28

Анонимен

преди 2 години

Контраразведката там здраво пипа! Е, не може да се предотврати всеки теракт в огромната страна, но успяват да се опазят от големи бели! Так держать, ребята! Молодци!

27

Ганчо

преди 2 години

Молодец!

26

Анонимен

преди 2 години

А той колко атентата направи и колко журналидсти уби, които не говорат както на него му сие харесва??

25

Джо

преди 2 години

Ха ха, тоя плъховидния сам не си вярва на простотиите!

24

Анонимен

преди 2 години

До Българин.....Българин ли? Те си някакво индоевропейче с ли-лави венци като на чау-чау! Ако В.В.Путин не беше сцепил янките на финала и не беше заел Крим, нас нямаше да ни има! Ако не от експлозиите, то от радиацията! Разгони им мадъра, затова го ненавиждат люто! Българите уважаваме руския президент като най-умния политик на планетата за третото хилядолетие от Рождество Христово! Крим е руски и ще бъде руски до свършека на света! Ясно ли ти е, воня нетърпима?

23

Анонимен

преди 2 години

"Екстремизмът е пряка заплаха за единството на Русия. Трябва категорично да се пресичат всякакви прояви на ксенофобия, социална и религиозна вражда--------------------- Казаното от Путин е във връзка с речта на режисьора Сакуров пред СПЧ превди няколко дни. Някои недодялани творци без да се усещат сеят ксенофобия, социална и религиозна вражда.

22

Анонимен

преди 2 години

Вие пЕшки нямате ли си да ги дърпате, че дърпате на Вова пЕшката?

21

До 20

преди 2 години

Спри женските хормони и прозака ако обичаш. Да дърт евреин/руснак който лъже както всички. А доколкото Найлон Вгъс е смешно. Ако не са американските военни зад него този е нищо аме не нищо нощо а едно огромно голямо мега нищо. Човека който си приписва много неща че бил започнал и измислил а в реалност е кръгла нула и патологично лъжец. Вон Дер леър ли ми сравни с Путин на който мъжа е разследван за измами ко потушен заради нея като президент? Roll over and die you useless cunt

20

Анонимен

преди 2 години

На снимката горе виждате дърт евреин, който лъже и маже, за да оправдае престъпния си режим. Хахах един Илън Мъск ежедневно ви прави болшевишката коччинка за смях хахха

19

Анонимен

преди 2 години

Само така , Вовка !!! Бой по фашистите !!!!

18

9

преди 2 години

а останалите 9, где *** ***

17

Анонимен

преди 2 години

Путин е най силният световен лидер, никога не се прекланя , умен човек и с желязна дисциплина . Аз го уважавам

16

Все тая

преди 2 години

Режимът на Вовата и кръжеца от приближени олигарси е един непрекъснат атентат срещу Русия. Заради терористи ли след повече от 20 години гръмки обещания на Вовата жизненото равнище там си остана като в корумпираната България? Атентати ли са причината покрай хвалбите на Вовата с АЕЦ и чудо-оръжия малка Чехия да има 4 пъти по-голям високотехнологичен износ, а съсипаният от войни Виетнам - 8 пъти? А напускащите Русия квалифицирани специалисти да станат 5 пъти повече за 10 години?

15

радев

преди 2 години

Путин е Спасителя на Света и единствният, който ще се погрижи за България и народа!

14

ной

преди 2 години

Мен в лорд няма да ме понижат ама теб мога да те уредя да станеш шеф на погребална агенция

13

Крим не е руски

преди 2 години

това не са терористи а опълченци борещи се против руско робство и диктатора Путин.

12

Разликите

преди 2 години

Според ДАНС и Прокуратурата Пернишките Терористи близки до Ислямска Държава са добри хора!В постановленията пише те убиват но няма престъпление!

11

Позорът България

преди 2 години

В гордата членка на ЕС - Република България се ИЗПЪЛНЯВА извън съдебно СМЪРТНА ПРИСЪДА!

10

Анонимен

преди 2 години

До ной - И колко народ предлагаш, да избием, за да постигнем тази си цел? И като я псотигнем, какво? Да не мислиш, че от *** панелка в Люлин, ще станеш лорд на някой беломорки хотел?

9

ной

преди 2 години

Както путин ша си върне ссср