132

Анонимен

преди 2 години

БОГ Е ЛЮБОВ ! В БОГ И ЛЮБОВТА ИМА ХАРМОНИЯ ЧИСТОТА ЗДРАВЕ СИЛНА ИМУННА СИСТЕМА ВИСОКИ ВИБРАЦИИ!ОСТАНАЛОТО не е в БОГ. Всеки сам си избира живота и дали да живее в БОГ В ЛЮБОВ или в тъмнина.

131

Анонимен

преди 2 години

Ще дават по телевизията разни тъпънари *** немислещи хора които нямат хал хабер представа от квантова физика закони на вселената езотерика и са изгубили ВСЯКАКВА ДУХОВНОСТ! ..да ме учат да ми дават акъл за коронавирус или какъвто ще да е. *** зомбирани страхливци нискочестотни живещи в тъмнина и в дявола не ви съжалявам напротив за 2 г. се убеждавам че си заслужавате това което правят с вас с измислената Ковид пандемия и ви убиват телата с ваксини. То бива простотия и невежество!

130

Анонимен

преди 2 години

80,01% от новозаразените не са ваксинирани (не са със завършен ваксинационен курс).

129

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите измират по план.

128

Анонимен

преди 2 години

и какво?

127

лъсна истината

преди 2 години

80,01% от новозаразените не са ваксинирани (не са със завършен ваксинационен курс).Демек, 20 % от заразените са с поставени три дози, а останалите 80 % се водят неваксинирани защото няма поставени по три дози от ваксината, но имат поставени поне по една доза.

126

само питам

преди 2 години

17 декемвриОт 1443 нови случая за деня 18% са имунизирани. Новопостъпилите в болнични заведения са 376, от които 17% са ваксинриани. 86 са починалите за последните 24 часа, от тях 13% са със завършен имунизационен цикъл. Колко от починалите са с поставена една доза? Те не се водят ваксинирани. Според мен са починали не поради ковид, а вследствие на алергичен шок поради ваксинацията. Много колеги мадици съобщават за такива случаи, но никои не им обръща внимание!

125

бх

преди 2 години

Много време се питам,защо не кажат броя починали по Градове и имена на бокници?Защо ли?

124

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 149 - Изкарването на крак е абсолтна малоумщина ... Ама въви го обяснвай на хора, дето считат че 39 градуса температура е "ок да си на работа"

123

Анонимен

преди 2 години

Заразените са между 8 -10 хил. дневно. Хората в повечето случаи изкарват на крак заразата или се самолекуват.Само ако закъсат здраво търсят спешна помощ.

122

до 146 от славянин

преди 2 години

Ти сигурно показваш на Бил Гейц какво доверие му имаш като смело и юнашки се друсаш всеки месец с поредната доза!

121

славянин

преди 2 години

А какъв е проблемът ''ангелите'' в бели манти щом разберат че някой е неваксиниран да го пращат в оня свят за попълване на статистиката на починали неваксинирани!? Никакъв!

120

Германец

преди 2 години

150 революционери показали на Бил ГейЦ, че няма да му позволят да ги убие с ваксина. Хвала :)

119

МАЙОРА

преди 2 години

До Върбан Колко са починалите от ваксини! Я кажи сега, какво ти казаха гласовете в главата ти! :))))))))) Или леля Пенка антиваксърката от Фейсбук!

118

Върбан

преди 2 години

До "157жертви,Мангъра е доволен" ---- Мангъров ръководи ковид отделение. Ако при него имаше починали, щяхте да оревете света. Щом си мълчите значи няма. И Кунчев взе да си мълчи. Явно се е доближил до всевишния достатъчно, за да си смени ценностната система.

117

Анонимен

преди 2 години

Отново коментарите гъмжат от ***. Няма вирОЗ, но тичат в спешното когато дойде дебелия. Замълчете двуличници, заслужавате да ви откъснат лъжливите езици с които лъжете.

116

Анонимен

преди 2 години

Ми, РЗИ не са математици, затова работят там.

115

Слаб 2, седни РЗИ

преди 2 години

Тия от РЗИ си пишат числата както им скимне, дори Витанов им обърна внимание, че имат грешки в стъкмистиката.

114

Незавършен цикъл

преди 2 години

Ако някой ваксиниран умре, го пишете ковид, така ли?

113

художника

преди 2 години

Ужким 2001 са новите заразени за денонощие, а най-отдолу са описани областите на заразяване. Като събера сумите отдолу с най-много заразени се получава 971 души. Губят ми се 1030 човека. Къде се скриха тия бе? Баси стъкмистиката.