59

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах за какво протестират?!

58

Анонимен

преди 2 години

Свободните хора винаги са имали оръжие. Това е един от критериите да можеш да се наречеш свободен човек.

57

Да

преди 2 години

Човечеството започна дасе осъзнават че са вкарани в капан и скоро няма да може да се излезе от него

56

Анонимен

преди 2 години

Мирно нема да стане.разберете го. Докато не започнат да свистят куршуми и в двете посоки.

55

Анонимен

преди 2 години

Докато има депутати ще има протести, мизерен живот, затваряния, фалити, кражба от данъците ни. Депутат значи: законен крадец, хранимайко, некадърник с охолен живот развалящ живота на хората и държавата. Депутатите трябва да се отстранят на всяка цена в цял свят и за всяко нещо хората да взимат решения с общо гласуване

54

Дедо

преди 2 години

Давайте по-бърже сутрешния некролог , че хората съвсем страх загубиха .

53

Анонимен

преди 2 години

Хиляди хора излязоха на протест. . . . Кога ще ги смените тези журналисти със селско файтонджийския диалект! Заедно с Продължаваме Промяната и неуките журналисти да си заминават, кой от къде е! Един сносен български би трябвало да звучи така: ХИЛЯДИ ГРАЖДАНИ ИЗЛЯЗОХА НА ПРОТЕСТ. . . ! Един истински журналист ще намери със сигурност и по добър израз, защото аз не съм журналист, но обичам българския език от както напуснах България!

52

Анонимен

преди 2 години

В цяла Европа е така. От месеци вече. Все по-често и полицията се включва в борбата срещу фашизма, на страната на изтерзаните хора.

51

......НА ОЛИГАРХИТЕЕ

преди 2 години

ВСИЧКИ ОЛИГАРХИ В СВЕТОВЕН МАЩАБ............... ИНАЧЕ НЕМА ДА НИ ОСТАВАТ ДА ЖИВЕЕМ СПОКОЙНО,ВЕЧНО ЩЕ НИ МАЛТРЕТИРАТ И КРАДАТ,ЦЕЛИЯ СВЯТ ДА СЕ ВДИГНЕ И ДА ИЗБИЕ МИЛИОНЕРИ МИЛИАРДЕРИ ОЛИГАРХИ,ТЕ СА НАЙ ГОЛЯМОТО ЗЛО

50

Анархия

преди 2 години

Продадоха кравите, изтеглиха заеми и си купиха апартаменти в града. Сега са съгласни на всичко, даже и с цианкалий да ги набодът само да си запазят куличката от карти. Но много скоро ще им дръпнат килимчето и като започнат да се редят на опашка за дневния порцион и за правото на едни налъми и тениска на година ще се усетят, но ще бъде късно.

49

Анонимен

преди 2 години

Докато си подават доброволно ръцете да ги бодат, ще бодат. Тука пишем 5 калпака. Болшинството не се интересуват и не знаят какво става. Карат по инерция каквото им кажат. Ще набодат и България. За съжаление.

48

Анархия

преди 2 години

От 1950г. го подготвят скрилите се в щатите нацисти. Децата им го продължават, но няма да стане. Милиони са умирали за свободата и ще продължат да умират . Свободата Санчо не е като салама.

47

Никифор празна глава

преди 2 години

Българското варварско племе цяла Византия е разклатила, та Брюксел ли ще ни се опре?

46

Стоичков

преди 2 години

Българите сме голяма работа. И правия ток ще изкривим

45

Анонимен

преди 2 години

Това се подготвя от 1991-2 като идея, но след като разкриха пътя към човешкия геном черната сянка надвисна над нас.Вижте Бил Гейтс и WMAX2 или божия ген от 2005г.Всички индивиди от вишата класа и голям дял от средната членуват в ложи и им обещават, че ако съдействат те и децата им ще минат ситото.Даже ще благоденстват.Цената е жертвоприношението на обикновените хора. 75-95 процента. Постепенно с времето.

44

Анархия

преди 2 години

Ще им изтече срокът на годност и на тия. Преди да ме ваксинират трябва да ме застрелят.

43

Анонимен

преди 2 години

трябва да спрем навреме фашистите, сър.....

42

Болгар

преди 2 години

Не питай старило, а питай патило.Нашите премеждия през годините ни научиха да се пазим. И още една поговорка ми идва за ваксините : Не хвали деня преди вечерта. Обещаваха на хората светло бъдеще след две игли и сертификат, но се нахендриха на ГМО ментета. Се ла ви. "Съмтаймс уин, съмтаймс люн!" Цитат Христо Стоичков

41

Анархия

преди 2 години

Съпротива, но трябва и да се обединим. Град по град, държава по държава ще ни смажат. Само обединени можем да дадем отпор.

40

Анонимен

преди 2 години

Що като е безопасен този Омикрон и всички го знаят, европейските държави хукнаха да затварят и да затягат мерки? Някой им заповядва според мен. Не вземат сами решения. Какво се случва за което не знаем?