29

Ганчо

преди 2 години

Грънци!

28

Анонимен

преди 2 години

Еее,не се нАпл Юлска!Оч!

27

възмутена

преди 2 години

Не стига, че още не са наясно с всички последствия от вируса, ами и всеки докопал се до микрофон, ръси небивалици. Та тая ли ще ми каже, че хроничните заболявания не били противопоказания за ваксинацията. Ей, много "професори" много ум в тази държава!!!!! Ама, ако се ваксам и умра, ти ли ще носиш отговорност за простотиите, които ръсиш? След 10-15 години може вече и да съм размислила за този отровен коктейл, който ни предлагате сега!

26

Анонимен

преди 2 години

Най напред казаха децата не боледуват от короната, цела година ни убеждаваха в това. Сега обратното децата да се ваксинират. Ми тя науката май стана като политиците и синоптиците. Държави с най висок процент ваксинирани са най зле. Значи само се пълнят накои джобове и банки с пари без ефект от ваксините които ни се предлагат.

25

Да

преди 2 години

До кога парите ще са преди здравето и живота на хората Вие сте убийците облечени в бели престилки и замаени политици Ще дойде и за вас Видов ден

24

Анонимен

преди 2 години

NWO Agenda 2022.Вижте какво стартира от март.Приятно гледане!

23

ВБЗ

преди 2 години

С новото правителство това вече ще е ежедневие. От сутрин до вечер ще се чува само това: Ваксинирайте се ,умолявам Ви хора. Човека снощи в едно интервю си го каза-започваме медийна кампания. Каквато и кампания да започнете човек когато не Ви вярва той няма да се ваксинира и винаги ще сме на последно място точно заради вас и тази марионетка където днес казва едно преди 2 месеца друго и утре ще е трето.

22

DDD

преди 2 години

Пропагандата на пълни обороти!... Гьобелс пасти да яде!...

21

Анонимен

преди 2 години

трабва ти племенница журна.тутка и вече си звезда. Поне аз не знам Гергана Николова да има други качества.

20

Анонимен

преди 2 години

Тези, които са с компрометиран имунитет , просто не изграждат ефективна защита след ваксинация. Не че нещо им става от ваксината като опасна реакция.

19

Анонимен

преди 2 години

За 2 години пандемия и повече от година ваксинация, сега ли чак разбрахте, че точно хората с най-много болести трябва първи да се ваксинират! Що за невежество! Тона обяснява смъртността и много други неща...

18

А сега

преди 2 години

Отначало казвахте че хора с хронични заболяване не бива да се ваксинират а сега няма пречка за ваксинирането Кога лъжите ?Затова доста хора не ви вярват Защото сте способни заради пари и власт да унищожавате всичко

17

Анонимен

преди 2 години

мнението на още един шаман

16

Анонимен

преди 2 години

Като гледам в момента колко хора асфалтират с лъжи пътя си към ада се чудя, там място ще остане ли? Потресаваща лакомия и безсърдечие! После *** остави живота си в ръцете на лекари.

15

Валя

преди 2 години

Починал е Карлос Марин , певец от Ил Диво. Ваксиниран, интубиран и починал на 53 години. Безопасните ваксини са смъртоносни.

14

анархист

преди 2 години

Вижте я как се мъчи да прави масонския знак за пирамида с ръчичките. Хан Крум ще играе отново.

13

вещица

преди 2 години

До БаткоТакива са всички комунисти сатанисти.

12

Така е

преди 2 години

После плашат хората с умрели без никакви заболявания.

11

Gregory House, MD

преди 2 години

"There are limited data on immunocompromised people (people with weakened immune systems). Although immunocompromised people may not respond as well to the vaccine, there are no particular safety concerns. Immunocompromised people can still be vaccinated as they may be at higher risk from COVID-19." Има ограничена информация за имунокомпрометирани хора (хора с отслабена имунна система). Въпреки че имунокомпрометираните може да не реагират добре на ваксината, няма сериозни притеснения...

10

Батко

преди 2 години

Пак ли тази леля е по медиите? За пари какво ли не прави тази жена!!! Страшно арогантен и меркантилен човек!