84

В историята ама

преди 2 години

другия път!

83

Анонимен

преди 2 години

Как ще стане това, ако блъскам планки на гилотитата 8ч.?

82

Кико

преди 2 години

Остава ти да си направиш фирма,сам да си определяш всички условия на работа! Най лесно е да даваш "акъл" от страни!

81

Така е

преди 2 години

Имам колега който искаше да работи Home Office, но шефа не му даде, затова той напусна и сега работи за американска компания изцяло от дома си за заплата 3 пъти по-висока от тази която получаваше от бългрския работодател, регистрира си фирма през която минава парите си и даже данъците му намалиха, тъй като се самоосигурява (710 лв за самоосигуряващи се лица), а за останалите пари си плаща корпоративен данък и си ги разпределя като печалба.

80

Da

преди 2 години

До Анонименще се ползват за складове :)

79

Анонимен

преди 2 години

"И тогава ще трябва да ги издържаме, докато те "клатят крака", демек комунизъм н" - ти си ги издържай ;)

78

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 84 - Амазон е на 5 години от това, да съкрати 85% от работещите в складовете. На полето хора и днес почти няма и тенденцията е да са все по-малко. Не мисля, че до 30 години, в тези сфери ще има и 5% от сегашната заетост.

77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 81 - Автоматизирани трактори и напоителни система има от няколко години вече. Говорим за всичко от омръщане, торене, поливане, обезпаразитявне и прибиране на посевите. След 6-7 годни, няма ще бъде много рядко, да има хора по полето или дори в близост. И повечето тотези системи ВЕЧЕ се справят многократно по-добро от повечето хора. До 20 години, ще е просто задаване на едни параметри и с гони няма да е нужно, да се обръща човешко внимание. Ама сигурно за теб са "алабализми", нали?

76

Анонимен

преди 2 години

Блумберг да си яде ушите. Няма нищо такова по наще ширини

75

Анонимен

преди 2 години

А бачкаторите на полето и в заводите/складовете/магазините/мините на хоум офис кога ще минат? Все пак трябва някой да работи за т.нар. принадена стойност, както го е казал товарищ Маркс.

74

Анонимен

преди 2 години

От 10 години не съм имаш 5-дневна работа в офис. Това е за нископлатени бачкатори. Хоум офис неограничено и по избор, това е при мен от 10 години.

73

Idiot

преди 2 години

Gлупости на търкалета. Нищо подобно. *** ще паразитират още повече. 🤬🤬🤬🤬🤬

72

Анонимен

преди 2 години

80, ай дай точно за земеделците, а не с недомлъвки.

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 78 - Всъщност за земеделците ... неее точно.

70

Анонимен

преди 2 години

Фейк новина. По трудовия кодекс няма такава глупoтeвинa. Анисийчето лъже.

69

Анонимен

преди 2 години

Как работник на поточна линия, миньор, монтьор, строител, шофьор, земеделец и мн. др. ще работят Home Office ми е интересно.

68

Стоян

преди 2 години

Глупости! Просто им хареса, че спестиха от освобождаване на офисно пространство. Появиха се т.нар. оборотно бюро. Едно бюро, на което за седмица се сменят двама или трима служители, работещи в офиса на ротационен принцип, а през останалото време фирмата е окупирала пространство, интернет(и неговото подържане) и всякакви други разходи в дома на служителя си. Да се оправя! Имал гарсониера, живеят 3-*** ичи повече човека? Не е наш проблем, вече ще работите от вкъщи!

67

Анонимен

преди 2 години

Това важи за тия, които работят на петдневна работна седмица, докато ние караме на шестдневна.

66

Пепката

преди 2 години

Доста е удобен хибридния/избирателния модел. В момента, нашата фирма позволява служителят сам да избира дали да ходи в офиса или не. Това изглежда, че ще остане и за вбъдеще.Когато искаш да разнообразиш, да се видиш с хора, отиваш в офиса. Когато нямаш време, искаш да поспиш повече или да си свършиш работа за да ти е по - свободен следващият ден, оставаш вкъщи. Доста е удобно. Работодателите печелят най - малко от това. Офиса си ни е отворен постоянно. Единствено спестяват консумативи.

65

Анонимен

преди 2 години

Изключително противно е да се работи от дома.