139

ХХХ

преди 2 години

Ахаххахха ,малки курвички !

138

Анонимен

преди 2 години

Не деца, а животни п-р-о-с-т-и си отглеждат, скъпи съвременни родители! Казват, че крушата не пада по-далеч от дървото.

137

Фистинг

преди 2 години

Подрастващо поколение пръдли!

136

Дочо

преди 2 години

Насилието винаги поражда насилие! Не бойно самбо или Вин Чун, а Кемпо или Виет Во Дао да учат, все ще се намети кой да ги застреля в лице или в груб. Нашчи децата си да обичат, не да мразят, защото с омраза не се гради щастие и любов!

135

Перник

преди 2 години

Като чуеш Перник и се чудиш защо има хора дето живеят там.

134

Сашо от Варна

преди 2 години

Бой на винкели срещу лопати. Колко от тия са още "честни"....и колко са перфорираните

133

Нагонена

преди 2 години

До До 124Нагонът почва от 5-6 клас. Не помниш ли?

132

Дрът Пърч

преди 2 години

ами *** им се. 13-14 години - нормално. Навремето какво правихме на 14 ехееее.... НО чак пък да се бием за това - не. Принципа беше - да се редуваме, не да се ревнуваме. Ама явно част от днешната младеж не ги разбира още тез работи.........

131

нн

преди 2 години

13-14 годишни деца. Какви деца? Хората се променят и на тази възраст вече не са деца, а почти здрели индивиди. А, станалото е следствие от тази промяна. Време е обществото да разбере, че децата узряват по-рано и да промени отношението си по въпроса.

130

Моментатор

преди 2 години

Аз бих спукал от бой бащите на нападателките. Ще ги оставя без зъби и начупени крайници и извадени рамене. Ще се възстановяват година и ше ядат със сламка и ше носят памперси. Затуй моите деца учат бойно самбо и крав мага. Това лято ги пращам на курс в Израел за 2 месеца.

129

До 124

преди 2 години

Какъв нагон при осмокласнички и желание за продължение на рода ? Всичко е завист и злоба.

128

Анонимен

преди 2 години

Все се чудя защо родителите и близките на потърпевшите деца търпят побойниците...Прочетохте ли, снимали са си кръвта по ръцете, не са дори за педагогическа стая, а за психиатрия такива момичета, ужас.

127

В. до 101

преди 2 години

Евала, права си, но човек го осъзнава много късно. Трудно се прочиства миналото.Колко невежи са хората. И какво като е писала.Човек е свободен.Нищо и никой не може да го ограничава освен неговите действия които могат да бъдат лоши така си създава лоша карма и плаща. АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ ЧЕ МОЖЕ ДА ИЗБЯГА ОТ КАРМАТА СИ СЕ ЛЪЖЕ! В ЛЮБОВТА НЯМА завист злоба ревност граници. Но няма койда им го обеснина тези деца щото явно толковаса прости и неосзнати родителите им

126

Ескперти да проучат

преди 2 години

Ползват обемно озверяващ обсебващ софтуер през лчини смартфони .Вероятно готвещи терор калибрират техника. Подобни обемно обсебващи мръсни експерименти срещу деца и ученици са констатирани при тестови проверки на училища подложени на мръсен видео дигитален терор . /през 2017// Експерти да проучат внимателно снимания материла .виждат се обемно обсебващи масови убиици около озверяваните вкл девойки и младежи. Да се тестват и за спец наркотици вкл ..

125

До 101

преди 2 години

Право, ама никой не вярва на тези работи. Най-много да те изкарат маниак. Може и преследвач. Позволява си да обича. "гол х-й". За кармичните кръгове е много вярно. Неизяснени отношения, нанесени обиди, всичко се пише и в най-важния момент събаря всяко следваща връзка.

124

Дрът Пърч

преди 2 години

Тези споделяне знаят само през фейсбук. Има какво да учите още много...

123

Анонимна

преди 2 години

Вместо да си гледат ученето и да мислят за реализация, ше ми се бият за един гол х*й. То смешно чак. Къде по важни неща в тоя живот, те като неандерталците ще ми се бият.

122

THE EVIL

преди 2 години

Главната побойничка миналата година беше заплашвала дъщеря ми по сходни причини, незнайно защо мисли момичето, че ако харесва някое момче никоя не може да общува с него. Та я почаках да видим дали ще направи нещо слава богу НЕ, в противен случай сега нямаше да е била момичето щото още чеше да е в гипсово корито. По долу някой беше писал " Око за ококо, зъб за зъб" На тази нямаше да и оставя зъби...

121

Анонимен

преди 2 години

Марш в къщи онлайн, перничанки бойни такива

120

Анонимен

преди 2 години

"Това е проява на нагона за продължение на рода. Самките се борят кой да ги осемени."Ееееее - това беше добре