32

Анонимен

преди 2 години

На фона на заплахите към децата в онлайн обучение и куп други нередности които си позволяват някои учители...би трябвало да има критерий за получаване на по високи заплати.

31

Анонимен

преди 2 години

Ако учителите и лекарите не са със заплата ,която да е доста над средното ниво,ние няма как да имаме качествено образование и здравеопазване.А за тези ,които смятат,че е лесно да си учител нека да заповядат,има свободни места.Само е необходимо да имат подходящо висше образование.Имсега абсурда идва от там,че за учител с 1200лв.заплата е необходимо висше образование,а за работник в Лидъл със заплата от 1800лв.не е необходимо висше образование.Няма такава държава,но има такъв народ.

30

Анонимен

преди 2 години

В Малдост 3 София в Лидъл търсят хора срещу 1800лв. заплата и служебни дрехи и храна .Това е с над 40% повече от учителска заплата.

29

Анонимен

преди 2 години

В Лидъл заплата 1800 лв.,не е необходимо да имаш образование,работиш в спокойна среда и няма родители които да Ви пилят нервите.Да не е престижно,но получавате с 500 лв. отгоре.Няма да се занимавате с интелектуално недоразвитите деца на коментиращите тук,както и със самите тях.

28

Мая

преди 2 години

Само не разбирам този половин %! Ех Денков! Каква ти беше титлата пред името? Гимнастик със цифри-май?

27

Един

преди 2 години

Голяма алчност, като в Лидл вземат повече ,що не отидат да работят там, ААА защото там се работи

26

Анонимен

преди 2 години

Ей тоя *** Узунов добре, че не е некъв ръководен кадър ..че е елементарен като амеба.Като напише нещо и ...пръска ли пръска разум.

25

Анонимен

преди 2 години

Нали уж бяха 14, 5 %?? Сега ще приказват, приказват...и ще дадат ...6-7% чаак през октомври.Но защо така да не се настроят хората още повече срещу учителите.?

24

Анонимен

преди 2 години

Я по-добре да ги оставят без заплати. И да дадат заплатите на родителите. Дали ще сте доволни?

23

Анонимен

преди 2 години

Учил съм в Химическия факултет и много от бившите ми колежки останаха асистентки. Просто не ми се коментира публикациите им. Наистина има нужда от принтери работещи с тоалетна хартия... Мишо Аврамов още ли преподава регресионен анализ с Exсel-ски таблици? Някой ще им покаже ли поне какво е целева функция и работа със Statistica?

22

В.Узунов

преди 2 години

С 13,5 трябва да им ги свалят ! Уж преподават от вкъщи, три ваканции и какво ли още не,а са пълни некадърници. Ако не е държавната бозка да бозаят нищо друго не могат да правят.

21

Анонимен

преди 2 години

Ами малко ми се струват особено откакто се разкарват по цял ден измежду плюещи коронки малки ***.

20

До Генка

преди 2 години

Интересно къде ли си учителка и какво ли преподаваш за 2000 лв?

19

Анонимен

преди 2 години

Повече трябва да е ако искат да имат кадри. С заплати по-малки от на касиерка в Лидл няма да им останат много.

18

от краката за глава

преди 2 години

За да вземаш пари на начален даскал в университета трябва да си минимум доцент. С докторска степен взимах едвам колкото даскал в началото? Еми учете си, то се е видяло какви "харвардски гении" излизат. П.С.: минах в частен бизнес и вземам колкото 4 учителки.

17

Анонимен

преди 2 години

Генка моя грешка не вземаш пенсия , недогледах , в Лидл не вземат два бона. Радвай се има хора не са виждали толкова пари на куп!

16

Анонимен

преди 2 години

Генка учителката , ти черен хайвер ли ядеш . Ела виж как оцелявам с 700 лв. Два бона не и стигали , сигурно и пенсия вземаш

15

Янка Такева

преди 2 години

Малко са 13 процента. Лъжете че са съгласни синдикатите. Искаме 30 и не преговаряме.

14

Генка учителка

преди 2 години

Прекомерно са малко тези проценти. Аз съм 25 години учителка по БЕЛ и едвам хващам 2000 лв. Колкото в Лидъл продавачките. Учителите трябва да вземат колкото депутатите. Ако не давам частни уроци не мога да изкарам месец ас мизерната си заплата

13

Vs

преди 2 години

Не! По - добре вдигнете заплатите в съдебната система! От 7к на 8к, че са им малко, а много работят. Писарите на заседанията, които са с основно образование взимат по 1,6 к