40

¶¶¶

преди 2 години

Затваряне на Българското консулство в Мънкидония и премахване на тяхнототук. Никакви визи и така нататък. Никакво преминаване на границата с Мънкидония. Тоталено Игнориране. TOTAL IGNORE

39

Диана

преди 2 години

Никога нищо у нас няма да има истински напредък с такива "политици" като БСП и СИЕ! Това е все едно да искаш монтьор да ти приготви френски гозби - ще ги приготви натананци...

38

нн

преди 2 години

След 1945 год. сърбите са разказали играта на българите в Македония, успели са почти да ги ликвидират и са промили мозъците на македонците. Колко българи са останали в Македония? България е спала и мълчала. Сега се чудим какво стана, защо в Македония не искат и да чуят за нас. Сега е момента България да удари по масата и докато македонците не се вразумеят и признаят историческата истина за българите, никакъв ЕС.

37

Анонимен

преди 2 години

Да България има добър БВП.Това какво говори?При наличие на толкова бедни хора,без отопление ,без храна и с течащ покрив,това говори че се краде адски много.А темата Македония е добре дошла за да се измести фокуса.Това го направиха ГЕРБ и ВМРО за да спечелят избори,но другите не се вързаха.Сега се чудят как да се измъкнат от ситуацията.Само,че не осъзнават как запалват оганя на балканите.Омразата достига нива,които са много по-високи отндоата години назад.Но БСП е добър ,това е много важно.

36

Анонимен

преди 2 години

Македонците не се страхувате от Албанците,не се страхувате от никой.Страхуват се само от себе си.Понеже никой друг освен тяхните политици и сега и нашите не им вреди повече.Тяхните защото не се справиха с корупцията,а нашите защото им съсипват живота като дават възможност на националистите там да получават получават повече сила.Анрук може да каните който и да е ,но вредата която вършите за целия Балкански полуостров е огромна.Вече се започна в Албания.Скоро и в другите държави.

35

Я, па Я

преди 2 години

Анонимен 37: Типична антибългарска пропаганда при това много плоска и фалшива. Това може да се каже за всяка една страна в ЕС. Или ти си мислиш, че всяка друга държава извън БГ е мед и масло и няма бедни и мизерни ли. Навсякъде по света хора които не се образоват и работят ниско квалифициран труд живеят зле, не само в БГ. Общо взето коментара ти е бла-бла БГ е пропаднала държава. Обаче БГ е утроила БВП за 10 г. и упорито се движи нагоре към средно европейска държава. А, ти си плямпай ...

34

Анонимен

преди 2 години

Доц. Ташев каква заплата взимаш? Този Зайко е много голям търговец за теб,но ще го разбереш след много години.Ти изпълняваш нечии поръчки,които са срещу народа в Македония(срещу Българите в Македония).Като спираш Македония за ЕС ,спираш и Българите.Даваш възможност и засилваш националистите в Македония и Албания.Унищожаваш и целите Балкани,включително и България.Балканите влизат в графа ,несигурно място за инвестиции.И тези 28,5% без отопление ще станат 35% и повече.

33

Анонимен

преди 2 години

А ние кога ще въведем Македонците в конституцията?

32

Анонимен

преди 2 години

28,5% от Българите не могат да си позволят отопление,а 11% покрива им рече и ние искаме в Македония да въведат Българите в конституцията.Много е по-важно това от хората които освен че не могат да се отопляват,нямат и пари за храна и лекарства.Що за народ е това.А Македония си измиват всички грехове.Искаме Македония да си оправи инфраструктурата,а ние имаме най-лошите пътища в Европа,в пъти по-лоши от Македонските.Спрете с лъжите,не само Македонците не искат да са Българи.

31

Я, па Я

преди 2 години

До Анонимен И това е простотия до шия. Сърбите казват ако не знаеш какво да правиш в даден момент или нямаш работа в момента, удряй българите. Тая пропаганда дето тече и настройва гражданите срещу собствената им страна трябва да се криминализита. И който иска да види истината може да сравни БГ по БВП на глава от населението и по покупателна способност. Тогава ще види, че БГ е втора на балканите след Словения. Много над Турция и малко над Гърция и Румъния, другите не се класират.

30

Анонимен

преди 2 години

фиромяните имат един ужасяващ страх, за който никога не говорят публично - да не би след 2-3 години, Албания да 'излезе' от пакета кандидастващи държави и да получи зелена светлина за ЕС. това означава цяло албанско говорящо западно вардарско също да поиска отделяне от измислената юго-територия. това съвсем ще свие комунистическия резерват там до една мижава зона на марсианци, мънкедоноиди, титовисти. сърбите, които управляват бюрм, също ги тресе този страх, там е геополитическа игра.

29

Я, па Я

преди 2 години

До Анонимен ***, "схемата с паспортите" е елемент от македонистката-титовиска пропаганда срещу БГ и конкретно срещу неудобни за тях БГ политици. Лошото е, че в БГ има неграмотници които повтарят това като папагали. Вижте кой дава БГ гражданство и паспорти по конституция и после плямпайте простотии. Ако го направите ще видите, че това е работа на президентството ...

28

Анонимен

преди 2 години

България само с Македония може да изкара някакъв вид или форма с която да изрази комплексираната нужда от някаква стойност.Иначе ние сме на първо място по обща смъртност в света,най-бързо намаляващата държава по брой население,най-ниски пенсии,най-висока престъпност в Европа,най-много жертви по пътищата,най-лоши пътища в Европа,най-много дискриминация и домашно насилие Това е само част от причините за това в Македония да не искат да са Българи.Ако сме като Германия,всички ще искат да са Българи.

27

Анонимен

преди 2 години

аз пък доста често виждам канени по нашите медии хора от република северна македония. и всичките казаха едно и също - позицията на България е правилна, даже е твърде мека.

26

Анонимен

преди 2 години

когато българският език стане ЕДИН от трите ОФИЦИАЛНИ езика в република северна македония, наред с албанския и новосъздадения македонски език, а българите, родени във вардарско са вписани в конституцията им като държавотворчески народ, вече може да се върнем към някакви договори за добросъседство. сега по-ясно ли е?

25

до 26

преди 2 години

какво е 'македония'? за 3 годишната държава република северна македония ли говориш? ако е за тях, е много по-лошо от омраза. тази нова държава е най-големият враг на България; ние имаме говоро с една вече несъществуваща друга държава - бившата югославска

24

Анонимен

преди 2 години

Ама и ние ли гоним некакъв срок? Пък тия 7 организации плюс още 107 организации от РСМ, като почне да спазват Договора м/у България и РСМ - може би апела им ще се разгледа

23

Анонимен

преди 2 години

Защо лъжете хората,че в Македония не е признат Българския народ.Ако не е признат народа ни,те официално не може да ни наричат Българи.

22

Анонимен

преди 2 години

Защо не поканите хора от Македония да Ви гостуват Не съм виждал по медиите изказване на хора от Македония.Питали ли сте ги ,как са възприемали България преди ветото и сега.В Македония няма омраза,а разочарование заради подходите от нас.Първо им казваме едно,след това друго и трето и четвърто и...Като каните подобно хора само помагате да се подсилва омразата.Нашите имат вина за създаването на омраза

21

Анонимен

преди 2 години

Смешни подходи и лъжи В Македония няма дискриминация на етническа и религиозна основа.Тя е в пъти по-малка в сравнение с дискриминацията тук.Тук не само етническа и религиозна дискриминация има и расова и полова.Не може ние да даваме акъл.В нашата конституция има ли изброени малцинства.Това нищо не променя.В Македония Българите са по 1000.Останалите 119 хиляди са или в Германия или друга европейска държава.В МК има финансова и политическа дискриминация.