47

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Изобщо не ме интересува образованието им.С диплома, или без, винаги можеш да бъдеш крадец.По-важно е да знаем към каква идеология се придържат, леви, десни, национал-социалисти, ли др.Или към цвета на онова чорапче.

46

пияница мистик

преди 2 години

Кире Лъжата обеща, че ще свие администрацията и ето, вече виждаме реалните резултати :)))

45

Анонимен

преди 2 години

Уволнените са повече от назначените. Факт! Колкото до тези 30000 дето трябвало да ги съкратят, не виждам как ще стане при сегашните 62000 в централната администрация и 36000 в регионалните администрации, според данните от НСИ.

44

Големи

преди 2 години

"съкращения" бреййй! От тук нататък/надолу се прилага геометрична прогресия до длъжност старши експерт. Ако пресметне спряма сегашнат структура на изпълнителната власт, излизат някъде над 30хил. Обаче ще са повече, защото започнаха с раздробяване на структурите - от едно министерство - три правят. Смятайте сами ;) И са все гладни!!! ППопариха ли ви ППредпочитанията?

43

Анонимен

преди 2 години

Обещаното съкращаване на администрацията започва със създаването на нови министерства и назначаването на 13 заместник министри. Сега виждате ли за каква "промяна" става въпрос. Промяната ще е в банковите сметки на Петков, Асенов и на останалата част от бандата им. Честито плебеи.

42

Васко Далаверата

преди 2 години

Аз съм тираджия гастарбайтер и съм на ти с политиката и кокошата пръддня. ПП изпълняват заповеди на хамериканското посолство. Слушайте Стив Търли ако знаете английски за да разберете за какво става въпрос. Аз съм тук само зимата като не возя камиончо милиончо нали се сещате за какво става дума и си харча кинтите само тука. Без Възраждане България няма да я има.

41

Анонимен

преди 2 години

Тринайсет души в ковчега на мъртвеца и бутилка ром

40

Ива

преди 2 години

До 47 Лъжливото овчарче.Аман от хора които мислят на обратно.В Канада ако имаше толкова много офци - както казваш, Киро нямаше да се сети за България.Явно офците са в България щом за 30 год.живот в Канада не е успял да се реализира и е пристигнал да лъже и маже офците в България.Такива като Крие в Канада не смеят да се появят , камо ли да управляват.Още ли не си разбрал, че в България мошениците са на почит и уважение

39

Тралала

преди 2 години

Не пише от кои партии са.

38

1

преди 2 години

Опитват се да набутат колкото се може повече актьори: така когато се провалят брутално ще уволняват бушончета, докато оцеляват. Ще "изтънят" нервите на народа, който дотогава ще ги иска извън властта и ще пилят до последно средства, преди да се появят "спасителите" от Възраждане. Това е плана на ДС. Подготвили са си сценарии за всяка ситуация: ако народа не енедоволства срещу кражбите и безчинствата, ще продължат докато могат, ако недоволства, пак ще се опитат да го излъжат.

37

Лъжливото овчарче

преди 2 години

Не знаех че в Канада има толкова много офци.

36

Анонимен

преди 2 години

От тези назначени почти нищо не зависи, те изпълняват каквото им се нареди, всичко зависи от премиера.

35

Язе

преди 2 години

На земеделието- човек, който и представа си няма от земеделие (у-ние на фондове. На регионалното - също . Тия новите май като старите....

34

Асан

преди 2 години

Али Баба и 13-те разбойника.....новата шайка на народната баница :)))

33

изнервен

преди 2 години

Баси, и тези ли са част от А отбора?Само вижте за какви недоразумения става дума: Пламен Данаилов - финансист в частния сектор, няма грам опит в енергетиката; Момчил Неков - политолог, работил в комисията за лични данни в земеделието; Бойко Кадинов -архитект в културното министерство; Деляна Иванова- завършила банково дело - в регионално развитие; Явор Пенчев - адвокат на свободна практика - и той там????? Калинки на ента степен.

32

Анонимен

преди 2 години

Sorry, нищо не става от вас. ПП Пълен Провал.

31

Анонимен

преди 2 години

Абе,Киро, кой ще плаща заплатите на токова mъртеи?Народът е работодател.Плащаме за нищо правещ президент 15000, за НСО, самолети, дрешки, съветници и още една сурия консуматори заплати. Над 300 000 е издръжката им по груби сметки на месец и сега за капак още mъртеи си тропосали на хранилката. Кой плаща? Питал ли си народа? Коалицията ти е пълен КИЧ-Комунисти,измамници,чалгари. Оставка, беее!

30

Анонимен

преди 2 години

До Мъдрец... Ние отдавна сме в перманентна национална катастрофа.

29

Анонимен

преди 2 години

До 32Славчо им беше първи избор, но както знаем всички, той е много смел на хартия, в действителност е много слаб характер :))) Като видеха че не стана от диванчето, скорострелно изтреляха Кирчо :) На мен ми беше станно, че почна да поставя условия на другите партии, преди да са минали изборите, тоест е бил уверен, че са му казали, че ще спечели :))

28

Мъдрец

преди 2 години

И 313 зам. министри да назначи, все тая ! Подкара държавата към пропастта и няма връщане назад ! С такива калпави коне като Кико Коня и Кокорчо направо сме се засилили към поредната национална катастрофа !!!