182

Анонимен

преди 2 години

Омикрона е половин настинка. Въпреки, че е супер заразен, той е много лек. Колкото по-рано дойде и измести Делта, толкова по-добре! Вместо да обнадеждяват хората, те само плашат и плашат.

181

Анонимен

преди 2 години

Циркаджии

180

Bp

преди 2 години

Тъй ли ти казаха диспечерите от ЕС? Май скоро ще падне тавана на театъра ви.

179

Куч Елюб

преди 2 години

Дано те довърши тоя рак, дето те е започнал!!!!

178

Анонимен

преди 2 години

Кой точно януари, че от 7-ми до 10-ти съм зает.

177

Анонимен

преди 2 години

Шиле, къде е Кунчо II-ри ? Търсят го да му дадат наградата за лекар на годината

176

Шано Измами и врътки

преди 2 години

Незнам за ковид и оптимус нито за автоботите и десептиконите. Вярвам само на организирананата престъпност и мафията в България.

175

Вела

преди 2 години

191 името ти моля, и болницата в която си бил. Нека проверим истинността на думите ти. Та как се казваш? Име и фамилия моля?

174

Анонимен

преди 2 години

Не се бъзикайте, аз преболедувах , а точно за 3 дни ми се получи пневмонията, този вирус е много опасен , двойна пневмония прави за 2, 3 дни и нищо не разбираш! ! ! Видях хора, да умират в болницата, без да им помагат лекарствата. А от ковид, ако не знаете, се умира в пълно съзнание. Още чувам как викат, ужасът е пълен.

173

Анонимен

преди 2 години

Как пък точно януари и то след празниците , тогава ли ще пръскат самолетите

172

СС

преди 2 години

И защо след празниците? Много умен тоя вирус бе, да не празнува Коледа и това година и той................... Абе стига вече сте ни правили на ***! Не разбирате ли, че точно заради тези небивалици, които мъдрите постоянно хората ви нямат доверие и никаква доза няма да си сложат.

171

Урсула

преди 2 години

Ковид няма, стига с тези бустери, всичко е измама

170

Тодор Кантарджиев

преди 2 години

В комисията по посрещането на негово превъзходителство Омикрон ще бъдем аз, математика Витанов, математика Томов, математика Кунчев, доцент Гломб, професор Корсун, доктор Бацилова, професор Аргирова, професор Христова, доктор Сърбезова, доктор Николова, академин Петрунов и още официални почитатели. Поздравително слово ще произнесе Ангел Кунчев.

169

ЖГОЖЖОО

преди 2 години

ТИ ТРЯБВА ДА УМРЕШ ЗАЩОТО ДРЪНКАШ МНОГО ГЛУПОСТИ Т.......К

168

Мечо Кух

преди 2 години

Колкото по-лесно се разпространява даден вирус, толкова е по-безобиден.Омикрон се проявява като обикновена хрема.А против хрема се ваксинират само откровени хипохондрици.

167

анонимен

преди 2 години

Бустера с какво е по-различен, че да се справи с въпросните мутации на Омикрона, че нещо не схващам?

166

ПроСоТо

преди 2 години

захапаха "Перпетуум мобиле"-то мошениците...Сега ще търкалят "коковида",ще му измислят все нови и нови названия,ще ни стряскат с "най-новите му мутации",ще ни плашат и обвиняват в НЕПОДЧИНЕНИЕ на световната Фармамафия,ще ни налагат през месец-два все нови и нови ограничения...И така,докато ни съсипят ДУХОВНО и финансово и ни превърнат в това,което сме за тях-***../ и за всеки случай:-До би тък../

165

das

преди 2 години

бай Шиле с безценните си коментари и препоръки се върна. Да живее бай Шиле! На ний друг не вярвам само на него, когато се отнася за Ковид.

164

:)

преди 2 години

Затова съвета на психично болния *** на снимката е да... пиете водичка с лимон. А и да гласувате за ГЕРБ!

163

Анонимен

преди 2 години

бааай Шиилле, обръсни си мърлявия мустак! сееш зарази и микрон !