35

Иво

преди 2 години

Добър филм е напранил човека. Живота тав е гаден

34

Иво

преди 2 години

Ето гледайте малко филми заснети тайно от Руски журналист, по впеме на престоя му в Северта Корея:https://youtu.be/ZpUKJ6-LMI8

33

Анонимен

преди 2 години

Ким Чен Ун, Лукашенко, Путин и не без специалното участие на Бойко Борисов.....

32

до 38

преди 2 години

И без да сме комунисти искаме да бягаме там ама не ни искат. Не им трябват чужденци. И без това за 30 години си удвоиха населението. Я тихичко ми прошепни ние за 30 години какво направихме? Ама тихичко, да не ни чуят другите.

31

Анонимен

преди 2 години

Точно нас ли питат? И ние имаме опит.....Но при нас беше "хуманно" имахме възможност да сме роби навън.

30

Анонимен

преди 2 години

Май с подобни "статийки" се опитват да ни убедят, че не живеем чак толкова зле в сравнение със.... Северна Корея!? -)))))

29

Анонимен

преди 2 години

Пропаганда от типа - Как се лошо се живее във Северрна Корея .Кой да обясни на американските дебелогъзи консумататори ,света не се върти около тях

28

Юн

преди 2 години

Чудесен живот, всички комунисти да бягат там.

27

Бой по китайците

преди 2 години

Като ЗАПАЛЯТ Китайски ресторант или Китайски Магазин, РАЗЧИСТВАТ всякакви китайски корона-вируси.....Като уб.ият в ТЪМНОТО, застр.елят или зак.олят някой китаец, виетнамец, кореец, РАЗЧИСТВАТ всякакви китайски Корона-вирус, а и ще има пари и Работа за нас, българите.

26

Статистик

преди 2 години

Да пък ние тука в блатото герберско сме вързали и цъфнали ония в комунизма са в пъти по добре, ама то ще дойде видов ден! Та като когато го казвам това някой ако може да си спомни можеше ли по онова време някой да си помисли навремето да ти се бутнат сметките за ток вода и т.н .Сега е див капитализъм.

25

Анонимен

преди 2 години

Северна Корея е в пъти повече по добър живота от запада, това че много хора казват че Северна Корея е диктаторска държава е западна пропаганда навремето преди 89та така говореше запада и за нас колко е лош живота, но не беше така!

24

Асан

преди 2 години

Абе къде е Тиквата .... пишете му статия за 10-годишното управление :)))

23

ТЕЛК-а

преди 2 години

Сега, за тия дето ми препоръчват да отида да живея там - искам, ама е сложно. Просто имат рестриктивна политика спрямо имигранти. Кое точно ще ми е по зле в северна Корея? Че аз и сега ям само ориз и то на определени порции. 212 лева ми е инвалидната пенсия без /временните/ добавки. 22 години трудов стаж II-ра категория ми изтекоха в канала. 16 000 лева ми искат да протезиране на тазобедрени стави. Я ми кажете, кое точно ще ми е по зле в северна Корея???

22

Е как какьв

преди 2 години

По добьр от този след герб

21

Готен

преди 2 години

Бейко Берисов спаси баугария!

20

Гостенин

преди 2 години

Много моля тези, дето се възхищават на Фатким само да си уредят виза за Северна Корея. Пращането ще го направим някаси. Но да подадт документи за Виза. И да покажат одобрението - ще платим със доброволни вноски и цената на визата и екскурзията. Да видим дали са достатъчно правоверни комунисти!

19

Гостенин

преди 2 години

Какво има да очакваме за държава, управлявана от генерали, накичени със медали по горната дреха, по панталона! Даже някои нямат място и отпред на панталона - сега Фатким ще им ги кичи по гърба или ***. Пък може и да поставят кукла до генерала - на нея да ги окачва. Всъщност това е идея!

18

Абе

преди 2 години

Защо Кир Чо Ун Пет Ков не е арестувал още толупа за корупция в изключително космически размери? Да не се готви да прави същите мушенгии??

17

Анонимен

преди 2 години

Ей, добре беше през социализъма. Главния диктатор беше в Москва, а наместника му в България му беше отпуснал края. Даже през границата можеше да избягаш без много усилия.

16

Анонимен

преди 2 години

Кирчо откога носи очилаПридават му по - американо канадски вид