8

Анонимен

преди 2 години

Ми то в Меден Рудник е обяснимо защо е избягал.

7

Кръчмонавт

преди 2 години

Сега, ако го хванат да му нацепят изхода.

6

Анонимен

преди 2 години

До 3 - Абе хубаво, ама като им знам бургаските схеми, ще е някое стероидна батка, дето е авер с 5 наркодилърчета ... Още ли мислиш, че е добра идея, да го оставиш с родителите? Какво? Ще им дойде силичката на родителите и ще го набъхтят? И после няма да им запаят колата и да им потрошат апартамента ли?

5

Алооо

преди 2 години

За какво бяга, тук в България като убиеш някого неква условна присъда и това е, голяма работа. Няма да прави гафове 2-3 години и е готов... Това е сарказъм някой да не си помисли нещо. Докато няма съдебна система така ще си продължава вечно.

4

Анонимен

преди 2 години

Эатова емигрирах от бургас в нормалния свят. Всеки втори ден блъснато дете, оправия няма. Моето ме беше страх да го оставя да пресече там. Дори на богориди, и морската крустовището, карат като обеэумели. Никога няма да се върнем

3

Анонимен

преди 2 години

снощи се прибирам от работа, 18ч голям булевард в Пловдив. Стоя и чакам да светне пешеходната за да мина - един чичка на около 50г на отсрешното платно спрял в най-дясна лента да прави завой само на дясно. той с въртене на гуми от най-дясна прави ляв и едвам не ме отнесе като минавах на пешеходната пътека. Това е положението, но КАТ из града просто няма, липсват, а за контрол да не говорим. Булг аристан.

2

Това

преди 2 години

явно е мода! Нлъскат и бягат! Преди месец един идиo0т блъсна синът ми и избяга

1

Анонимен

преди 2 години

Нощем не се виждат тея. Да притичват по шосетата озъбени,та поне нещо да се белее, макар че от 32 са им останали пет шест.