29

Анонимен

преди 2 години

Ниски са пенсиите на хората пенсионирали се преди повече години. Колкото повече години минават от датата на пенсиониране, толкова повече пенсията изостава от другите пенсии и в един момент пада и под минималната пенсия. Разбира се за по-новите пенсии има значение и на каква сума са се осигурявали.

28

Анонимен

преди 2 години

Не всички пенсии са ниски. Освен това повечето сегашни пенсионери са си вземали големите заплати под масата а са ги осигурявали на минимума, затова сега са с ниски пенсии. Га яди кифтетата ...................

27

До 32

преди 2 години

От 27. Заплатата ми никога не е била 80 лева. Започнах като млад специалист с висше образование с 155 лева, след година вече беше 260 лева, а след 5 години 350 лева. С 350 лева колко килограма кисело мляко си купуваш - 761 килограма. Със средната заплата от 1988 година - 548 килограма. Сега примерно при цена 1,25 лева за 400 грама менте кисело мляко, ти трябват 1902 лева за 761 кг, а за 548 килограма ти трябват 1370 лева.

26

Анонимен

преди 2 години

Не знам колко дават за лекарства, но никога няма да го забравя тоя дядо как излезе от кабинета на личната ми лекарка с рецептата и само попита сестрата, кое от изписаните лекарства е най-евтино, че да си го купи.Толкова тъжно ми стана!

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27И заплатата ти беше 80 лв, така че нормално е млякото да е било стотинки.Виж, за качеството си прав. Химията в храната беше значително по-малко.

24

отровна гад

преди 2 години

Следващите избори ще са съвсем скоро! Който не вярва, да пита Кауфланд, Лидл, Фантастико и Билла! Може да се консултира и с ЧЕЗ, ВиК, топлофикация и Лукойл!

23

отровна гад

преди 2 години

Телевизорите, журналистите и другите медии идея си нямат колко трагично е положението вдействителност!

22

Анонимен

преди 2 години

Парите на пенсионерите са в чекмеджетата *** мутрите. Стотици милиарди откраднаха ГЕРБ чрез управлението на България, София и т.н.

21

Анонимен

преди 2 години

" Годишният доход на човек е средно ... 607 лв. на месец " Толкова много! Повечето пенсионери са с по 300 лева пенсия, а 90% от пенсионерите са с пенсия под 607 лева.

20

Анонимен

преди 2 години

При соца 500 грама истинско кисело мляко беше 23 стотинки. Сега истинско кисело мляко няма, а ментето от 400 грама колко лева струва?

19

Анонимен

преди 2 години

Да се чуди човек откъде им остават 12% за лекарства. Сигурно 2 блистера аналгин.

18

Анонимен

преди 2 години

а другите проценти ги хвърлят през балкона

17

Плюеме соца

преди 2 години

Толкова ни беше спокойно, че баба ми си имаше едно специално столче, лекичко, та да може да се разнася по опашките. И си ходеше с него да не се мори по 4-5 часовите опашки. А като реша да си купя кола и апартамент чаках по 15 години. И си седях в къщи на спокойствие.

16

Анонимен

преди 2 години

Цитат: "Освен за храна пенсионерите дават и доста големи суми за здравето си - 653 лв. на човек на година, което прави 11,9% от всичките им разходи.">>> Не знам как ги сметнаха тези мижави 653 лева. Аз за последните две години дадох над 40 хиляди лева по болници, зъболекари и за лекарства.

15

пияница мистик

преди 2 години

До Плюете соца...но ще === Ще плачат бедните като теб :) Сега ако си умен и предприемчив можеш да станеш мултимилионер за отрицателно време. Да си купиш 100 имота, 200 коли и да имаш всяка вечер красива и различна млада пичка :))) Ако не вярваш, питай другарят от ДС и БКП Рашков дето има 19 имота, от които единият е замък с 12 тоалетни дали иска соца или сегашното време

14

Плюете соца...но ще

преди 2 години

плачете с кървави сълзи за спокойния живот тогава...

13

Системата убива

преди 2 години

Държавата и Бизнеса грабят и убиват хората.

12

Това НЕ Е ЖИВОТ

преди 2 години

В България много хора са Обречени на живот в мизерия и мизерна смърт.

11

до 12

преди 2 години

Дори още от 40 годишна възраст почват хронични болести. След 50 години мъжете почват да умират и в демографската пирамида се вижда жените след 50 години са повече, защото мъжете почват да умират като мухи.

10

Ограбват пенсионери

преди 2 години

Инфлацията, цените, държавата мачка пенсионерите, които да загиват по-бързо за да спестяват пари фондовете и вместо за пенсии пари да има за помощи на алчният бизнес особено на туристическият.