52

Анонимен

преди 2 години

Тия и те с тия оръжия не им писна да я унищожават планетата и да мирясваме всички

51

Безаналогов пожар

преди 2 години

Вчера в корабостроителния завод "Северная", намиращ се в Санкт-Петербург, не някъде в Африка, изгоря в страхотен пожар (можете да видите снимки в нета, по-зрелищно е от всякакви фойерверки) строящият се някакви си 8 годинки корвет "Проворный". Така изгоря, че или трябва да правят наново всичко над нивото на палубата, или да го нарежат за скрап. И това далеч не е единствената тежка авария с бъдещ кораб през последните години, още докато го човъркат. Това е ненадминатата Русия на путинофилите.

50

Анонимен

преди 2 години

Руснаците кат сделат тостер то ше е свръхзвуков тостер. Готов съм да се обзаложа.

49

Анонимен

преди 2 години

Тези след една две години ще требе да ядат ракети и калашници.Кремълската върхушка сведе Русия до нулата!

48

Ами

преди 2 години

НАТО се разшири до границата с Русия вписвайки за членове държави които са политически и икономически зависими от САЩ /никой не пита искат или не/.Какво да очакваме от Русия? Най-логичното да усъвършенства отбранителната си способност. Сега имало войски на границата с Украйна! Да ! Но са на руска територия.А американски войски има във всичките и съседки членки на НАТО включително и у нас. Лицемерието на САЩ е както в приказката за вълка и агнето до извора "Абе мътиш не мътиш /водата/ ще те ям"

47

Анонимен

преди 2 години

И бързовари произвеждат

46

Анонимен

преди 2 години

Никога няма да има война при която ще загубят всички финансово и дипоматически. Хората обичат да пътуват и да живеят във един свят без войни

45

Анонимен

преди 2 години

Къв тостер бе те кафеварка от кога са измислили даже вече са на път и кафемашина за експресо да направят ти си много прос

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50.... За пръв път видях тостер в Русия в начелото на 60-те години на ХХ век.У нас се появиха едни унгарски много по-късно. Влез в руски търговски сайт и си избери от десетките модели, ***! Хайде измисли нещо друго, това за тостерите ми писна!

43

Анонимен

преди 2 години

И ся ко требе да трепериме ли или да се ***

42

Анонимен

преди 2 години

До да ама не....***, хиперзвуковите ракети на Русия са няколко вида и са на въоръжение. Между тях действително има и такава със строго нападателна роля. Другите са по-скоро отбранителни, "Кинжал" например се изстрелва от МиГ-31МС от височина 21-22 км, летящ със скорост 3000 км/ч главно против кораби. В момента една дузина МиГ-ове са на бойно дежурство в Южния ВО. "Циркон" ще се използва също срещу кораби, но показаха стрелба и по наземна цел с ужасяваща точност! Жална им *** на враговете!

41

Анонимен

преди 2 години

"Русия протяга ръка с молба за мир. Русия направи мирно предложение на САЩ в което предлага САЩ и НАТО да изтегли военните си сили и бази, и да се измесат изцяло от източна Европа и бившите републики на СССР, както и НАТО да спре да се разширява на изток. Русия предложи на американските си партньори да дадат отговор на мирното предложение до 14 януари 2022г."--------------------- РФ отправя предложения за мир, но ако бъдат отхвърлени, ще отговори по убийсвен начин на високомерния хегемон.

40

девачка

преди 2 години

От баба знам че куче което лае не хапе

39

Анонимен

преди 2 години

Тия некадърници един *** тостер да направят първо. Хиперзвукова ракета изпитвали, хахахахахах

38

Анонимен

преди 2 години

Браво!

37

Анонимен

преди 2 години

Русофилите пак лъжат като за последно. Също толкова вярно ще е ако кажа, че Македония изстреля ракета, тя прелетя да Марс, после отскочи до Слънцето и след това взриви вражеската Луна. Луната вече е на атоми, Велика Македония отново победи!

36

Ганчо

преди 2 години

Ужас!

35

Анонимен

преди 2 години

явно Вовата е решил да приключи с фашистите

34

Анонимен

преди 2 години

Новината е потвърждение че американските и натовските бази са необходими за сигурността на България.

33

Анонимен

преди 2 години

До Путин иска да го сти, прав си. Русия е синоним на мизерия.