12

м да

преди 2 години

учителите, които работят с деца билингви трябва да взимат повече пари. Който не е работил с деца от друг етнос изобщо няма идея за какво става въпрос.

11

Анонимен

преди 2 години

И навсякаде частни уроци по 30-40 лв. Навремето имаше по 1-2-*** "церители" в по-малките провинциални (бивши окръжни) градове, а сега всеки втори учител "знае как да цери". Подготовка за университет струва колкото цялата сума за държавната поръчка в университета. Догонихме Запада, но в обратен ред. Там почти всеки влиза някъде, но малко завършват.

10

Анонимен

преди 2 години

Учител,лекар е призвание не само професия за съжаление толяма част от хората които стават учители е само за да работят нещо и те обикновено са най недоволни от заплащането.Изкараха си недоволството от онлайн обучението върху децата,то бяха заплахи с тестове,изпитване...като се върнат в училище и т.н.За съжаление малцина са истинските учители.

9

Анонимен

преди 2 години

СИНДИКАТ ОБРАЗОВАНИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКРИТ ЗАЩОТО РАЗВИВА АГРЕСИВНИ АНТИСОЦИАЛНИ КАМПАНИИ

8

Анонимен

преди 2 години

В София няма жилища или са много скъпи и затова няма работна ръка.

7

Едно нищо

преди 2 години

Снимката е много показателна на какво учат децата.

6

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Нито един български учител не иска да преподава на малцинствени групи или да има за колеги псевдоучители от малцинствата. Ако настоящата варварска ситуация,предизвикана от турко-еереизацията на Светият Български Народ не секне,ще има бой за всички намесени в тази лоша политика антибългарска не човеци.

5

Анонимен

преди 2 години

До Учителски комплекс Никой не "прави" заплатитте. Обикновено това е търсене и предлагане, утвърдено от обществото. Например до преди кризата заплатите на учителите в Турция бяха едни от най-виските заедно с тези на лекари и юристи. Преди рухването на турската лира беше около 2000 евро на месец. Ама намеси ли се диктатор (Ердоган, Путин) винаги всичко отива през покрива.

4

Анонимен

преди 2 години

Имам диплома за учител по география, но не виждам смисъл да се обвързвам със стресираща държавна система и да се занимавам с деца на ромове/мутри, след като за същите пари мога да работя като охранител и да си гледам спокойствието, пък който се чувства "призван" и се мисли за голям интелектуалец, да се занимава.

3

Anonimen

преди 2 години

Що така тези хора не искат да даскалуват?

2

Учителски комплекс

преди 2 години

Еми като е най-търсената, сега Кирил да направи заплатите на едни от най-важните хора нормални и отговарящи на условията на труд, който полагат! От тези хора зависи дали ще сме коне с капаци или успели хора!!!

1

Анонимен

преди 2 години

Не е ли на служител в РЗИ?