186

CriticusMagnus

преди 2 години

Чакай малко сега.... Той депутат ли е или министър председател? Не прие ли Народното Събрание мораториума? Или той смята, че народдното събрание прави каквото каже той?

185

Анонимен

преди 2 години

да субсидираш веи само да им наливаш държавни субсидии те произвеждат едва 10 процента от тока на България на изключително високи цени 41 процента идва от Козлодуи и го препродават , ако си вземеме платеното оборудване за Беляне и построим нов блок ще сме добре ,обаче нашите политици не гледат народа слушат козяк , американците не ни дават да правим друг блок , предлагат да им закупим непроизведени малки ядрени реактори /няма нито един в световен план още работещ всичко на хартия

184

Анонимен

преди 2 години

Не ти требва Харвард, за да разбереш, че някои неща не стават с вълшебна пръчка. И на нас не ни трябва да сме завършили Харвард, за да знаем, че нищо няма да промени Кирчото! Никой от народа няма да заживее по-добре! Това, за да го разбереш, не ти трябва Харвард!!!

183

Четец

преди 2 години

Някъде по новините има един Лорер. Тоя пък какъв е и откъде се пръкна ? Българин ли е и има ли българско гражданство? Имаше и един българин , Сесиньо - в нациналния отбор. Та той говореше по-правилно български от днешния " Премиер " ( така го наричат, но той може да е премиер само на някой кокошарник)

182

Анонимен

преди 2 години

А, здрасти! Едно е да ляляш и да подскачаш, друго е да направиш нещо! Ние, впрочем, не сме очаквали много от тебе!

181

Анонимен

преди 2 години

Еми, Кире, освен зеления сертификат нещо друго ще направиш ли???

180

Анонимен

преди 2 години

Още не е седнал на премиерския стол и вече лъже и маже! Ще плащаме супер скъп ток! Ще плащаме скъпо парно! Няма да заживеем по-добре! А Кирчо е едно подрипащо пале!

179

Даааа!

преди 2 години

Значи тока ще поскъпне двойно ! Браво ! Какво стана с онези , дето се самозапалваха като дигнаха цената на тока с 20 ст. ???

178

Анонимен

преди 2 години

това е новия Милен Велчев , всичко в негови си интерес ,отделно е свързан със световни циониски мафиоти . Милен Велчев никои не го разследва за безтопанственост за преобразуване на дълга е сега с вуйчо Спас купиха Виваком /трагично вече като услуга и масово изкупуват интернет доставчици по цяла България , тая Комисия за защита на конкуренциятя спи ли , правят картел и изкупуват всичко по веригата монопол искат и после цената на нета нагоре

177

Анонимен

преди 2 години

Нов ден - нова торба с лъжи.

176

Някой

преди 2 години

...разбра ли, защо при тези високи цени на електроенергията, държавата ще субсидира с 250 милиона лева ВЕИ-тата? Ако това не е лобизъм , здраве му кажи! Софиянски като се усмихнеше, значи е прекарал целокупния софиянец с нова далавера! Кирето като се усмихне сладко сладко, къде ли е прекарал българските данъкоплатци? Тепърва ще разбираме!

175

Добро утро!

преди 2 години

Добро утро! Днес какво обещаха? Остана ли въобще нещо необещано? 0% корупция, 100% нови пътища, ниска инфлация, най-развитата държава след 10 години, това вече е обещано. За покоряването на Марс нещо обещаха ли?

174

Анонимен

преди 2 години

е Кире тока да покскъпва , няма да строиш блок на Козлозлодуй , ВЕИ на Прокопиев ще развиваш , ама Кире тука толкова вятър няма като в Канада , язовирите ли искаш сега да продадеш , ами каква вода ще пием

173

Избори март 22

преди 2 години

Падне ли мораториума, цените се утрояват и правителството пада.

172

Анонимен

преди 2 години

До 218 Така е ..Ти ако си бил от "червената аристокрация"със сигурност си живял добре. А тези дето бяхме на норма и си държехме десетки хиляди лева спестявания в ДСК и Мототехника бяхма закрепостени за родните си села и нито автомобил, нито апартамент, нито море. Битови уреди с връзки. Режим на тока. Иде бегай във Венецуела или С.Корея. Социализма ФАЛИРА. Никой не го е сменял доброволно!

171

анализатор

преди 2 години

Кирето е един прзнодумец с беден речник. Дела трябват, не думи. На думи и аз щи ви построя палат.

170

Анонимен

преди 2 години

Я, ама то предложените цени от ДКЕВР май били реални. На Кирчо му светна И все пак защо на датата на обявяването на правителството. Ами защото има срокове в нормативните документи. И не пише, че в деня на обявяване на правителството са забранени природни катаклизми и съобщаване на неприятни новини.

169

Анонимен

преди 2 години

До Би трябвало:Ами, накарай ги, няма проблем, то повечето ВЕИ са собсвеност на вашия Иво Прокопиев.

168

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков е председател на партия Поскъпването Продължава!

167

до Би трябвало

преди 2 години

ТИ ВЯРВАШ ЛИ СИ??? ?