49

да-м

преди 2 години

Като е толкова лоша тази Северна Корея, защо и пречат да търгува или т.н. санкции? Нали са некадърни и са на грешен път? Не им се месете в политиката, нека правят каквото могат и да си умрат от некадърност!Ама вероятността е май да живеят по-добре (измерено не само в брой телевизора/глава) от 90 от капиталистическите страни, ако ги оставят да търгуват с когото искат. Алтернтива не трябва да има, това е въпросът на живот и смърт.

48

Анонимен

преди 2 години

Да е жив и здрав Ким Чен Ун!

47

Bp

преди 2 години

Нашият диктатор с главните си прокурори го надмина. Нищо ново под слънцето. Който се докопа до власт няма оставяне.

46

Анонимен

преди 2 години

Северна Корея е по-скоро робовладелска държава, а не диктатура.

45

Анонимен

преди 2 години

Политиката се казва Чучхе и е по различна. А севернокорейците имат демографски прираст, така че явно е успешна.

44

ДДРОнег

преди 2 години

До Рита___Кимчу цака най-вече севернокорейците -те са най-губещи от болшевишката му политика !!!

43

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Вожда Ким Чен,беше половин година...пустиник в планините край Пхенян и древната корейска лечителка Чан Гън го...оправи.Сега е с...хлътнали бузи и...бистър ум.

42

ДДРОнег

преди 2 години

Отдавна разликата между юнокорекците и севернокорейците е Огромна !!!___Обединение е почти немислимо в обозримото бъдеще . Но когатои да се свали мракобесния режим на болшевиците в СК, все ще е късно !!!

41

Рита

преди 2 години

Ким е опознал врага отвътре още докато е учил в Швейцария където са 90% от финансите на целия западен свят. И сега ги цака там където най-малко очакват.

40

Анонимен

преди 2 години

А пък тати неизвестно защо вместо да го прати да учи в Москва - меката на прекрасния живот - взе че го набута в т-пата Швейцария. Исе мъчи горкия КИМ сума ти време с гадните капиталисти. И сега даже не иска да си спомня този черен период от живота си.

39

Добре де

преди 2 години

Всичките тези "факти" които са изнесени за Кимчо, са или на южнокорейското разузнаване, или на американски агенции. Те определено не са обективни в случая. Никъде не прочетох какво казват китайците, или руснаците по въпроса за да може да се съпоставят фактите. Поредната боза, пишат глупости на кило, и това казват "обективна журналистика".

38

ФАКТИ

преди 2 години

Ким наби канчето на БайДън !

37

Анонимен

преди 2 години

ТОВА Е ТАКАВА ОГРОМНА БУТАФОРИЯ- ОГРОМНА ИНФРАСТРУКТУРА ПО КОЯТО ХОРА ВЪРВЯТ ПЕША ИЛИ КАРАТ, БУТАТ ТЕГЛЯТ НЕЩО КАТО КОЛЕСНО, МАГАЗИНИ НЕЩО КАТО НАШИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛНИ-/ МАГАЗИНИ КЪДЕТО ЦЕНИТЕ СА 10/20 ПЪТИ ПО ВИСОКИ/, ЛЕТИЩА КЪДЕТО НЕ ИЗЛИТАТ И НЕ КАЦАТ САМОЛЕТИ, НО БИХА МОГЛИ- ЯДЕ СЕ ВСИЧКО КОЕТО МЪРДА И ШАВА- ПРИЛЕПИ, СКАКАЛЦИ, БРЪМБАРИ И ...ТРЕВА- ХОРАТА СА СЛАБИ ИЗТОЩЕНИ И СТРАННИ. ЗАБЕЛЕЖЕТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА КОГАТО ДОЙДЕ КИМ- НЯМА ДА ИЗПАДАТ В ИСТЕРИЯ- АМА ТРУДОВИЯТ ЛАГЕР ГИ ЧАКА.

36

Атанас Велмазов

преди 2 години

Най-великият лидер в света ! Единственият , който не клекна пред краварите ! Чест, достойнство, мъжество и адмирации Маршал КИМ ЧЕН УН !!! ВЕЛИК ! ВЕЛИКИТЕ МУ ДЕЛА ЩЕ ОТЕКВАТ ВЪВ ВЕЧНОСТТА !

35

Анонимен

преди 2 години

Тоа колко ли е щастлив, че тати и деди се споминаха, та да си поживее на воля. Ама и на него са му приготвили мавзолей.

34

Така

преди 2 години

Като го гледам с тези дебели розови бузки ми прилича на вакло пра...енце. Дали няма да му теглят ножа по Коледа изгладнелите му сънародници?

33

Зелен Демократ

преди 2 години

Велик! Демократ! Почти колкото Джо!

32

XuTbP5bP

преди 2 години

Велик, и 5-те микрофона...изобщо! Абе една идея ми хрумна сега, дайте да опитаме комунизъм като система на управление? Не е провано до сега 100% и не се е проваляло никога като идея!

31

Анонимен

преди 2 години

Едно десетилетие, той докато е жив ще е начело :)

30

Анонимен

преди 2 години

Ходи при другаря Ким. Какво търсиш тук? Или пак ще палите световна революция. Един диктатор за целия свят.куул.