162

Анонимен

преди 2 години

ЗНАЕМ, ЗНАЕМ- ДНЕС 1 МЕГАЧАС НА ЕНЕРГИЙНАТА БОРСА Е 1000ЛВ ДОБРЕ ЧЕ БЯХА ГЕРБ ДА СТОПИРАТ ИЗЛИЗАНЕТО НА БИТОВИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ НА СВОБОДНИЯТ ПАЗАР.

161

Анонимен

преди 2 години

и най-вече за своя, но вярвайте, че работим и за вашия

160

Диана

преди 2 години

До Електра Не е нужно да си Комунист за да не лъжеш и крадеш - има хора, които уважават живота си повече от парите и уважават себе си повече от разните дреболии за които се плаща с тях..Просто БСП ни постави на прага на оцеляването, разби държавата ни и покупко-продажбите се извършваха чрез метода на крадене един от друг, което в крайна сметка не е крадене щом всички остават доволни и само БСП сега пищят защото са си правели криви сметки да налапат всичко..Лошо..

159

Диана

преди 2 години

Видяхме го ние вече вашия "проспритет на всички" - просперитета на котките у нас е по-висок от този на "всички"! Лошо збърквате кашите с готвачката Йотова и никой не ги яде, явно..Нямате ни срам, ни очи..

158

Електра

преди 2 години

Кауна и Идиотова вече ще работа само за себеси, както преди правеха, само дето лапнишараните още се надяват и вярват в чудеса. Още не се е родил Комуниста дето да не лъжи и краде, и да мисли за хората...

157

ДЖАНБО!

преди 2 години

До Анонимен 151 ! Да, брато, секретарка и кафеджийка, но най вече кукловодка и му дърпа яко конците.

156

Анонимен

преди 2 години

Къде е промяната.. ?Азне виждамникаква промяна няма и да има. Мина половин месец нищо не се е променило. Българския народ си избра президент комунист и управляващи комунисти жалко че КирилПеткове младинтелигентен мъж завършилХарвърд а пък е на страната на комунистите.. не се възрва. Промяната ще дойде .. някой ден ... А промяната започна от човека вътре от душата му

155

Поскъпването Продълж

преди 2 години

Бойко се спъна в едни миризливи зелени чорапи и стана тя каквато стана.

154

дедо от село

преди 2 години

Главният лъжец на Републиката!!!!!!!!!

153

много жалко

преди 2 години

За съжаление всички видяха че Радев е слаб и морално неустойчив. Външните сили се намесиха в негова подкрепа за да могат да прокарват своя интерес като го поставят на колене и държат на власт за да го експлоатират във вреда на България.

152

До 143

преди 2 години

Хили се там един, нещо като премиер ни се явява. А един другар и една другарка, ни благодарят, че сме им осигурили,още пет години лапане и бездействие. Те пък ни се явяват нещо като президент и вицепрезидент, та май имаме някакво правителство.

151

Анонимен

преди 2 години

Видяхме ви как работите! Жалко, че още пет години ще ви гледаме, как ни съсипвате.

150

Дедо

преди 2 години

Някой да е чувал за цивилизована държава с президент генерал? Аз лично не се сещам за такава, всичките са с диктатури, чак се чудя на акъла на българина да даде властта на червените другари отговорни за всички национални катастрофи през последните 80 години

149

Миризливец

преди 2 години

Тоя чорап стана толкова миризлив и гнусен , че отвращението е пълно !

148

Иван

преди 2 години

Комунисти на власт-не ни чака нищо добро.Доказано и на местна почва и в световен мащаб!

147

Анонимен

преди 2 години

Най важни се оказаха заплатите на депутатите,ваксините,НАТО и Северна Македония.На нас всичко ни е наред-заплати,пенсии,ток,парно.Още няма дори парламентарни комисии.

146

ivan

преди 2 години

кои беше ти, че да работиш за народа! сега като изкраднете всичко поне е ясно, че ще си измиете ръцете с новите.... дойде времето да се накраднете пак, ГЕРП крадяха но вие къде пипнете трева не расте! в грабежите сте брутални и алчни и не случайно искате и прокуратурата да вземете, че знаете, че ще ви хванат и няма да може да си правите каквоти искате.

145

Анонимен

преди 2 години

йотова секретарката му ли беше?

144

Петрова

преди 2 години

Айде,бе ?! Ама сериозно ли, или да разбираме,че ще се работи главно за просперитета на президентските люде и недомаслената новоизлюпена клика на Бочко и Кокорчо ?! Много станаха политическите вицове напоследък...Не ви щем благодарностите и нищо изобщо,за щото каквото и да поискаме го насочвате срещу нас под благовидни предлози...Аман от вас!

143

Ники

преди 2 години

т!Само лъже .Не те понасям така, че не ми се натискай да ми благодариш.Наглец