38

Мая

преди 2 години

До "анонимен "се крие един Череп! Познах го !

37

Кико

преди 2 години

Да се научим от опита на Япония! Те знаят, затова са толко напред! Тук наркоман уби човек на светофар и.......!!!

36

Анонимен

преди 2 години

Американците знаят за любовта на японците към смъртното наказание и ги наказаха с два ядрени удара. Японците казаха: Ово е удар, евала, предаваме се. Спасете ни от руснаците.

35

до 24

преди 2 години

Това е от комбинацията от хормони, които се отделят в колеми количества при подобни ситуации, хормонът на страха, на стреса - адреналин, кортизол, норепинефрин, от адреналина сърцето напомпва кръвоносните съдове, при увисването на въжето обикновенно се счупват вратните прешлени, което прекъсва нервите, които контролират мускулите, получават се мускулни спазми, човек дори мъртъв започва да рита и да се гърчи.

34

Анонимен

преди 2 години

До Сососито - Ем кой ли та пита ...

33

Анонимен

преди 2 години

До spoko! 22 - Най-забавна част идва, когато някой като теб решава, че АЗ му дължа нещо и следвоателно трябда да му изпълнявам заръкиуте, иначе ме пише национален предател, или враг народен. После се чудите, чащото в крайно военнизираните държави и режими, нищо не протаква за повече от 30-40 години, преди да се разпадне тотално.

32

Анонимен

преди 2 години

До Смътната просъда 29 - Ако си имал наглостта, вика ... Батка - напълнили са ти главата с глупсоти в даксало.

31

Анонимен

преди 2 години

Проблема със смъртните наказания е, че няма връщане назад. А вече има много случаи на екзекутирани, които в последствие се оказват невинни. Ко прайм тогава - съдията, издал присъдата - на съд за непредумишлено убийство?

30

Анонимен

преди 2 години

От поне 15 години светът не бръсне изостаналия ес с "ценностите" на брюксел, за сл-и-ва.

29

Анонимен

преди 2 години

Поправка към предния ми пост #26Не ус, а ес - мястото за отглеждане на грухтящи животни.

28

Смътната просъда

преди 2 години

е нещо необходимо. Ако имаш наглостта да отнемеш живот трябва да си готов да получиш същото. По улиците на БГ-то на свобода се разхождат стотици убийци. Много с условни присъди, много ''неразгадани'' случай, ''самозащити'', ''инциденти'' и други подобни глупости.

27

Що да ги стигаш?

преди 2 години

Японците са И Д И O T И

26

КОГА

преди 2 години

ще ги стигнем японците ???

25

Анонимен

преди 2 години

До 12".. развита държава" - в дистопията на Оруел свободата е робство, я невежеството е силя - сега добави и и ус ко'чините към развити държави и ще е напълно в стила на романа. ПП. Борисов правилно ви каза на европеидите, че сте про'стаци.

24

Анонимен

преди 2 години

Гледах един комедиен видеоклип от някаква израелска телевизия (с превод на английски). Та там инсценираха обесването на Адолф Айхман. Над 20 пъти му правиха фалшива екезкуция. Ту въжето (ужким) се късаше, ту столчето не могат да ритнат... Накрая нервите на Адолф Айман не издържаха, и той сам хвана въжето и се обеси! Това само евреи могат да го измислят и да им е смешно!

23

Анонимен

преди 2 години

Гадна работа. Да те обесят. Чувал съм, че при обесването на мъже оная работа им ставала...

22

Анонимен

преди 2 години

Там чалга и герп нема.

21

spoko!

преди 2 години

Смъртното наказание автоматично ще бъде възстановено от Военния трибунал, веднага щом започне Третата световна война. Така покрай националните предатели ще бъдат екзекутирани и убийците и извършителите на тежки престъпления. Това е правило: при започването на война първо се ликвидират националните предатели и убийците, а после се воюва с външните врагове.

20

Анонимен

преди 2 години

Такова наказание трябва за убиеца на Евгения.

19

Анонимен

преди 2 години

В България също трябва да се въведе! Само тогава престъпниците и убийците ще имат страх, цари пълно беззаконие. Не ме интересуват цупениците на ЕС.