106

Анонимен

преди 2 години

Тука статиите ги вземат от други сайтове, понякога не са верни или са вече неактуални, важно е да има някакъв читателски интерес и посещения за да се публикуват реклами, които носят пари.

105

Solar Power

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА: хахаха и тръгна нагоре отново :) Догодина 20 лири за долар. Не разбра ли ,че Ердо трябва да си ходи...

104

Катя

преди 2 години

Господа държавни управници четете коментарите и направете нещо аз също съм свидетел на тази провокация и аз бях в одрин

103

Христина

преди 2 години

В петък бях там дори един български автобус не видях почувствах се излъгана и измамена от българските медии а на границата е пустош никой няма и аз съм с две ръце против медиите в българия и мисля че трябва да бъдат ограничени

102

Анонимен

преди 2 години

Кадъната си мисли, че бай Ердо е голема работа, обаче не иска да мърда от БГ :))) Това ако не е двуличие, здраве му кажи :))) Като толкова те радва Ердо, отиди си в родината, какво ни занимаваш с глупости :)

101

Чнг

преди 2 години

Абе какво е тая психоза че в Турция всичко е без пари.Има някои работи по евтини ама за сметка качество.Бензинът е близо 90 ст. по евтин.

100

Анонимен

преди 2 години

АФП -- ажанс франс прес -- кои бяха тези? Ердоган се е наложил със собствени решения на ръководството на турската централна банка. Тя самата е против тази девалвация на лирата.

99

Анонимен

преди 2 години

Има една кадъна дето си слага плюсчетата, знам е коя и как изглежда, ще е пратя в Турция да се радва на бай Ердо :))) Мейби не й харесва българската действителност, да е пратим да се запознае с турската, ще й хареса определено, нали е кадъна :))) Всеки който е гражданин в тази територия е българин, ако не си го забравила това нещо, като го защитаваш този диктатор в Турция, върви си там, никой нема да те спре :)

98

Булгаристан

преди 2 години

До Дедо виНе си ми брат, нямам *** братя, а мислещи хора. С призива "Това ви чака" показва само колко си ***, щом искаш да си е по старому - с класацията на дъното, с малките заплати и с голямата корупция.

97

Фейк Нюз съобщава

преди 2 години

Гомнесовци,стига с тия ачик лъжи бре!!!

96

Анонимен

преди 2 години

Ердоган нали обеща на турчулята да им възстанови Османската империя и ето действа.Връща ги в жизненият стандарт от преди 110 години по време на Империята!

95

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Чичо Сам е Умрял , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

94

Глупости

преди 2 години

..издава само , колко са бедни българите...ЗА ДА КУПУВАТ ЕВТИНИ СТОКИ у комшулука...

93

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Къде е САЩ ??? Къде е ??? Няма Го :)))Изпари Се :) ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

92

Анонимен

преди 2 години

Имат диктатор в лицето на Ердоган, дето щял да им връща османската империя, репчи се на САЩ, репчи се на Русия, какво очаквате :))) То такива праисторически неща не вървят вече в този век :) Да не говорим каква мафия имат там в правителството, щом зетя му беше бивш министър на финансите, смешна работа :)))

91

Н1

преди 2 години

Ако си близо до Турция, *** доди, като тая ямбулка. Но да се дигнеш от Русе примерно, лангъркаш се цяла нощ да купуваш тъпотии, за чий...Аз, като стар колекционер, поръчах на близки да потърсят изгодно джентълменски ножчета, там ги има в различни стилове, дамаски, марокански, испански, с фини остриета и красиви дръжки, и не са скъпи. Снимах им доста образци да показват, но глупавата екскурзоводка ги бъзнала, че ще им ги вземат на митницата. Джобно ножче, което всеки има. И ще карам онлайн внос.

90

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Най-актуалните Турска Стока е Байрактар -ТБ2 - 5 Милиона парчето, до момента е закупена от 15 държави , на опашката чакат 33; Другата е Hisar 0+ - ПВО - Обхват над 100 километра , има километрична опашка; Другата е ASELSAN Sancak - Система за Електронна война - 450 километра - има километрична опашка , а пистолети Canik - за 2020 са продадени над 1 000 000 бройки - износ, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

89

От БАН

преди 2 години

Друг пък се хвали, че е мигрирал навремето да чисти тоалетни в Германия. В момента той е издигнал до статус шАфьор на хладилно камионче. Хвала, хвала на такъви гастарбайтери.

88

От БАН

преди 2 години

Пврманентно пазаруват безработниците като теб, рубашка такава. Бягай да се редиш на опашка за "рейса" до Едирне и не ме занимавай с жалкото си вегетиране. Плюшкин с плюшкин!

87

Дедо ви

преди 2 години

Казвам братя щото съм българин, но звучи сякаш не ме засяга щото отдавна хванах пътя за една по цивилизована част на Европа и не участвах в този безумен избор.