21

ККК

преди 2 години

Сешам се за доктора от Пловдив, който прекрати трудовата кариера на т.нар. Плъха, само с няколко изстрела. Може би и при тази, някой кипнал жабар просто ще я ритне в надутия търбух или нещо повече. Също бих добавил, че Цола Драгойчева е родила кардиохирурга проф.Драгойчев в сливенския затвор, като корема единствено я спасил от смъртно наказание, според ЗЗД, тогава. Омърси се думата *** и въведоха роми, чакам и тя да се омърси и тогава друга ще измислят.

20

Анонимен

преди 2 години

Само мен ли ме разсмива името на клининиката?

19

Габи

преди 2 години

Е при нас и българки го правят. Дали от тази ромка не е взела пример и една бивша кметица?Не трябва да има прошка, да раждат в затвора.

18

Анонимен

преди 2 години

Цеца Компирицата

17

ДДРОнег

преди 2 години

Айде, юропейци, искахте от нас да ги цивилизоваме, да ги интегрираме, като им спазваме човешките права !!!___Е, сега да видите какво е, пък и ние д авидим как ще се справите !!!___Призовавам бхк-то, да направят база и там, в ЕС !!!

16

Иван

преди 2 години

абсолютно аналогочна история има и у нас по соц време - банда джебчии в централна гара, тарторката и по същия начин не е лежала и ден... многократно залавяна и винаги бременна...

15

Анонимен

преди 2 години

Глупави италианци, като е бременна и краде да отива да ражда в затвора и да не излиза от там вместо да продължава да ражда бъдещи престъпници.

14

В `лошия` Китай щеше

преди 2 години

да е в Трудов лагер, където тежкия физически труд ще я пречупи. Трудови лагери трябват и у нас, за да не питате: Кому са нужни тия чaвета? В Китай даже има политика за раждаемостта, но това е друга тема.......Мила Родино, беше..........

13

Анонимен

преди 2 години

Точно щях да кажа, че са от нашите, но явно и хърватските им роднини не падат по-долу. Е, до 50 има време, надявам се, че поне няма клауза, че ако гледа внуче под 1 година не могат да я арестуват.

12

Анонимен

преди 2 години

Кому са нужни тия чавета? Светът е пренаселен, ресурсите се изчерпват. Стерилизация и принудителни аборти за такива! Рано или късно ще се наложи.

11

Вирусът

преди 2 години

До АнонименНещо зловредно, което се репродуцира живеейки на гърба на другите се нарича вирус. Вирусите трябва да се изтребват, иначе те ще изтребят човечеството!

10

Анонимен

преди 2 години

Май за италианците интеграцията е приятно забавление...

9

Джо

преди 2 години

Сорос чете и плаче от радост. Цял живот за това се е борил, системата му работи безупречно

8

Анонимен

преди 2 години

Либерастките розови закони винаги създават хаос, разруха и всеобхватна деградация, но нищо ние сме послушни овце и ще продължим да се правим, че нищо не е станало.

7

Асан

преди 2 години

Защитена римлянка у Рим ... колко социалки и дават за 9 ча а вета :)))

6

пецата

преди 2 години

Бай Тошо ги беше интегрирал но се иска твърда ръка, а с тея либерални меки китки какво очаквате, жените са по големи мъже от мъжетехитлер пък изобщо не му се е занимавало, доста бързо е решавал ромския проблем

5

Анонимен

преди 2 години

Няма държава, която да е успяла да ги интергира. Което означава, че подходът трябва да е друг. Ясно е, че с добро не става!

4

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Да, но до момента на менопаузата ще е изплюла 40-тина запъртъка.... Затова Индира Ганди искаше кастрация след второ, но уви т.н. хуманисти я убиха.

3

Анонимен

преди 2 години

Принудително стерилизиране, това е единственото спасение от такива. Тя не просто краде самата тя ... тя репродуцира собствени копия, които ще крадат на свой ред като пораснат.

2

истина е

преди 2 години

Този пас-мина ще унищожи света ,а не ковида !!!