90

Щирлиц

преди 2 години

Командировайте Плевнята да направят дует,ще избият рибата.

89

До Анонимен 122

преди 2 години

"..не ви ли е жал за хората на Украина.." - Моля, я пак ??? - А за горените живи българи в Одеса и околията не ти е жал, така ли ? - И че не ги признават за Българи, нямат право да говорят Български език не "знаеш" ? - Няма по-гадно, фашистко управление от това на Зеленски и по-дзверове от укропите. - И ни карат да пратим Българи в Укропия да пазим фашисткия режим ???

88

Колко е тъжен..

преди 2 години

...инак комичния "политик" товарищ Зеленский :))

87

Анонимен

преди 2 години

не ви ли е жал за хората на Украина. Те страдат. Срвнявайки нашия с техния клоун разликата е огромна. нашите ни ограбиха но пак не умираме от глад, болести и студ както там в Украина. Господи, помогни на тези изстрадали хора.

86

Само им виж ваксинац

преди 2 години

там всичко се руши и доразрушава от силно развита индустриална и селскостопанска държава, е да за онова време, денс Украина макр че има образовани, работливи и умни хора е затънала в дългове и разруха. В каквото състояние е ЧерноБялата атомна в такова щяха да бъдат всичките им системи и атомно оръжие. Ликвидирането на съветските атомни бомбюхи е най-разумното нещо което и СССР и Западна Европа са сторили за Украина и Света. Силно е било предчувствието че там ще дойдат лоши и подли администратори

85

Анонимен

преди 2 години

По панаирите от години се продава "Захарно петле на клечка". Къде е бодната клечката всяко дете знае за това децата не олизват горния край на клечките. Украинците освен захарните петлета си имат "Захарен Комикнауй", Само дето крият не само от кво и ква е клечката , а и кой ще я олизва когато комедията свърши. Сплошной петирасть с Дъ, за да е ясно че ***, ще кажат историците и почешат по дукяните.

84

Анонимен

преди 2 години

Ако не си бяха върнали атомните бомби, сега нямаше да имат тия проблеми.

83

С Украйна

преди 2 години

си приличаме като две капки вода. Който е живял в Одеса и то още 70 -те год. на мин. век може да ви каже какво значи корупция.А представете си сега. Също като у нас. Територии за благоденствие на престъпници-власт, лежачка, далавери, плячкосване и грабеж. Тежко му и горко, който работи и е почтен.

82

до@

преди 2 години

и като отстъпят до къде ще отстъпят, в Полша ли. Май не знаеш от къде на къде е вятъра в Украина, към България и Западна европа. Жалък. Май нямаш спимени от Чернобил.

81

@

преди 2 години

Ще стане шоу ако гръмнат ядрените централи преди да отстъпят и оставят на джуджето да се оправя, особено ако вятъра дyха към Масква

80

джо

преди 2 години

Ако продължават да пишат подобни статии, от които е видно пълното неглижиране на проблемите , няма какво хубаво да очакваме. Вероятността Украйна да промени статуса "независима" е много голям.

79

до 112

преди 2 години

абе кскъв майор ти е тоз лаик. Цялито му пизнание е плод нс гугъл и уикипедия, място където всеки си пише квото му изнася. Що си гибиш времето с тоз.

78

Анонимен

преди 2 години

жалък комик, кукла на конци, украинците вече го разбраха амс и те ксто нас наивници.

77

Г-н Майор....

преди 2 години

До МАЙОРАЩе си позволя да Ви напомня, че Украйна в продължение на векове е интегрална част в Руската империя. "Окраинци" е названието на русите от покрайнините на империята, станали контактна зона и разменна монета между Русия, Полша и Австро-Унгария. Никога, преди Ленин да създаде УССР след болшевишката революция, не е имало държавност с името "Украйна". Това са фактите, наред с тези за Голодомора и пр. руски благинки.

76

Хаа

преди 2 години

Тази статия или е от ДВ или спусната от ЦРУ. Тотална лъжа. Украйна се готви със сила да превземе рускоезичните си територии. Вместо да спрат насилствената асимилация и да има дадат някаква автономия те слушат сащ, които ги подтикват към братоубийствена война.

75

Вземете Рачков...

преди 2 години

...за Президент на Укропията и Зуека за Вице.Не че ше станат Швейцарията на Черно Море, но поне да стигнат нашето не особено добро икономическо ниво. Което пак е нещо де.

74

--

преди 2 години

Даже в парламента пеят песни "Бандера бацко наш"

73

--

преди 2 години

До АнонименГлупако ти влез в тубата и виж как масово украинските националисти поздравяват с хитлериска вдигнта ръка и на всякъде поставят бандеровски паметници, ама ти сигурно и не знаеш кой е Бандера, така че ходи се... .

72

Анонимен

преди 2 години

Булото падна, стана вече кристално ясно, че Путин е прероден Хитлер.

71

--

преди 2 години

Зеленски е един пропаднал наркоман, абсолютно неадекватен и никой не го брои, нито запада нито изтока.