48

Анонимен

преди 2 години

До До 38/48 "Прав си,но ако не беше Горанов,а ти или някой нормален човек,дали просто ей така щеше да обърнеш и да си тръгнеш с издирвана кола?" Продължаваш да пробутваш милиционерската "история" за това кое какво е и какво е станало. Затова няма как да има разговор: докато пробутваш рашовизмите, си в територията на фантасмагориите.

47

До 38

преди 2 години

Прав си,но ако не беше Горанов,а ти или някой нормален човек,дали просто ей така щеше да обърнеш и да си тръгнеш с издирвана кола?Там е проблемът,а не някъде другаде...Всички сме равни,но някои са по-равни от другите...

46

Анонимен

преди 2 години

Чиста проба ТОРМОЗ.

45

Анонимен

преди 2 години

До Коко "Няй големият проблем е ... " че придължавате да разпространявате фейк нюз идващи от милиционерите на Рашков.

44

Анонимен

преди 2 години

До Нищо ново "Вероятно Горанов е знаел за проблема с колата си" Горанов е изряден отвсякъде в случая.

43

Нищо ново

преди 2 години

Вероятно Горанов е знаел за проблема с колата си,и не е трябвало да напуска България с тази кола само да си я шпорка в България,но като виден гербаджия е решил да изпие една сливовица в Сърбия и за го засекли .Такова коли са на половин цена от реалната,..

42

Анонимен

преди 2 години

Да се проверят всички колици на министри заместници и депутати на герб и ДПС

41

Коко

преди 2 години

Няй големият проблем е че след като са казали на Горанов че има проблем с колата , той се е врътнал и бег с колата обратно! Сякаш е знаел какъв е проблема! Капиш?

40

Анонимен

преди 2 години

До Муахаха Ако не беше смешно, щеше да е тъжно: шефа на Мото-Пфое казва, че колата е взета на лизинг от тях, но Рашков пита дали това е истинската кола или клонинга. И то като се има предвид, че "клонинга" е обявен за издирване в болната от хронична престъпност и мафиотизиране блатная. Трябва да си особено НАГЪЛ ДСар, за да продължаваш с черния пиар, дори след като са излезли фактите, че и да се опитваш да правиш ПРОДЪЛЖАВАЩИ ВНУШЕНИЯ.

39

Муахаха

преди 2 години

Разбира се, че за Чашков истинската кола е клонинга в мама Рассия!!! Той фамилията му рашанска, а манталитета алкохолизиран!! Как така кола купена от завода ще е истинската?!? Каквото казва руската автомофия, това е истината! А на фенчетата му едно ще кажа - Боко и Горанов ще се изморят да ги гонят,щото те са си оплели кошниците!Ама по природа тия ДС мутри трябва нещо да гонят и малтретират ... и тогава идва ред на обикновения човечец!Който не помни какво е било преди 89г, ще си припомни!!!

38

Анонимен

преди 2 години

До 1 Най-големия проблем на ГЕРБ беше, че действията им бяха такива, че сега се използват от далеч по-зловредна сила, да ги натика в ъгъла. Но, каквото и да си говорим, тия, които сега дойдоха, са в ПЪТИ по-зловредни за България.

37

1

преди 2 години

Карал съм няколко коли на лизинг и знам,че докато не изплатиш и последнито левче от лизинга,колата не е твоя, а на лизингодателя.Така че,Горанов в случая уе напълно невинен. Друг е въпроса че аз и хиляди дребни бизнесмени го ненавиждаме заради идио.тиите му със супто,наредба 18,смяната на касовите апарати и пр. нагли злоупотреби с властта.Но това е друга тема, а злонамерените дрънканици на чашков са не по-малка злоупотреба с властта,от щуротиите на Горанов.

36

Анонимен

преди 2 години

Да проверят разпространителя на фейкове Рашков и връзката му с руските власти, обявили клонинг за търсене, оригинала на който по една "случйност" се управлява от политическите противници на ДС.

35

Анонимен

преди 2 години

Не ги проверявайте ами ги уволнявайте.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 "Горанов е доказано патологичен лъжец. Отделно, не би трябвало да бяга, а да изчака проверката" Лъжците са тези, които продължават да пробутват историята за "бягството", и тези, които продължават да пробутват версията на Дамаджанков, че Горанов е дръжател на краден автомобил. Същите са ПАТОЛОГИЧНИ лъжци, тъй че точно те да обвиняват Горанов в лъжа, когато е ДОКАЗАНО в този случай, че той е изряден, говори много за това кой с какъв морал е.

33

Анонимен

преди 2 години

Владко Горанов вече трябваше да е при бай Ставри, за определените по-малки такси в размер на 700 млн към Божков. А той ми се развява с коли на лизинг.

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1.....Приятел, като си казал А, кажи и Б! Не, че не знаем, ама приятно е да го прочетем! Лошото е, че мнозина мислят, че той няма да го вкарат в панделата! А колко хубаво би било, аз ще гръмна ...не, бе, ...едно шампанско, ама от онези, дето ги пият баровците! Е, няма да намеря Боленже брют, реколта 1972....

31

Анонимен

преди 2 години

До Напротив, "Рашков побърза да обяви че автомобилът бил "краден", и сега глутницата продължава да лае след тартора си! Ще чакаме да видим , кога Рашков ще се извини! Всички му верваме!" Ще се "извини", колкото се "извини" за всичките си предни фейкове, които разви в черни пиар кампании срещу политическите противници на ДС, т.е. никога.

30

Ха-ха

преди 2 години

Тролчета мили, хайде събудете се ! Кога Горанов е "бягал", като се е върнал след един час отново на митницата? Наистина ли сте толкова зле! При Алкохолика поне е оправдано!

29

Анонимен

преди 2 години

До българка Факта, че продължаваш да пробутваш историята с "крадения" автомобил на Горанов показва, къде е истинския проблем в България: че има прекалено мнго майцепродавци, които за дребно лично отмъщение и за да си избиват комплексите, са готови да участват в компроматите на ДС.