25

Анисия,хептен ни

преди 2 години

залашка в мерните единици с този кубически тон.Има такава остаряла мерна единица в САЩ и Англия,предимно за дърва.Все пак ти благодаря,че не използва бушели или други екзотично звучащи извънсистемни единици.Струва ми се обаче,че когато някаква информация се адресира към БГ общество,би трябвало мерните единици да бъдат конвертирани в използваните у нас.Другото е неуважително и показва отношение през куп-за грош,чети там и не се опитвай да мислиш,каквото ти спусна,това е.Но се присмиваме на тебе.

24

Анонимен

преди 2 години

Този договор за 1 милиард кубика го договори Борисов през януари т.г..Газът ще се събира в компресорната станция ,,Петрич"

23

Анонимен

преди 2 години

Путин не разрешавал на украинци, грузинци, молдовци да стават членове на НАТО. Този усеща ли се какви ги приказва? Те са абсолютно суверени държави и САМИ ще решават в какъв съюз да членуват. Не разрешавал на НАТОвски кораби да плуват в Черно море въпреки, че не е негова лична собственост това море и 4 държави членки на НАТО граничат с него. Това е някакво безумие.

22

Анонимен

преди 2 години

Почнаха на руския газ на Путин да викат "азерски".

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен До 16Мерси на Бойко, че провали "Южен поток".

20

Анонимен

преди 2 години

"Алиансът не може просто да им каже - ние така решихме за вас и вие трябва да се съобразите."А защо не? Че те редовно го правят.

19

Айде бе ?

преди 2 години

НАТО не можело да каже на тия страни просто че, ние решихме така за вас и вие трябва да се съобразите. А когато нападаха Югославия. Ирак. Сирия. Афганистан. Либия....а преди това Виетнам. Панама. Гренада и т.н. можеше и то без да питат който и да било !?

18

Мнение

преди 2 години

От този експерт разбрах, че Русия искала гаранции от САЩ и НАТО за своята сигурност, но това било неприемливо за тях, т.е. приемливото е да заплашват Русия!?

17

Анонимен

преди 2 години

Да да те тия в Азербайджан са балъци и ще ви дадат газ под цената на борсата лол

16

Анонимен

преди 2 години

Кажете мерси на Бойко че ви направи тръба, сключи договор и дори купи за България част от терминала в Гърция. Нека Кики каже какво направи той?

15

АМИ , така ще е ....

преди 2 години

...ще гризете дръвчето , докато купувате скъпата руска газ ....и ще виете , като сибирски вълци от глад , студ и високи цени на хран. стоки и горива....ХА,ХА,ХААААА...ХАК ДА ВИ Е ...!

14

Абе

преди 2 години

Договорени милиард, но не с вас, а с някой друг !

13

Рави Овадия

преди 2 години

Искам сферичен тон.....*** кашерен да е....

12

Вица

преди 2 години

един селянин казал на съседа, че ще ходи да си купи 10 пилета. Съзеда му рекъл - Е, тогава вземи ми купи и на мен 10 пилета. Като се видели съседа рекъл - Къде са ми пилетата. Ами твоите всичките измряха, само моите 10 останаха. Та така - ходи ги разбери в една тръба кой газ е азерски, па кой руски.

11

Анонимен

преди 2 години

Условията, при които приключи етапът от студената война, да не са издигнати в ранг на международен закон? Да не са утвърдени с резолюция на ООН? Защо някои си мислят, че Путин не може да иска да ревизира тези условия? Государят може и иска, а вие се опитайте да му попречите да иска. 14-ти януари стремително приближава.

10

sherlock

преди 2 години

"кубически тона" (???!!!)

9

Анонимен

преди 2 години

Азерите са големи глуппаци да продават евтино газас и под борсовата цена.

8

Бай Баяни

преди 2 години

От "Турски поток" Гърция също получава газ от Русия. Тя не задоволява по ТАНАП всичките си потребности. Руската газ за Гърция може да завие по Балкански поток за България, цялото количество от Азербайджан договорено за България да отиде за Гърция. Те ще си плащат на Русия по техните цени,ние на Азербайджан. Това можеха да договорят Кики и Мицо.

7

Метронове, оле!

преди 2 години

То не бяха тонове, то не бяха кубически тонове, ама най ми били кубически метри. Не им е леко на жертвите на образователната система след всичко, което я сполетя през последните 30 години.

6

нЕкой

преди 2 години

Ботоксния гном и *** покрай него гълтат гипса. Още малко им остава и самите руснаци ще го обесят пред мавзолея