235

Играта е ясна

преди 2 години

Йорданова беше секретарка на Хр. Иванов и подкрепени с пари от Прокопиев.

234

точно така

преди 2 години

До Демократ Да се въведе диктатура на демокрацията!Да се направи един демократичен Аушвиц няма да е зле!И малко демократични НКВД и СС!Герб това заслужават,нали!?

233

Предавам се

преди 2 години

Герб-*** срещу нормални хора 1:0

232

мдаа

преди 2 години

В скоро време прикриватурата ще бъде освободена от каскета. Дерзайте депесарски гербаджийчета.

231

Анонимен

преди 2 години

Хайде да не обиждаме поста правосъден министър, като говорим за тази охранена госпожа. Пази Боже сляпо да прогледа. От секретарка, министър.

230

Айде влево!

преди 2 години

Кой предложи секретарката на г-н Бойкикев за министър? Аман от ..!

229

Анонимен

преди 2 години

Тази се държа много селски и то пред камерите, нищо не постигна освен да се изложи. С такива хора и така просташки искана оставка нищо няма да постигнат. Ще дойде момента в който на хората ще им просветне що за палячовци дойдоха на власт и че са маша на олигарсите.

228

Реалист

преди 2 години

Оооо, много добре знаем какво искате. Да сложите на мястото на Гешев "ваш" човек, който ще разследва само ГЕРБ, ще пусне червените олигарси, а "нашите" хора, новите диктатори, да не ги пипа.

227

Изнервен

преди 2 години

Ами и аз искам тази Йорданова да си подаде оставката, ама няма да го направи.

226

Анонимен

преди 2 години

До Анонименне опрасквай да не те опраскат

225

Анонимен

преди 2 години

Производителят на млечни продукти с марката Жоси Георги Цолов Георгиев поискал от прокурор Иван Стоименов Гешев съдействие срещу съдружника си. В замяна той прехвърлил на бащата на Гешев дял във фирмата си. Но вместо да опраска съдружника, Гешев се обърнал срещу Георгиев, който загубил всичко. Смразяващият разказ на Георгиев, който е подал сигнали в МВР и Министерството на правосъдието, намира и документално потвърждение в Търговския регистър.

224

:-)

преди 2 години

Гешев трябваше да се махне, ако ГЕРБ е на власт. Точно сега именно е длъжен да остане, за да има контрол, щото някои си го карат през просото а сред сегашната власт има доста кадри на ГРОБ, да не пускам списъка хахаха... Трайчо Трайков примерно... той много си трайкаше...

223

Анонимен

преди 2 години

Аз тази Надежда Йорданова, започнах да я познавам от мига в който Гешев и подари буткет с цветя, а тя се държа не като дама... Защо не оставехте Янаки Стоилов за министър на правосъдието, триста пъти по-известне и доказано почтен...

222

Анонимен

преди 2 години

Когато гербаджиите започнаха с цирка срещу Иванчева и продължиха да мачкат хората безогледно наред, нали се сещате, че сега се докараха до тоя хал. Като гледам сегашните обаче има сериозен риск да се самосвалят доста по-бързо, защото почнаха съкращенията в държавната администрация, ама не махат на ГЕРБ кадрите а хората в пенсионна възраст, повечето от които са репресирани от ГЕРБ 12 години... Може бе патеричата гербесто-урска партия ИТН е дала тая идея хахаха.

221

ГЕШЕВ ДА ОСТАНЕ!!!

преди 2 години

Защо България затъваше по времето на ГЕРБ? АМИ МНОГО ПРОСТО, ЗАЩОТО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР БЕШЕ ОТ ГЕРБ. А защо сегашните борци за нулева корупция искат да поставят свой главен прокурор, отговорът е много лесен - защото искат да няма разделение на властите и да си продължи лапаницата, а за целта им трябва нов главен прокурор...НЕОБХОДИМО Е В КОНСТИТУЦИЯТА ДА СЕ ЗАПИШЕ, ЧЕ ОПАЗИЦИЯТА ИЗЛЪЧВА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР, СМЕНИ ЛИ СЕ ВЛАСТТА, ОТ ОПОЗИЦИЯТА ВЕДНАГА ДА СЕ СМЕНЯ И ГЛАВНИЯ. В МОМЕНТА Е ИДЕАЛНО

220

Анонимен

преди 2 години

Трябва като един да се вдигне народа да защитава ОНЕПРАВДАНИТЕ ОЛИГАРСИ!

219

Анонимен

преди 2 години

Всички хвалят ''просто Киро'' , сега и аз да го похваля, той съвсем честно сподели, че трябва да се поставят подходящи хора в съдебната система! НАЛИ НИКОЙ НЕ СЕ СЪМНЯВА, ЗАЩО ГЕШЕВ НЕ Е ПОДХОДЯЩ-В ЧУЖБИНА КЛЕТИ ПРОГОНЕНИ СТОЯТ ВАСИЛЕВ И БОЖКОВ А ИМОТИТЕ В ЧУЖБИНА НА БАНЕВИ,МИНЬО И ДРУГИТЕ ОЛИГАРСИ ОТ КОЛКО ВРЕМЕ СА НЕПОСЕЩАВАНИ. ТОВА Е ПРОКУРОРСКА САМОРАЗПРАВА!

218

Демократ

преди 2 години

Всички гербаджии трябва да бъдат тотално репресирани, те трябва да загубят работата си,трябва да ни работят за 500 лв макс. трябва да загубят приятелите си, трябва да заемат най-низшата социална прослойка защото те са вредни за България,вредни са за демокрацията ,вредни са за просперитета. Те консолидират най-лошото от Тодор Живков , най-лошото от Костов,най-лошото от Доган.Не трябва да има грам милост . Трябва герберизма да бъде заличен като нацизма !!!

217

до 249

преди 2 години

Черепа е една жертва на Борисов и Гешев .Да приемем чисто хипотетично че е укривал данъци . Има си нормални процедури при такива ситуации . Пишат се актове, водят се дела и всичко приключва според закона. Никъде в нормалния свят нети унищожават бизнеса,нети взимат колекция ,точно обратното. Дори да си нарушил данъчния закон държавата се грижи ти да може да работиш за да си плащаш дълговете.Точно заради този факт сега всички Гробаджии сте навряни *** г.ъ.з .И ще става все по страшно за вас !!!

216

Отговор

преди 2 години

Ангелей, дали ще има "протести" го казва Черепът и други спонсори! А Лозан и Калпакчиев не са от президентската квота!