72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 89:ВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ ГИ ПРЕДИЗВИКАТЕ,ДА НИ ГИ ПОКАЖАТ ПО "ОСОБЕНО УБЕДИТЕЛЕН НАЧИН"!МОЛЕТЕ И СЛЕДВАЙТЕ БОГ,ХОРА,ЧЕ ОТ БЕЗБОЖИЕТО СВЕТЪТ Е НА ПЪТ ДА СВЪРШИ!ОСОБЕНО ВАЖНО Е ЗА УПРАВЛЯВАЩИ,ЧЕ ОТ ТЕХНИТЕ ДЕЛА ЗАВИСИ ЧОВЕЧЕСТВОТО!НЕ СЛЕДВАЙТЕ АТЕИЗЪМ,СЕКТИ,РЕЛИГИОЗНА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ ИЛИ НЕПРАВИЛНА ТАКАВА,И ОСОБЕНОт.н.ИЗВЪНЗЕМНИ/дявола/,КОИТО НИ"ВОДЯТ ЗА НОСОВЕТЕ"И НИ ЗАТРИВАТ БЕЗ ДА СЕ УСЕТИМ С ИЗКУШЕНИЯ,ЛЪЖИ,МАНИПУЛАЦИИ И"ЗОМБИРАНЕ"БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ-ПРАВЯТ НИ ВРАГОВЕ ПОМЕЖДУ И ГРЕШНИЦИ!

71

ОНЗИ

преди 2 години

Руската наука и технология са ВЕЛИКИ !!! РУСИЯ Е ВЕЛИКА !!!Братята американи ГРАБЯТ целия свят и пак не могат да довтасат - оттам само демагогия лъжи демек демокрация!!! Превърнаха БЪЛГАРИЯ в бойкоборисова *** !!!

70

Анонимен

преди 2 години

Факт, както някой спомена, на руснака трябва да му е бедно и гадно, да пее тъжни песни и да философства над живота за да се чувства добре и да годи да се бие. Види ли се в пари, почва се с простотииите. Справка - болшиствоо руски филми, еле пък тея, посветени на война.

69

Анонимен

преди 2 години

Поредната лъжа от Москва. Един молив не могат да направят, една кола, един компютър, а лъжат, че имат невиждани ракети. Къде им са модерните самолети - няма ги :)))

68

Анонимен

преди 2 години

Уважавам Путин защото е готин и разбира народа си. На руснакът трябва да му е бедно и да се фука с измишльотини. Това го прави щастлив.

67

Анонимен

преди 2 години

Ние не сме Газпром, но също носим светлина и топлина!

66

хохл

преди 2 години

Само едно не разбрах от този експерт, какви неща се е страхувала да върши Русия?

65

Анонимен

преди 2 години

Е? И?

64

Анонимен

преди 2 години

"Сащ ще ядат бой от Русия Китай" - А ти защо си мислиш че на китай му дреме за русия? Рашките са една миньорска колония, които дрязнят от време на време с неуместни изказвания и нелепи изцепки. Нешо като пияницата пред блока. Всеки по-силен може да го набие но на никой не му се занимава. Колкото до малки държави като България, хубаво е да имаме някой по-силен който да ни пази, защото не вярвам някой тук да иска пияницата пред блока да се разпорежда с ежедневието му.

63

Анонимен

преди 2 години

Яяяяя русофилчетата почнаха да заплашват, щели сами да ни наказват въййййййй. Ще ви се нова болшевишка революция, нали кратунковци. Да ама не. Руснаците така и не осъзнаха, че богатството са хората, а не полезните изкопаеми. Няма и да го разберат, а вие ще си отидете от тоя свят с комплексите хаахах.

62

Анонимен

преди 2 години

"Русия е вечно заплашена" - това може да го каже само руснак, който гледа целодневно РТ каналите и обича да му е гадно и бедно.

61

Анонимен

преди 2 години

Путин, стига да си стои в границите на Русия, е идеален партньор на Запада, защото по този начин Запада не трябва да се конкурира на пазарен принцип с истинската потенциална икономическа мощ на Русия, като хора, пазар и ресурси.

60

Анонимен

преди 2 години

"Я ги погледни американците нямат една спечелена война" - Моля? Ти първата световна. втората световна и студентата война броиш ли ги?

59

Анонимен

преди 2 години

До Вин разбира се, Путин предпочита да строи военни съоръжения и играчки, вместо да инвестира в хората. Нали после ще поискат да го сменят с някой още по-добър.

58

Вин

преди 2 години

Само цифри: Русия има 2% от населението на Земята и притежава 40% от всички природни изкопаеми! Не трябва ли руския народ да има стандарт по висок от арабските емирства?! Ааа, те строяли бази за "Цирконите" :)

57

Анонимен

преди 2 години

ДАНО БОГ ВРАЗУМИ ВСИЧКИ"ВЕЛИКИ ВЛАСТЕЛИНИ"ДА СПРАТ ВСЯКАКВИ ВРАЖДИ И ВОЙНИ ПОМЕЖДУ СИ-СКОРО НЯМА ДА ИМА ЧОВЕЧЕСТВО,АКО РАЗСЪЖДАВАТ И ДЕЙСТВАТ ПО ТОЗИ НАЧИН!А БЪЛГАРИЯ Е ОТНОВО И КАКТО ВИНАГИ"ТЯХНО БОЙНО ПОЛЕ"-ВОЙНИТЕ,КОИТО СЕ ВОДЯТ НЕ СА САМО С ВЗРИВНИ И ОГНЕСТРЕЛНИ ОРЪЖИЯ И МЕТОДИ-ПРИЛАГА СЕ"ХИМИЯ"/въздух,вода,храна-и в домовете на хората през комини,канализации/,БИО-ЗАРАЗИ/ковид и др./,РАДИАЦИИ/и у дома/МАСОВО ВЕЩЕРСТВО-ПАРАНОРМАЛНО УНИЩОЖЕНИЕ/и чрез извънземните-дяволът/...СЛЕДВАЙТЕ БОГ,ХОРА!

56

Анонимен

преди 2 години

А ти като послушен на СССР вече си се жертвал в името на комунизма, само още не го знаеш

55

Анонимен

преди 2 години

Каквото повикало, такова се обадило

54

Анонимен

преди 2 години

До Безаналогов пожар, ако продължават да се дървят на американците скоро ще гледаме и Русия в огне. Не си научиха урока.

53

Анонимен

преди 2 години

'' информира на 14 декември в. "Известия" '' ....................... а също така каза, че путин е най-велик на света ... вестник Известия