62

Фиаско

преди 2 години

По-голяма кампания от случващото се в западна Европа не ни е нужна. Провалът на експерименталните биопродукти е огромен. Едни милиарди хвърлени на вятъра, погубени хиляди животи от странични ефекти.

61

Анонимен

преди 2 години

Каква кампания ще организирате бе пудели ? Изборът е направен вече - Не на отровната течност!!!!! Ще плашите и ще изнудвате зависими хора да се бодат ... това не е кампания, това е партийна агитация и пропаганда стил .... Ай сиктир бе .... Агитирайте Педигритата от ЕУРОП...

60

Анонимен

преди 2 години

Значи Асенка няма да ни пази здравето и да ни лекува с парите от нашите данъци и осигуровки, а ще ги раздаде до шушка на готини усмихнати синергици за снимки, листовки и медийно облъчване.

59

Смехории

преди 2 години

Ще ме убеждава лекар, който не е ваксиниран по една причина - че като лекар знае, че това не са ваксини.Има и лекари с морал, не всички са търгаши. Виж ако Кунчев взема да ме агитира, мога да се замисля........къде точно на ммммммммму да го пратя.

58

Анонимен

преди 2 години

Заради новата информационна кампания реших. Ще се ваксинирам на 30 февруари. Според хороскопа ми, на който напоследък вярвам повече, отколкото на загрижени политици и "експерти", тогава е най-подходящото време за ваксинация за мен. Между другото ще се радвам някой да разясни на ваксърите, каква е разликата между реклама и наука, и също да ги светне, че антиваксърите вярваме в науката, но не вярваме в добрите намерения на спонсорите й. Едва ли ще има успех, но да пробва поне... :)

57

ИнфКампания?

преди 2 години

Няма такова нещо. Има истерия, всяване на страх и безпокойство. И в момента се въртят клипове, основно в черно-бяла анимация и на фона на почти траурна музика. Как може да бъде определено това, освен като методична психоатака. Насочени са към хора над 65 и такива с хронични заболявания. Това е садизъм.

56

До Марсел

преди 2 години

Дано да не си в България! Не ви искаме тук! Ваксинираните заразяват здравите!

55

Коприва

преди 2 години

До 46. Играта на тоя дето измисля и променя по свое усмотрение правилата просто не трябва да се играе. Не участваме в това! На запад ги ваксинираха масово, а сега ги и затварят здраво. България не е кошара и децата й не са жертвени агнета!

54

Анонимен

преди 2 години

Доброволното ваксиниране в известен смисъл е форма на задължителното. Ваксинирането би трябвало да е по желание.

53

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се печели време но и пари, току виж пандемията може да си отиди. Лошото е че освен че много се печели от фирмите производители но над тях са филантропите и останалите адовски изчадия а пък тях не ги знаем какво са замислили я квантов вирус я нещо по зловещо. Все научни неща. Ядрената атомната и водородната бомба и те са продукт на науката.

52

Анонимен

преди 2 години

здравната почна още от бнр да говори явни лъжи - "ваксините са преминали всички възможни тестове" с едно отваряне на сайт на която и да е от фирмите които ги произвежат разбираш че са в 3-та фаза на тестване...

51

Анонимен

преди 2 години

Шведската компания Epicenter започна масовото производство на <strong>миниатюрни чипове, които се използват като COVID-19 паспорти и се поставят под кожата на човека</strong>.

50

Анонимен

преди 2 години

Бог Юпитер, като ще изчегърта някого, първо му взема акъла. Бялата м. ф. ия и д-ие е на микронно разстояние от финала на изчегъртването, както го очертават знаците.

49

Анонимен

преди 2 години

Хора няма какво да агитирате. Който го беше страх от КОВИД се съгласи да хвърли зара и да експериментира с тялото си и си би ваксина. Който не го е страх няма да си сложи ваксина докато не минат всички дълготрайни тестове и не мине одобрение. Като ги одобрят, тези които искат ще си сложат, тези които нямат страх от КОВИД или по някаква причина просто не искат няма да си сложат вакса. Не разбрахте ли че на сила няма да стане. Тук не е Германия и ние не сме послушковци да козируваме под строй!

48

Натовеца

преди 2 години

демек пропагандна кампания!

47

правете Добро

преди 2 години

"и, на второ място да знаят предимствата и недостатъците на всяка една от ваксините, каза Гетов."ама това не са ваксини неуважаеми управляващи

46

Анонимен

преди 2 години

Най-любимата ми кампания, ше е кога господарите на тия плaзмодии ги зарежат на разгневените тълпи

45

Анонимен

преди 2 години

Не ме интересува вече. Тази игра с "ваксинирайте се, за да не ви ограничаваме" я играха на запад и продължават да ги ограничават. Не ме интересува ваксината, докато не махнете ограниченията. Тогава може да си помисли дали искам да се ваксинирам.

44

Az

преди 2 години

Каквато и кампания да проведе компанията не вярвам на никого и за нищо.

43

Анонимен

преди 2 години

В информационната кампания да включат: Колко човека са изритали камбаната след ваксината(умело избягвана тема); Колко човека са боледували тежко въпреки ваксината(умело избягвана тема); Колко дози се очаква да бъдат достатъчни(умело избягвана тема); До кога ще ограничават човешките права и ще газят Конституцията(много интересна тема); И още много интересни неща, за които не сме информирани. Мен ще ми е интересно това. А не да ми кажат "Глей ко прай ЕС, дай и ние да го прайм"...