154

Стига ревахте

преди 2 години

От всичките прогнози за празниците само тази на Витанов се сбъдна. И тя е силно положителна. Четохте ли баснята му за юрдеците и крокодила. Крякат юрдеците. За какво крякат - и те не знаят. Трябва да се кряка обаче. Юрдещина, дето има една приказка. Много добре ви е описал Витанов. Още басни трябвад а напише. Удава му се.

153

Възмутен

преди 2 години

Идват празници, този продажник няма ли срам поне от Господ, че и сега ни занимава. Поредния комплекср видял малко поле за изява. Темата с този вирус взе да се изтърква и скоро ще отпадне, тогава да го видим с какво ще си осмисля живота.

152

Българин

преди 2 години

Вчера ходих в Лидъл, хора много но количките празни!

151

Педро от Каракас

преди 2 години

Защо само по празниците ? И преди и след тях , нонстоп !

150

машина на времето

преди 2 години

Представете си сега една такава хипотетична ситуация: Представете си, че сега сме 1973 година, а не 2021 година. Няма PCR тестове, няма РНК ваксини, Пфайзер-Шмайзер и прочие. А, да! И най-важното: Няма интернет, мобилни телефони, QR кодове! Схващате ли накъде бия? По дяволите, няма дори телевизия, освен първа програма (втора не помня кога я пуснаха), която не е денонощна. И вестниците са Работническо дело и Земеделско знаме! И изведнъж се появява коронавируса!

149

Анонимен

преди 2 години

Яж куме, пий!

148

нема лошо

преди 2 години

До Pisna mi ами обеснява ни понеже масата бъгари са както сам казваш - бавноразвиващи се, даже мислят че сайтовете дето пишеш са манипулирани от ТЕ, ТЯХ, великите конспиратори ивзънзмени, и незнам си кви още идиотизми, явно не живееш в бъгария

147

Pisna mi

преди 2 години

Не разбирам защо трябва да ни показват този "математик" като има сайтове като този https://covid-bulgaria/ който се позовава на официалните данни и има цяла секция "репродуктивно число" и всичко се смята автоматично по същата формула която този човек явно смята, че само той може да сметне и трябва да ни обяснява като на бавно развиващи. Има и други инструменти като предсказание спрямо историческа информация абе с 2 думи човека си принтира листа от сайта и идва да говори срещу някой лев.

146

Хм

преди 2 години

Витанов нищо ви бърка в здравето. Защото е успял ли? Ами успейте и вие, защо се хабите да приказвате срещу него.

145

Анонимен

преди 2 години

Засрамете се бре.Втръснахте на всички с тоя кандидат за психиатрията ,,математик"-излагате се вече ,ама май срама нямате .А сега трийте -в това ви бива най добре.

144

филип ейджи

преди 2 години

ваксините се неутрализират с водка!

143

филип ейджи

преди 2 години

е така гътнахме най-голямата империя!!!

142

Анонимен

преди 2 години

Нахалници -ще имат нахалството да ядат и пият по време на пандемията!Я да седят гладни и жадни,докато не си сложат петия бустер тяхното...!

141

Анонимен

преди 2 години

Пир по време на чума професоре!Който не се плаши ще живее, който го е страх слага скафандъра и нито яде нито пие! Ляга и почва да рита белким по -бърже се свършат мъките!

140

Анонимен

преди 2 години

Народът ще яде и пие дотолкова колкото му позволява финансовото положение сиреч ще се простира според чергата.А Вие г-н професоре нима не ядете и не пиете?Да не ни да сте на фотосинтеза?Моите финанси ми позволяват да ям и да пия в къщи,а вашите може би и в странство.Разлика между вас и обикновените хорица е в това дали им..ат или ня...мат достоин..Ст..во !!!

139

toti

преди 2 години

Абе май тоя вирус си знае работата и не закача тези де не им пука......

138

художника

преди 2 години

Изчетох внимателно тази мисловна полюция на НЕуважавания от мен Проф. Витанов, като това "Проф." дали не означава Проф-ан? Сто пъти си повтори името в статията, което ще рече, че е самовлюбен нарцисист-психопат на път да засенчи баба Ванга с прозренията си, че и "система на Витанов" бил създал. А "кафявото нещо от тоалетните, което ни се предлагало за шоколад" излиза от твоите уста Витанов-Мерзавецооо.

137

Анонимен

преди 2 години

Аман от тъпотии, няма ли да се изкаже някой ядрен специалист, учител по физическо или накой готвач. Стига сте ни занимавали с глупости.

136

Анонимен

преди 2 години

Спрете да ни показвате този очевидно психично болен човек. Най-добре го приберете в специализирана институция и го третирайте с инсулинова и електрошокова терапия. Подобен кретеноид рядко се вижда и няма нужда да ни го изстипосвате всеки ден с дежурните му шизоидни излияния. Не разбирате ли, че колкото повече ни "убеждавате" за ваксинация с пластмасовите си експерти, толкова по-малък успех ще имате? Пропагандата ви е смешна, жалка, абсурдна и безрезултатна.

135

Анонимен

преди 2 години

Прав е човекът. Мийте ръцете и спазвайте дистанция три шарана! Или два мои.