115

Анонимен

преди 2 години

ГА СЪ ДУБЕРЪТ ЧЕРВЕНИТЕ ЧЕРЕПИ ДО УПРАВЛЕНИЕТО Е ВИНАГИ Е ТЕ ТВА.

114

Един Българин отново

преди 2 години

Този НЕбългарин дали е чел Вазовите стихотворения "Жидов гроб" и "Дизраели"?

113

Ефектно оправление

преди 2 години

Само Ролер не сме имали за министър на НЕЩО СИ ТАМ.

112

Анонимен

преди 2 години

ако му прочетеш биографита на тоя е свързан с всякакви частни парични фондове които управляват капитал анонимно , нещо като офшорки бог да пази България

111

Анонимен

преди 2 години

До До Ангел 108Ангелчо, това съм го чел и когато се надуваше "Дот.ком" балона, 1997-2000. 'Трябва да се пренапишат учебниците по икономика". "Това е друга икономика". И т.н. И.... последва "прассс". Спука се балона и всичко се върна на мястото си.

110

Анонимен

преди 2 години

Хаха! Тепърва ще се изсипват парите по фонда за възстановяване. САЩ ще настояват да се съботира въвеждане в експлоатация на Северен поток 2. И откъде ще намалее инфлационния натиск? Знам ли? Отчетите на БНБ не съотвестват на твърденията на този експерт. Ами затова Краля Слънце режеше лентички, матреале. Да се види от широката публика! Освен на пътища и пречиствателни станции, режеше лентички и на инвестиции на чуждестранни компании у нас. Ама не като тези на Кирчо на хартия, а от бетон и желязо!

109

Анонимен

преди 2 години

прокопиев годишно печели по 10 милярда от фец вец и прочее , по фотоволтаични фецове сме надпреварили Германия а те се субсидират тока се купува от НЕХ на високи цени страшно е за бедна България

108

Анонимен

преди 2 години

щял да търси инвеститори ВЕИ , ама тя водата не стига , едни язовири не са приватизирани изцяло , сега и това

107

Анонимен

преди 2 години

Тя инфлацията ще си расте, ама НАТИСКЪТ ще намалява. Тоя натиск го търся втори ден в учебника по Икономикс на Харвард и не го откривам.

106

бедна ми Българио

преди 2 години

този за да стане министър е дал 80 000 за предизборната кампания на ПП 1 как можаха тези предатели лице от такава националност да направят отговорник на фондовете и какви инвестиции ще привлече ясно приватизация

105

Анонимен

преди 2 години

Няма да свърши добре тази работа. И 1990те така ни омайваха от правителството, че нямало инфлация или че ей сега ще спряла. А този Лорер е някаква страшна лисица.

104

Анонимен

преди 2 години

ОБЕЩАНО ?! А с инфлацията разбрахте ли се тя така да направи?

103

Свалете картите

преди 2 години

Публикувайте имената на действителните собственици на ВЕИ тата. Имената на тези, които дадоха ел.разпределението и водите на концесия, рудници и преработвателни предприятия, заводите, черноморието и планините. Всичко се знае. И на избори.

102

ТВА Е ПРОМЯНАТА

преди 2 години

КИРО ЯЗОВИРО- ИМА ИНФЛАЦИЯ ЗАЩОТО УВЕЛИЧИХА ПЛАЩАНИЯТА НА СОЦИАЛНО СЛАБИТЕ, УВЕЛИЧИХА ПЕНСИИТЕ И МИН ЗАПЛАТИ И ЗАТОВА ИНФЛАЦИЯТА НАРАСНА- НЕКА МУ НАПОМНИМ НА ГЕНИЯ- ЧЕ ТИЯ ПЛАЩАНИЯ ЗАПОЧВАТ ОТ 25 ДЕКЕМВРИ. В ГЕРМАНИЯ СЪЩО ИМАТ ИНФЛАЦИЯ 5.7% ТЕХНИТЕ ИКОНОМИСТИ НИЩО НЕ РАЗБИРАТ СЛЕД КАТО УВЕЛИЧАВАТ МИН ЗАПЛАТИ ОТ 1580ЕВРО С 25%- ТА СТАВАТ 2000ЕВРО- 4000ЛВ, ОТВОРИ KAUFLAND.de И ВИЖТЕ ЦЕНИ НА ХРАНИ И ОБЛЕКЛА- НЯКОИ ПО ЕВТИНИ, КОЛКОТО НАШИТЕ ИЛИ ЛЕКО ПО ВИСОКИ- ТУК ЦЕНИ С 40% НАГОРЕ- ЕМИ ТВА Е..

101

Искаме БГевтин ток

преди 2 години

И как, когато държавата плаща от нашите данъци 160 лева на мегават, плюс поскъпващите цени на частните вецове, тецове едно и три, фотоволтаици и перки. Докога ще храните с нашите пари частните енергийни лобита на бивши и настоящи министри, депутати, партии. Токът на Козлодуй и ТЕЦ2 е за българската икономика и потребители.Докога ще хрантутите с нашите пари енергийната мафия?

100

светнат

преди 2 години

Инфлацията е ок ако стимулира износа, но с това вързано левче си е направо ръчна спирачка.

99

Алооо

преди 2 години

Тя държавицата ни е тотал щета, не знам за какви инвестиции говориш. Тук единствено идват заради евтината работна ръка, нищо друго не ги привлича. Да и че данъците много, много не ги плащат, плащат някакви, но не е това което трябва да е. В България малко хора останаха да бачкат, а *** няма как да ги принудите. Те с тия помощи и детски са си екстра, дреме им. Работете бързо и ефективно, щото май напролет ще си идете, натам вървите с едри крачки.

98

Анонимен

преди 2 години

Има една маика с четири или пет деца беше от селото костенец едното дете се казва ники и е умствено компрометирано сънувах,че трябва да му направят операция на мозъка това момче не е бавно развиващо има някакъв друг проблем запушен нерв или тромбоза трябва да му раздвижат кръвта в мозъка рехабилитация пътувах с маика му един път във влака с нея от там я познавам.

97

Аззз

преди 2 години

Само големи приказки и захаросани обещания, преди 20 години и НДСВ бяха същите лъжци и крадци

96

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че Ердоган ще обърне икономическия модел ... Както ние обърнахме модела с ваксинацията ... Най-неваксинираните ... А сме най-незасегнати ...