.бг, защото след два месеца ще бъде 50/50 . В западна европа почти 90% от влизащите в болница, починали и заразени са ваксинирани. Това е бъдещето на ваксинираните - болни нещастни и умрели.

99

Фин

преди 2 години

До Справка 138... нито един човек не е умрял от т.н. ковид. Ако се умираше от този вирус щяхме да сме умрели всички умнико. В Българоя е катастрофа здравната система, лекарите мизантропи и болнавия, затлъстял и хранещ се с изумителни *** народ

98

Дарвин

преди 2 години

Най-бедните в Европа и първи по антиваксъртство. Избират си тройни коалиции, царчета, боковци. Пият и пушат по цял ден и някой друг е виновен, че са бедни и ги крадат. Дано поне с помощта на вируса се оттървем от тая ***.

97

Трета бустерна доза?

преди 2 години

Третата бустерна доза помага ли срещу Омикрон?Реторичен въпрос. Дотук 4 ваксини...