22

Sk

преди 2 години

Тези людоеди. посегнаха и на децата.

21

Анонимен

преди 2 години

А плюенето е напълно безсмислено. Пари на вятъра. Като всяко тестване и инжекция за ковид. Само пълним гушите на организаторите - пландемици.

20

Анонимен

преди 2 години

Заради безсмисленото тестване крадат от стипендиите на децата. Идеята е да не се дапуска успех над 5.50. Попитайте ги какво се случва, ще ви кажат. Няма кой да им плаща за плюенето, понеже.

19

Анонимен

преди 2 години

Служебните лайкове не се броят но за сметка това веднага се забелязват.

18

Анонимен

преди 2 години

До много искат, защо не вземеш малко да се ограмотиш. Ти като искаш си тествай децата никой не ти пречи, но и ти не пречи на останалите деца да ходят на училище. Освен че може би нямаш деца,, но просто си пишеш така лав да става.Тези училища са строени и създадени в миналия век и образованието е свещенно за българина. Тестването вече трябва да спре!!

17

Анонимен

преди 2 години

Синдикатите трябва да са по уверени опоненти на новото управление, което е доста зелено и наивно. Очакваме от синдикатите повече твърдост.

16

Много искат!

преди 2 години

И с какво по-точно да се замени тестването? - С нищо. Отричат ли вируса или искат да подпомогнат неговото разпространение, като предлагат всички да се преструват, че го няма.

15

Анонимен

преди 2 години

Ами те учителите и лаборанти станаха!Например в Плевен у-ще Вазов който учител откаже да участва при " плюенето" на учениците му се режат пари от детевето. А уж било доброволно! Не им се плащат пари за интернет и мн.др.работи.Целия град го знае!

14

Тралала

преди 2 години

Преди години матурите имаше само 11 или 12 клас, сега този стрес се повтаря за учениците през 2-3 години и за повече предмети, а това не подобрява нивото на знанията.

13

Тато из Правец

преди 2 години

Пазете децата! Те са целта на ЕВРЕИТЕ !!! План Калерги,, !!!

12

Тралала

преди 2 години

Синдикалните членове в училищата получават по 8 дни допълнителни платен отпуск платен от бюджета. Тяхната членска маса се набира от управляващите. Синдикатите са платената фирма на управляващите да държат служителите да не протестират и поддържат ниските заплати. Не случайно учителите са едни от най-потърпевшите от мерките за ковид. В бизнеса, където няма синдикална маса не са толкова засегнати.

11

Анонимен

преди 2 години

#17 Лъжеш! Във Варна на всички ни правят тестове, в понеделник ела да видиш каква прелест е в клас- само плюнки и лиги.

10

Анонимен

преди 2 години

Широко признато и научно доказано е, че децата играят основна роля при разпространението на грип и ковид в обществото и са основният портал, през който вирусът влиза в домакинството. Ваксинацията на деца против ще окаже положително въздействие върху ограничаване на разпространението. Едва когато имаме над 80-90% ваксинирани може да се мисли за присъствено обучение.

9

Анонимен

преди 2 години

Децата вече са на училище.И никой не им прави тестове.

8

Анонимен

преди 2 години

Да де, но ако искат спиране на тестването за да задължат децата да се ваксинират, то тогава нацизма минава всяка граница. Въпросът е да не би уж като се загрижат за децата и искат отпадане на плюнченето, да не стане така че ни натрисатр боденето. Ей тоя тънък момент е важния. Не знам защо но им нямам никакво доверие. А вие?

7

Тралала

преди 2 години

Никои не се е оправил със синдикати. Само през комунизма беше задължително членството в синдикати и получаваха % от заплатата на всеки работник, за да кебичат по кабинетите. Те нищо не разбират от никаква работа, защото нищо не са работят.

6

Анонимен

преди 2 години

#8 С това мрънкане, че "децата не учели"-после да не се чудите като удължат учебната година и да започват вече от 1.09. ??!!!

5

До Иван

преди 2 години

Това което си написал, че децата не учат-не е верно! Хайде да не омаловажаваме труда на децата!! Не са спирали да учат от началото на уч.година, без значение онлайн или присъствено! Твоето ако не иска да учи и 100 даскала да висят над него, полза нула.

4

Иван

преди 2 години

Стига вече с този Ковид. Не виждате ли, че нищо не става и нищо не помага. Пазим бабичките и дядовците, които са хукнали по улиците по всяко време. Децата ни не учат, защото "болниците не можели да поемат дъртаците". Бъдещето е на децата. Отваряйте всичко. Който го е страх, да води отшелнически живот и да не налага страха си на другите. Всеки може да умре от всичко - от катастрофа, болест, от убождане дори.

3

Анонимен

преди 2 години

Всички онлайн, така отпадат тестовете, ваксините, сертификатите, маските, масовото заразяване и карантиниране, отпада и целият стрес, който беше причинен на децата от гаврата с плюенето.