28

Професор по медицина

преди 2 години

Здавейте, аз съм голям професор по медицина. Изучил съм всички болести. Болестите са... ковид. От него можеш да умреш, можеш и да не умреш. Ето, това е модерната медицина.

27

Анонимен

преди 2 години

Периода в който е в цикъл той е най опасния не се стои около него ужас.

26

анонимен

преди 2 години

Сега най лесно можеш да избуташ медицина и да станеш лекар защото съществува саамо една болест КОВИД.

25

555 до 22

преди 2 години

Когато човек иска да разшири кръгозора си в която и да е област трябва да търси разнопосочна информация и анализирайки я да достигне до истината. За ковид19 има много дискусии , анализи , публикувани неоспорими факти , видеа със световни учени , пресконференции , сблъсъци в сената на Тексас и куп други интересни неща . Който търси намира , а не се осланя само на месна информация. Бъдете любопитни и вероятността да направите грешка е много по-малка , иначе ви пожелавам здраве.

24

nomen est omen

преди 2 години

Щом Алтщайн го казва, вярвам. Те ни обичат, алтруизмът им е в кръвта.

23

555 до 22

преди 2 години

Когато един сезонен грип с евентуални сериозни последици е предвидено приблизително кога ще се появи, изчаква ли се появата му за да започне имунизацията , или лекарите предупреждават населението да се ваксинира месец два преди появата му

22

Анонимен

преди 2 години

Oт Рак по-малко опасно ли е -няма значение кой стадии сте ?Не,обаче в главите им само коронавирс! Затъпяването е пълно!

21

анонимен

преди 2 години

Най-опасния период е когато страхът завземе масите и започнат безумия ръководени от кукловоди.

20

До 21:

преди 2 години

И къде го прочете това твое "златно правило на имунизацията"? По твоята логика повечето трябва да си заминат от някакъв вирус и чак след това да имунизираме малките деца на малцината, които са оцелели? Стига сте повтаряли като папагали някакви нелепости казани от някой популист. И точно какво ще каже популиста Костадин Костадинов когато след месец-два болниците се препълнят и някой все пак трябва да решава кого да приеме за лечение и кого да обрече на смърт?

19

555

преди 2 години

Щам след щам , щам след щам , к-ра става по - голям. А сега сериозно : Не се спазва фундаментално правило във имунологията - Имунизации по време на епидемии и пандемии не се правят по простата причина , че през този период направени ,стимулират появата на нови щамове на вируса , което и нагледно наблюдаваме в момента и се навлиза в омагьосан кръг.

18

Анонимен

преди 2 години

Зависи чия смърт. Някоя може да настъпи и до две години след откриване на ковида.

17

Анонимен

преди 2 години

Аз пък открих че три до четири седмици преди заразяване е най-опасния период.

16

Свети Боц

преди 2 години

След ковид19 смърт може да настъпи в някоя от следващите 30 до 50 години. Преболедувалите ковид е твърде вероятно някой ден да умрат. Само набодените със Светата Вацина и нейния превелик Бустер няма никога да умрат.

15

Анонимен

преди 2 години

И защо чак сега го разкрива това ,защо е мълчал до сега ? Ей лоши учени тия .

14

Анонимен

преди 2 години

Най-опасният период е когато ти метнат чаршафа на главата и те изкарат с краката напред към моргата. Ама тогава вече не ти пука.

13

Анонимен

преди 2 години

Най-опасният период при COVID-19, е когато стадото се осъзнае, че е било прецакано

12

Анонимен

преди 2 години

Най-опасен е Виктор от сутрешния блок на НОВА

11

Анонимен

преди 2 години

Най-опасни са насилствения терор над световното население посредством "локдауни" и насилствено инжектиране с експериментални препарати в стадий на изследване, без официално разрешение за употреба. Както и тоталното орязване на правата на гражданите, най-вече правото на свободно слово и информация - да се информират не само от спуснатите по поръчка тиражирани официално медийни разработки, а от истинските специалисти - лекари инфекционисти и вирусолози. Иначе вирусът масово не е опасен.

10

Анонимен

преди 2 години

Най опасно е времето, което трябва на всеки да си зададе въпроса ЗАЩО.

9

Анонимен

преди 2 години

Най-опасното е когато ти цитират само правоверни "учени" - бездушни кукли като папагали само кльопат с клюнчетата две години всеки ден.