77

Анонимен

преди 2 години

Ако в България се посегне и на децата, тогава новите министри ги чака оставка, а и тези след тях, ако не прекратят този абсурд!

76

Анонимен

преди 2 години

Министрите, дя знаете че ни е искано съгласие само и единствено за ЩАДЯЩИ ТЕСТОВЕ! А сте пипнали децата ни, а сме пипнали вашите.

75

Анонимен

преди 2 години

Някога направо ги обливаха с газ и после в крематориумите. Сега явно са станали хуманни. Или може би не! Убиват ги бавно, а после разрешават на родителите им да ги самоубият асистирано. ***!

74

Менгела

преди 2 години

КовидФашисти, сър.

73

Въпрос

преди 2 години

Защо не се арестуват тези нарушители на закона. Германия нали иска върховенство на закона от Полша, защо тя не спазва своите закони.

72

Анонимен

преди 2 години

Този доктор не ми се вижда много защитен и ако СЛУЧАЙНО дЕтЕто е носител на вируса - ойде! Или той е от вече безсмъртните, вакснирани три пъти?!

71

Анонимен

преди 2 години

Нацизма марширува там където е марширувал и преди!

70

До 67

преди 2 години

Да, те са ги строили!!!

69

До 70

преди 2 години

Как да се усещат като това са промити червени мозъци. Те нищо лошо няма да кажат против "братски православен Китай".

68

Insanity

преди 2 години

Политиците в Германия се чудят какво да правят. Ваксинираха всички с Пфайзър, което очевидно не сработи, защото интензивните отделения продължават да се пълнят. Бустернаха хората пак с Пфайзер, барем сработи. Ц. Пак не. Сега си рекоха дай да пробваме с Модерна - може път това да проработи. С други думи: "Ваксинация, ваксинация и още ваксинация" - Каква беше дефиницията за лудост според Айнщайн? - "Да продължаваш да правиш едно и също нещо и всеки път да очакваш различен резултат"

67

Тва

преди 2 години

Треблинка, Освиенцим, Дахау, Аушвиц, Бухенвалд, Майданек все болшевиките са ги строили...

66

Darth shadow

преди 2 години

целта на тези отровните графенови ваксини е да убиват, колко деца ще умрат след това да горят в ада убийци в бели престилки

65

Анонимен

преди 2 години

Германия толкова пропадна, че не можете да повярвате ако видите

64

До 62

преди 2 години

1. Ние не сме славяни, защото сме споменати по-рано в изворите. 2. Газовите камери са построени от болшевиките, а не от нацистите.

63

Juls

преди 2 години

Дано не се излъжат да преминат червената линия, много се страхувам да не ваксинират децата без знаниетона родителите в училище. Случи ли се това въоръжавам се с каквото мога и ще стоваря Ада върху главите им, а после с мен да става каквото ще! Само да не закачат децата, че кръвчицата ще им изпием!!!

62

ДО ПРЕДНИЯ 58

преди 2 години

Да не би Хитлер да е бил благ Дядо Коледа?НЕ ЗАБРАВЯЙ че Славяните за него сме били *** и сме били за роби и за ТОР на земята!Да не забравяме и за газовите камери!

61

Анонимен

преди 2 години

Те така или иначе съвсем скоро ще одобрят и модерна за деца. Проучванията минаха , документите им се разглеждат. Нищо фатално не се е случило.

60

Анонимен

преди 2 години

Онзи Со росоид Денков ще види сметката на образованието

59

Анонимен

преди 2 години

Виждате ли докъде ни докараха култовете към психично болните Маркс и Ленин. Браво на българската полиция, че навремето е изтрепала продажниците като Милев и Вапцаров, браво и на Стамболов, че преди това е затрил сумати русофили, но очевидно не е било достатъчно. Голяма грешка е било, че сме си спасили евреите и не сме изпратили хора на източния фронт. Малко им е било при Бабияр на бокклуците.

58

Анонимен

преди 2 години

Жалко че Хитлер не спечели войната и не затри Сталин и болшевишките *** - виждам3 какви глупости правят психопатите марксисти, които плъзнаха из цяла Европа.